Fotbal speciál s FK Pardubice
12. říjen 2022

Poslechněte si podcast: Věřím, že se zvedneme, říká pardubický fotbalový obránce Robin Hranáč

Hostem Fotbalu speciál byl pardubický fotbalový obránce Robin Hranáč.

08:05

Fotbal speciál s FK Pardubice

Vydává: Český rozhlas

Zápasy, výsledky, analýzy, rozbory, pohled do zákulisí pardubického fotbalového týmu.

Web

4. říjen 2023 13:36

Baví mě hrát pod tlakem, říká pardubický fotbalový obránce Denis Halínský

Hostem Fotbalu speciál byl pardubický fotbalový obránce Denis Halínský. Uslyšíte třeba o tom, proč si vybral právě Pardubice, jestli už na hřišti mluví víc než dřív, nebo proč si vybral pozici obránce, který bude likvidovat šance soupeřů.

27. září 2023 18:29

Takovou dobu bez fotbalu už nechci zažít, přeje si pardubický fotbalový záložník Tomáš Solil

Hostem Fotbalu speciál byl pardubický fotbalový záložník Tomáš Solil. Uslyšíte třeba o tom, jak intenzivně sledoval výkony týmu, když mu nemohl pomoci, jak těžké pro fotbalistu je vyrovnat se s několikaměsíčním zraněním, nebo jestli je pro fotbalistu až dojemnou chvíli naplno vyběhnout zpátky na trávník.

20. září 2023 24:52

Brankář tráví v tělocvičně víc času, než dřív, říká fotbalový gólman Viktor Budínský

Hostem Fotbalu speciál byl pardubický fotbalový brankář Viktor Budínský. Uslyšíte o tom, koho musí gólman přesvědčit, aby byl nominovaný na zápas, jak na sobě musí pracovat, kdy se rozhodlo, že se stane brankářem, nebo kdy si mohl pořídit první tetování.

13. září 2023 16:35

Chceme potěšit fanoušky, se Slávií nic dopředu nezvdáváme, hlásí asistent David Mikula

Hostem Fotbalu speciál byl asistent trenéra pardubických fotbalistů David Mikula. Uslyšíte třeba o tom, co dělal tým o reprezentační přestávce, jak by měly prospět mužstvu nové posily v kádru, nebo jak se co nejlépe připravit na nejbližšího soupeře – pražskou Slávii.

6. září 2023 16:06

Na reprezentační pauzu se šlo díky výhře dobře, říká pardubický útočník Ladislav Krobot

Hostem Fotbalu speciál byl pardubický fotbalový útočník Ladislav Krobot. Rozpovídal se třeba o tom, jak důležitý pro tým byl úspěch v Teplicích, jak se mu líbí v Pardubicích, nebo o tom, jak těžké je rozlosování pro září.

30. srpen 2023 18:00

Přeju si výhry a plný stadion, říká sportovní manažer pardubických fotbalistů Martin Shejbal

Hostem Fotbalu speciál byl sportovní manažer pardubických fotbalistů Martin Shejbal. Zhodnotil výkony nových hráčů v týmu, dobrá hra ho těší, ale důležitější jsou body a také mluvil o tom, jak těžké to je, když si na sebe hráči na trávníku neumí zakřičet.

23. srpen 2023 12:50

Nejsme tam, kde jsme byli na jaře, ale nebojíme se říkat si pravdu, říká Radoslav Kováč

Hostem Fotbalu speciál byl hlavní trenér pardubických fotbalistů Radoslav Kováč. Uslyšíte o tom, na čem je potřeba pracovat, proč není tým formou tam, kde byl na jaře, nebo jak je důležité si i po nepovedených výkonech na hřišti říkat pravdu.

16. srpen 2023 19:54

Kádr chceme doplnit, ale musíme být trpěliví, říká sportovní ředitel pardubických fotbalistů Zavřel

Hostem Fotbalu speciál byl sportovní ředitel pardubických fotbalistů Vít Zavřel. Uslyšíte, co říká na začátek sezony, jestli se něco změnilo ohledně Jana Jeřábka nebo koho chtějí do kádru ještě získat.

26. duben 2023 05:16

Musíme si věřit, říká pardubický fotbalový záložník Dominik Janošek

Hostem Fotbalu speciál byl pardubický fotbalový záložník Dominik Janošek. Uslyšíte třeba o tom, jak cenné byly dvě výhry za sebou proti Hradci a Slovácku, co bylo nejdůležitější, když tým prohrával, nebo jak se usíná po vítězném utkání.

19. duben 2023 12:55

Potřebujeme udělat bodovou šňůru, velí sportovní ředitel pardubických fotbalistů Vít Zavřel

Hostem Fotbalu speciál byl sportovní ředitel pardubických fotbalistů Vít Zavřel. Uslyšíte třeba o tom, jak vedení klubu vnímá poslední nepovedené výsledky týmu, co by pro příští sezonu udělalo jinak, jak vnímá boj o záchranu, nebo co je potřeba vylepšit na opraveném letním stadionu.