Klub Rádia Junior
Před 2 týdny

Poslechněte si podcast: Kastelán hradu Kunětická hora Miloš Jiroušek v Klubu Rádia Junior

U Pardubic je jediný větší kopec široko daleko. Jmenuje se Kunětická hora a stojí na něm stejnojmenný hrad. Co obnáší práce kastelána? Moderuje Zdeněk Novák. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

31:59

Klub Rádia Junior

Vydává: Český rozhlas

Odpolední jízda se zajímavými moderátory, tématy, soutěžemi a hosty. Kdo přijde do studia tentokrát?

Web

Včera 33:47

Kriminalista Lukáš Štěpanovský v Klubu Rádia Junior

O případech, které řeší, o těch, které zná každý kriminalista i o tom, jak se chovat, když se potkáme s něčím nebo někým podezřelým. Moderuje Denisa Kimlová. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před dvěma dny 35:12

Světová přebornice sportu Ninja Lucie Badalíková v Klubu Rádia Junior

Slyšeli jste někdy o sportu Ninja? Prostě lezete, skáčete nebo visíte a Lucie je jediná Ninja, která Česko zastupuje na mezinárodní úrovni. Moderuje Jitka Slezáková. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před třemi dny 34:47

Andrea Kapsová s dcerou Barborou z farmy Kapsa v Klubu Rádia Junior

Farma Kapsa je útulek pro zvířata v nouzi a zároveň kontaktní Zoopark, kde si můžete se zvířaty užít hezké chvíle. V dnešním Klubu vám představíme i dvě činčily, které na Farmě Kapsa našly nový domov. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před čtyřmi dny 43:34

Extrémní sportovec a biker Michal Maroš v Klubu Rádia Junior

Michal nám bude vyprávět o o kolech, o sjezdech a o nejrůznějších disciplínách. Moderuje Jiří Kohout. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před pěti dny 35:17

Silvie a František Pokorní z divadélka Kůzle v Klubu Rádia Junior

Divadélko Kůzle hraje pro děti pohádky, hudební pořady, interakce s publikem a taky Kůzlefest. To je rodinný festival, kde oslaví divadlo své 15. výročí. Co vše vás na festivalu čeká? A kde jinde můžete Silvii a Františka vidět vystupovat? Moderuje Eva Sinkovičová. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před šesti dny 36:20

Ředitelka NF Flaminia Jana Vlčková a koučka Iva Filipi z organizace Život na klíč

Představíme projekt OdFRKnutí, který radí dětem, jak se zbavit stresu pomocí jednoduchých terapeutických cvičení. Moderuje Denisa Kimlová. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před týdnem 40:39

Historička Jitka Tláskalová v Klubu Rádia Junior

Móda, móda, móda - vládla i před dvěma sty lety. Kdo udával módní směry? A jak se módní styly šířily, když nebyl internet? Moderuje Jana Rychterová. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před týdnem 41:55

Psycholožka Bára Downes a Jan Bejšovec se synem Johanem v Klubu Rádia Junior

Jak může výtvarné umění pomáhat naší psychice? Jak probíhá arteterapie? Jak nás ovlivňují obrazy, které máme doma pověšené na zdech? Moderuje Klára Nováková. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před týdnem 30:46

Lingvistka Dagmar Magincová v Klubu Rádia Junior

Před pár týdny jsme v Klubu probírali, kde se vzala jména zvířat. Vůbec se tenkrát nedostalo na jména rostlin. A právě ta prozkoumáme dnes. Moderuje Zdeněk Novák. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před týdnem 34:07

Trenér Josef Koudela v Klubu Rádia Junior

Škola, kterou zničil žhář v Praze, začne zase učit jízdu a péči o koně. O prázdninách už bude pořádat předměstské tábory pro juniory. Moderuje Veronika Hájková. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.