- Podcasty
- Kuchařské čarování

Poslechněte si podcast: Velikonoční pokrmy z Doudlebska a další sváteční inspirace
Recept na velikonoční sekanou a inspiraci z kapitoly věnované svátkům jara z nové knihy Jana Šimánka Doudlebsko v kuchyni a u stolu přináší ve svém pořadu Kuchařské čarování kulinář Petr Stupka.
Kuchařské čarování
Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční vaření.
Dobroty z tradiční české zabijačky
Vřelý ovar, voňavý prejt, jitrnice, jelítka, tlačenka. Zabijačka je tématem posledního lednového Kuchařského čarování Petra Stupky. Recepty na tradiční dobroty doplní vzpomínky několika posluchačů.
Velezdravé Kuchařské čarování s kysaným zelím
Skvělým posilněním pro zimní období je kysané zelí, to věděli už naši předci. Jak s ním naložit v kuchyni a s čím ho kombinovat na talíři? Velezdravou inspiraci ve svém Kuchařském čarování nabízí kulinář Petr Stupka.
Polévky klasické, starodávné, z Česka, ale také z celého světa
Chlebová polévka, zelnice, japonský vývar z kořenové zeleniny, thajská omeletová, boršč... Na polévky se tentokrát ve svém Kuchařském čarování zaměřil kulinář Petr Stupka. Inspirujte se jeho vyprávěním o polévkách klasických, starodávných, českých, ale také z celého světa.
Guláš a jeho rozmanité variace
Gulášové je tentokrát Kuchařské čarování Petra Stupky. Bude mluvit o rozmanitých variacích tohoto oblíbeného pokrmu. Víte, čím se liší paprikáš, perkelt a tokáň?
Novoroční inspirace k tomu, abychom jedli a pili zdravěji
Své tipy pro zdravé vaření i jedení předává v prvním Kuchařském čarování nového roku už tradičně kulinář Petr Stupka. Inspirujte se, abyste se cítili lépe.
Nápady na silvestrovské občerstvení
Glazované pupíky, bramborové špízy, sýrové hromádky, trhané maso a jedna specialita z Itálie. Tipy na zajímavé silvestrovské občerstvení nabízí ve svém pořadu Kuchařské čarování kulinář Petr Stupka.
Fígle a triky pro štědrovečerní menu
Kuchařské fígle a triky pro štědrovečerní menu, například osvědčený recept na ochucení bramborového salátu a svátečního kubu, i nahlédnutí do finské tradiční vánoční kuchyně nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.
Předvánoční Kuchařské čarování – punč, cukroví a bramborový salát
Tradiční punč, pár tipů na vánoční cukroví a několik variant bramborového salátu. Recepty, které posluchače vždy během adventu zajímají, připomíná ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka.
Cesta za šumavským bylinným vínem a tři kuchařské fígle
V Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka poodkryje historii šumavského bylinného vína a pak prozradí své tři fígle – na vánoční linecké, míchaná vajíčka a klasickou hnědou omáčku.
Recepty na méně obvyklé vánoční cukroví
Začal advent, a tím i čas vánočního pečení. Kulinář Petr Stupka se na přání posluchačů ve svém pořadu Kuchařské čarování podělí o recepty na méně obvyklé cukroví. Také popíše, jak připravit kapustu, a to zcela originálním způsobem.