Časoprostor
18. květen 2023

Poslechněte si podcast: Co říká Bible o planetě Nibiru, která se „prý“ blíží k Zemi a co k tomu řekla NASA? V poslední době se dějí dost podivné věci: na Krétě padla červená mlha, v Rumunsku a Bulharsku napadl žlutý sníh.

V poslední době se ve světě dějí dost podivné věci: na Krétě padla červená mlha, v Rumunsku a Bulharsku napadl žlutý sníh. A onehdy si očití svědci sledující přímý přenos z ISS všimli, že stanici zahalil záhadný oranžový mrak. Podle některých vědců souvisí oranžová mlha v blízkosti ISS a podivné jevy, k nimž dochází na Zemi, s přibližováním planety Nibiru.

07:55

Časoprostor

Vydává: YtaX10 | Svět2000

Fakta, šílené výzkumy, záhady i nevyřešené případy. Děsivá místa a podivné zprávy podložené svědectvím a důkazy.
To vše a další naleznete na mém podcastu....

Web

8. únor 2024 07:37

Úsvit antropocénu: Pět způsobů, jak víme, že lidé spustili novou geologickou epochu

Je antropocén skutečný? Uhlík v atmosféře je jednou z mnoha hlavních stop, které lidé zanechají v geologickém záznamu. V budoucnu by počátek lidské civilizace mohl být datován z plastu ve skalách. Přečíst článek.

6. únor 2024 11:59

Šest vědeckých důvodů, proč věřit v mimozemšťany

To, že existuje mnoho špatných tvrzení, neznamená, že neexistují i ​​dobrá. Proč se do SETI (hledání mimozemské inteligence) stále investují peníze a rozšiřují mozkovou kapacitu? Přejít na článek.

12. leden 2024 04:42

Smrt slunce zabije život na Zemi, ale nový život se může znovu vyvinout

Pátrání po mimozemském životě by nemělo vyloučit starší nebo dokonce mrtvé hvězdy. Život možná neskončí na konci života hvězd, ale nejspíš se musí znovu vyvinout. Přejit na článek.

11. leden 2024 07:49

Země se pohybuje mnohem rychleji, než se zdá

Pro pozemšťana je snadné uvěřit, že stojíme na místě. Koneckonců nemáme pocit, že se řítíme vesmíremPřesto to děláme. Přejít na článek.

11. leden 2024 07:46

Samotná vrchní vrstva Měsíce má dostatek kyslíku k udržení 8 miliard lidí na 100 000 let

To znamená, že na Měsíci je skutečně dostatek kyslíku. Jen není v plynné formě. Místo toho je uvězněn uvnitř regolitu – vrstvy horniny a jemného prachu, která pokrývá povrch Měsíce. Přejít na článek.

9. leden 2024 09:37

Všichni mimozemšťané visí na Dysonových koulích a krouží kolem bílých trpaslíků, tvrdí fyzik

Překvapivě jsme již našli mnoho bílých trpaslíků s nadměrným infračerveným vyzařováním, ale to způsobeno prachem v těchto systémech, nikoli megastrukturami. Přejít na článek.

8. leden 2024 05:49

Stará studie odhaluje nejlepší věc, kterou může jednotlivec udělat, pokud vybuchne jaderná bomba

Vzhledem k tomu, že vyhlídka na jadernou válku visí stále ve vzduchu, možná by stálo za to prověřit, co – pokud vůbec něco – lze udělat, abyste zvýšili své šance na přežití. Přejít na článek.

8. leden 2024 05:56

Proč ten zmatek s přestupnými roky? 2024

Rok 2024 má 366 kalendářních dnů místo obvyklých 365. Přestupné roky nastávají každý čtvrtý rok v gregoriánském kalendáři, který se používá ve většině zemí světa. Přejít na článek.

7. leden 2024 06:22

Je svět připraven na „digitální klonování“ mrtvých? Jde o dárek pro truchlící, nebo příchod dystopické noční můry? 

Kdybyste mohli být digitálně vzkříšeni, chtěli byste být?
Dokázali byste si virtuálně „popovídat“ se zesnulým přítelem nebo příbuzným? Článek