- Podcasty
- Zdraví na talíři - audiokuchařka

Poslechněte si podcast: Levné kuře na kari. Nejjednodušší recept od indického šéfkuchaře
Zažijte exotickou chuť Indie s naším nejjednodušším receptem na levné kuře na kari, připraveným podle základů indického kuchařství. Tento chutný pokrm je vytvořen indickým šéfkuchařem a přináší do vaší kuchyně bohatou paletu koření a vůní. Rychle a levně si připravte tuto lahodnou kari omáčku s kuřecím masem, která zaručeně okouzlí vaše chuťové buňky.
zadnyspeky.cz
Zdraví na talíři - audiokuchařka
Vaříme zdravější varianty tradičních i netradičních pokrmů. Veškerá jídla jsou z běžně dostupných surovin a jejich přípravu zvládne skutečně každý. Během vaření využíváme maximální potenciál přírodní lékárny v podobě zeleniny, ovoce, luštěnin, bylinek a obilovin. Jídla jsou tak vhodná i pro celou řadu diet.
www.zadnyspeky.cz
Lepší než karbanátek od babičky: díky speciálním ingrediencím je neskutečně šťavnatý
Karbanátky jsou spjaty neodmyslitelně s českou kuchyní a kuchyní našich babiček. Většinou se skládají jen z čistého masa spolu s kořením. Vyzkoušel jsem ale tento prastarý recept, kam se pro vylepšení chuti a šťavnatosti přidávají i další suroviny. Výsledek pak rozhodně stojí za to.
zadnyspeky.cz
Levná klasika: Naprosto bezchybný recept na plněné papriky s výtečnou rajskou omáčkou
Plněné papriky jsou výbornou variantou k poměrně levnému obědu. Existuje sice několik receptů, ale tento mám vyzkoušený a je naprosto nejlepší. Masová směs je krásně šťavnatá a není přesušená a omáčka voní po perníku. Zkrátka vše, jak má být.
zadnyspeky.cz
Špagety bolognese jsou mýtus. Na těstoviny s kečupem rovnou zapomeňte
Češi si rádi upravují recepty z ciziny a nejinak tomu je i v případě italské kuchyně. Vzali totiž Tagliattele Bolognese a udělali si nejdříve špagety bolognese a posléze to dekradovali na špagety s kečupem a eidamem. Můžu vám ale garantovat, že lepší omáčka na těstoviny snad ani neexistuje.
zadnyspeky.cz
Vypečenou kachnu už dávno nedělám: Levnější, rychlejší a chutnější varianta
Kdo by neměl rád do zlatova vypečenou kachničku. Je tu ale jeden problém. Je neskutečně tučná a mastná. Takže nic pro žlučníkáře. Objevil jsem ale tuto variantu, kde místo tučné kachny dáte kuře. Získáte tak variantu, která je ještě lepší než originál.
zadnyspeky.cz
Kulinářský majstrštyk: Vylepšený recept na živáňskou vepřovou pečeni z trouby
Užijte si kulinářský majstrštyk s naším vylepšeným receptem na živáňskou vepřovou pečeni z trouby. Tato exkluzivní chuťová jízda vám přinese bohatší a intenzivnější živáňský zážitek než kdy dříve. S novými ingrediencemi a postupy jsme zdokonalili tradiční recept a přinesli do něj moderní nádech luxusu. Připravte se na rozkošné aroma a nepřekonatelnou chuť, které vás ohromí od prvního sousta až do posledního. Zážitek, který si zasloužíte!
Mini pizza – jednoduchá, levná a rychlá svačinka
Zasyťte svůj hlad zdravým a chutným způsobem s naším receptem na Fitness pizza snack. Tato jednoduchá, levná a rychlá svačinka vás potěší nejen svou výbornou chutí, ale také tím, jak rychle ji můžete připravit. S touto fit pizzou si dopřejete svačinu plnou bílkovin a zeleniny, která vám dodá energii na zbytek dne. Zanechte si čas na sport a nechte se unést touto zdravou lahůdkou!
zadnyspeky.cz
Co miluje každý Čech? Dozlatova vypečené vepřové výpečky se zelím
Tento klasický český recept přináší oblíbenou chuť českého pohostinství. Vepřové pečené dozlatova a doplněné tradičním zelím, je jedním z nejoblíbenějších pokrmů v České republice. Jednoduchý, chutný a plný nostalgických vzpomínek na rodinné večeře.
zadnyspeky.cz
Maďarský vepřový perkelt. Omáčka k vepřovému, která strčí český guláš do kapsy
Maďarská kuchyně je známá po celém světě díky svým chutným a pikantním pokrmům. Jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších maďarských jídel je perkelt. Tento pokrm, plný bohatých chutí a kořeněných omáček, má dlouhou historii a hluboké kořeny v maďarské kultuře.
Trenčianský párek s fazolí: Slovenská pochoutka s bohatou chuťovou paletou
Slovenská kuchyně je bohatá na chutné pokrmy, které čerpají inspiraci z tradičních receptů a místních surovin. Jedním z nejoblíbenějších a nejtradičnějších pokrmů, který se stal ikonickým symbolem slovenského jídla, je Trenčianský párek s fazolí. Tento jedinečný pokrm má hlubokou historii a pevné místo v srdcích mnoha Slováků.
zadnyspeky.cz