- Podcasty
- Kuchařské čarování

Poslechněte si podcast: Tradiční i netradiční recepty s kaprem v hlavní roli, k tomu salát s pohankou a na závěr žemlovka
Hlavním tématem Kuchařského čarování je ryba, konkrétně kapr. Kulinář Petr Stupka nabídne tradiční i netradiční recepty a prozradí kouzlo, jak snadno proměnit našeho kapra na japonského. K tomu přidá recept na skvělý sezónní salát s pohankou a babiččinu semlbábu čili žemlovku na závěr.
Kuchařské čarování
Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční vaření.
Houby a jejich využití v kuchyni – recepty na smaženici, hubník i nákyp
Houby, houby, houby, to je hlavní téma Kuchařského čarování Petra Stupky. Dojde na houbovu smaženici a její proměny, starodávný jihočeský hubník i moderní houbový nákyp. Na závěr přidá tři sladká kouzla na jablíčka v županu.
Pestrá přehlídka závinů a nejnovější specialita kulináře Petra Stupky
Pestrou přehlídku závinů, a to jak sladkých, tak i slaných, pečlivě zadělávané listové těsto a štrúdly ze světa nabízí v Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka. Nejprve ale představí svou nejnovější specialitu – vydatný segedínský salát.
Papriky jsou pro naše tělo velice prospěšnou zeleninou
Sýrový chlebíček s paprikami, letní guláš s houbami a paprikami a několik variant leča. Zkrátka papriková kouzla jsou hlavní náplní tohoto vydání Kuchařského čarování.
V hlavní roli rajčata: od salátu přes omeletky a polévku až po marmeládu
V Kuchařském čarování se dozvíte jak se dělá speciální řecký rajčatový salát, omeletky s rajčaty, francouzská tomatová polévka se sýrem a nakonec sladká rajčatová marmeláda.
Asijská kulinářská inspirace z Londýna, kouzla s cuketou a chléb z pece a z banánů
Asijskou inspiraci z Londýna a několik kouzel s cuketou nabízí ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Pak bude mluvit dvakrát o chlebu – jednom z pece a druhém z banánů.
Malé letní menu podle kulináře Petra Stupky
Malé letní menu připravil pro své Kuchařské čarování kulinář Petr Stupka. Nabídne recepty na rychlou zeleninovou polévku podle babičky, plněnou cuketu podávanou s kuskusem a starodávný koláč upečený za chvilku.
Inspirace z mexické kuchyně – salsy, polévka od Mayů, tortilly i horká čokoláda
Připravíme tři salsy včetně guacamole, uvaříme tradiční mayskou polévku, do tortill zapečeme maso s fazolemi a nebude chybět ani horká čokoláda. Petr Stupka tentokrát čerpal inspiraci pro své Kuchařské čarování v populární mexické kuchyni.
Inspirace z arabské kuchyně
Kuskus, bulgur, kebab, falafel, hummus, sladká baklava a další. Kulinář Petr Stupka ve svém pořadu nabídne inspiraci arabskou kuchyní. K tomu přidá několik zajímavostí z historie
Španělské a řecké Kuchařské čarování
Co jsou to tapas? Jak připravit skvělou španělskou paellu? A co si uvařit z řecké kuchyně? Na tyto otázky odpoví ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka.