EquiRadio.cz
Před 2 týdny

Poslechněte si podcast: Čechům se při CSIO ve Zduchovicích velmi dařilo. Je to úžasné, shodují se

Mezinárodní parkurové závody CSIO Zduchovice skončily pro domácí jezdce velmi úspěšně. Na EquiRadiu pro vás máme podrobnou reportáž s ohlasy Alberta Písaříka, Viktora Skuteckého, Mariany Michlíčkové, Terezy Svobodové a dalších.

20:53

EquiRadio.cz

Vydává: EquiRadio.cz

Internetové rádio EquiRadio.cz doplnilo nabídku internetové televize EquiTV.cz o pravidelný audio obsah. Kromě video reportáží, on-line přenosů a video záznamů tak uživatelé mohou na sdíleném webu poslouchat audio příspěvky, rozhlasové reportáže a podcasty.

Web

Dnes 05:29

Chuchle láká na nezdolného "Ignáce", dostih jezdkyň a dětský program

Týden po Velké jarní ceně se v neděli 19. května opět otevírají brány Chuchle Areny Praha. Nestárnoucího Ignaciuse Reillyho vyzvou ve Velké květnové ceně mladší soupeři, v rámcovém programu nechybí Pohár Lady Brandisové. Poslechněte si pozvánku.

Včera 33:21

Karel Jalový: Chov mi dává jiný pohled, Francie byla přirozená cesta

Z bývalého kravína vybudoval jedno z nejúspěšnějších dostihových středisek v Česku, teď se Karel Jalový vrhá na novou výzvu. Majitel stáje Lokotrans koupil hřebčín v Normandii a rozšiřuje chovatelské aktivity. Nejen o tom mluví v novém podcastu.

Před dvěma dny 08:11

První Fredricsona olympiáda nebyla v parkuru. Úspěchy přišly po čtyřicítce

Švéd Peder Fredricson sbírá už delší dobu jeden parkurový úspěch za druhým. Přitom, jak sám říká, skutečně dařit se mu začalo kolem čtyřicítky. Zpočátku se věnoval úplně jiné disciplíně, dokonce ani na jeho první olympiádě nestartoval v parkuru.

Před třemi dny 11:18

"Podle mě je výjimečný". Ohlasy po klasické Velké jarní ceně

Minulá neděle v Chuchle Areně Praha ukázala minimálně na dva kandidáty Českého derby, čerstvého klasického vítěze San Sebastiana a také Cheeky Boye. V reportáži EquiRadia tentokrát uslyšíte Martina Laubeho, Michala Dema a Josefa Dufka.

Před čtyřmi dny 06:26

Velkou cenu Hradištka ovládl Aleš Opatrný. Za ním skončili Adam a Šoupal

Celkem čtyři dvojice dokázaly překonat základní část i finále Velké ceny Hradištka bez penalizace. Vítězství v druhém kole Českého skokového poháru strhl na svoji stranu díky času 46,52 Aleš Opatrný v sedle Human Leaque. V reportáži se dozvíte víc.

Před pěti dny 04:55

Michael Duffy není jediný ve vrcholovém sportu. Druhý je s písmenem G

Nedávnou Velkou cenu Miami v rámci série Global Champions Tour vyhrál irský reprezentant Michael Duffy. Jde o předního jezdce, který se pohybuje v první stovce světového žebříčku. Michael Duffy má však kolegu, je jím Michael G Duffy.

Před šesti dny 06:59

David Russwurm: Amatérský seriál od příštího roku doplní Profi Jump Tour

„Od roku 2025 budeme pořádat zcela nový seriál s názvem Profi Jump Tour. Bude se konat nezávisle na našem projektu Amateur Jump Tour. Celkem se uskuteční pět až šest kol,“ prozradil David Russwurm ve vysílání EquiRadia.

Před šesti dny 09:17

Rýsuje se klasický hattrick? Janáčková má v Chuchli silné karty

  1. Conseq Velká jarní cena bude vrcholem nadcházejícího dostihového víkendu. V pravidelné pozvánce EquiRadia rozebíráme nejen hlavní témata nedělního mítinku v Chuchle Areně Praha, ale také sobotní zahajovací dostihový den ve Slušovicích.
Před týdnem 14:28

Den, kdy se sjely na závodiště štáby. Reportáž z dramatických Pardubic

Start krosové sezony v Pardubicích přinesl nejen nešťastný incident před tribunami, ale i sérii zajímavých výkonů a dojemnou vzpomínku na muže, který pomohl zachránit pardubické dostihy. Poslechněte si reportáž EquiRadia s hlasy aktérů.

Před týdnem 09:06

Denně přes tři sta startů. Český skokový pohár v Hradištku nabírá obrátky

Od čtvrtka 9. do neděle 12. května probíhá v Hradištku druhé kolo Českého skokového poháru. Co do kvantity účastníků se s prvním mítinkem v Brně nedá srovnávat, neboť za první tři soutěžní dny proběhne přes tisíc startů. Máme pro vás podrobnosti.