Den podle...
11. březen 2020

Poslechněte si podcast: Témata podle Lucie Vopálenské

Jak jsou pražské nemocnice připravené na příjem většího počtu nemocných Covidem 19? Jaký trest si od soudu odnese bývalý hollywoodský producent Harvey Weinstein? Jaké překážky stojí ještě v cestě Vladimiru Putinovi, aby mohl vládnout i po roce 2024? Koho zvolili čeští poslanci do Rady České televize?

49:29

Den podle...

Vydává: Český rozhlas

Moderátorské osobnosti a jejich hosté komentují a glosují události dne.

Web

16. březen 2020 49:47

Témata podle Lucie Vopálenské

Jak se s šířením nákazy koronavirem vyrovnávají záchranáři? Zvládá české zdravotnictví problémy? A co dělat, abychom se z kronaviru nezbláznili? Moderuje Lucie Vopálenská

13. březen 2020 49:49

Témata podle Petra Šimůnka

Svět je v sevření pandemie. Nemoc nezachvacuje jenom plíce, ale také ekonomiku. Jednou z největších dosavadních obětí je letecký průmysl. Online vyučování.

10. březen 2020 49:14

Témata podle Martiny Maškové

Děti budou kvůli koronaviru doma. Bude vyučování na dálku? Jaká opatření zavádějí dopravci? Situace na řecko-turecké hranici. 100 let od první ústavy Československa.

9. březen 2020 49:24

Témata podle Lucie Vopálenské

Jaká opatření přijme Praha proti šířícímu se koronaviru? Který prezident bude ode dneška vládnout v Afghánistánu a jak se případné dvojvládí projeví na vztazích s Tálibánem? Jak se vyvíjí situace na řecko-turecké hranici a co mohou přinést dnešní jednání prezidenta Erdogana v Bruselu? Proč české ženy berou stále o pětinu menší platy než muži? A co přináší nové album muzikanta Olina Nejezchleby s názvem "Narodíme se jen jednou... pocta Petru Skoumalovi"?

6. březen 2020 49:46

Témata podle Petra Šimůnka

Koronavirus pošle do karantény tisíce Čechů, kteří se vrátí z Itálie. Češi berou v průměru 36 tisíc za měsíc. Krym je šest let v područí Ruska. Moderuje Petr Šimůnek

5. březen 2020 49:21

Témata podle Libora Dvořáka

Zákaz přímých letů mezi Českem a severoitalskými regiony a Jižní Koreou. Putin jednal v Moskvě s tureckým prezidentem Erdoganem. Ukrajina má novou vládu.

4. březen 2020 49:12

Témata podle Libora Dvořáka

Mimořádná schůze sněmovního zahraničního výboru kvůli dopisu čínského velvyslanectví. Igor Matovič byl pověřen sestavením slovenské vlády. Americké primárky.

3. březen 2020 48:59

Témata podle Martiny Maškové

Jak to vypadá v nemocnici na Bulovce, kde se soustředí pacienti s koronavirem? Co by kurzarbeit znamenal pro firmy? Jaká je situace na turecko-řecké hranici?

2. březen 2020 48:45

Témata podle Lucie Vopálenské

Jak chráníme české zdravotníky? Co sleduje turecký prezident Erdogan? Jak se liší postoje EU a Velké Británie? Moderuje Lucie Vopálenská.