Zhasni
29. březen 2017

Poslechněte si podcast: Strana A. Jaký je život bez sexuální touhy a romantické lásky?

Zaposlouchej se do příběhu ženy, která se nikdy do nikoho nezamilovala. Příběh o asexualitě natočili Bohdan Bláhovec a studio Needles.

21:37

Zhasni

Vydává: Český rozhlas

Zhasni

Web

21. červen 2017 27:50

Salome. Erotika jako zaměstnání. Čím nás fascinuje a čím manipuluje ?

Toto je příběh jedné mladé ženy v určitých kruzích známé jako Salome. Salome je studentkou umělecké školy a před několika lety začala souběžně pracovat jako tanečnice ve strip klubu. Jaké to je, žít dvojí život a neustále přecházet z jednoho prostředí do druhého? Příběh Salome natočil Roman Štětina a zvukovým designem opatřil Dominik Gajarský.

7. červen 2017 20:00

Hřiště. Ach, ta krása volných vztahů a více sexuálních partnerů. Anebo ne?

Do jaké míry je sex jen soukromou záležitostí? A co se skrývá za nálepkou společenské erotiky? Epizodu o společenské erotice natočili Bohdan Bláhovec a studio Needles.



24. květen 2017 26:50

Coming In. Zaposlouchej se do zkoumání sexuální identity jedné mladé ženy

Poslechni si osobní zpověď jedné mladé ženy, které se líbí holky a Ondra. Tento díl natočil Dan Moravec.

10. květen 2017 28:12

Deus Sex Machina. Jak působí na naše vnímání a sexuální prožitek tantra?

Zpověď ženy, která svůj život zasvětila hledání sebe samotné, natočil režisér Roman Štětina a zvukovým designem opatřil Dominik Gajarský.

26. duben 2017 21:26

Pátek večer. Pojď prozkoumat, co je na pátku tak magického, že nás to táhne ven

Pojď prozkoumat, co je na pátku tak magického, že nás to táhne ven. Epizodu na téma svádění a alkohol s názvem Pátek večer natočila Johana Švarcová a zvukovým designem opatřil Martin Ožvold.

12. duben 2017 24:23

Bára, 33. Věříš v opravdovou lásku? A myslíš, že ji můžeš najít přes mobilní aplikaci?

Doleva, nebo doprava? Dá se na internetu najít hluboký vztah na celý život, anebo jen povrchní známost na jednu noc? Usnadňují nám seznamovací aplikace první kontakt s přitažlivou osobou, anebo nás ochuzují o vzrušující hru vzájemného svádění? Moderátorka Radia Wave Bára Šichanová se rozhodla vyzkoušet si Tinder na vlastní kůži. Epizodu na téma Online seznamky s názvem Bára, 33 natočila Tereza Nvotová a zvukovým designem opatřil Stanislav Abrahám.

1. březen 2017 21:52

Můžeš mě svázat? O tom, co všechno se může stát v okamžiku pokoření fyzických hranic

Představ si pocit naprostého odevzdání. Mučivou bolest a ještě mučivější rozkoš. Zhasni, zavři oči a nech se svázat... Tento příběh natočila Tereza Nvotová a zvukovým designem opatřil Stanislav Abrahám.

7. únor 2017 21:46

Debilní doba. Co udělá těhotenství s erotickým nábojem ve vášnivém vztahu?

Zpočátku se spolu milovali skoro pořád. Nedokázali se jeden druhého nasytit. Anna si najednou uvědomila, že chce mít dítě. Přestože se ji její přítel snažil nejdřív přesvědčit, aby šla na potrat, a všichni v jejím okolí jí říkali, že teď není ta správná doba, Anna se rozhodla si dítě nechat a byla šťastná. Její otevřenou zpověď zachytil režisér Roman Štětina a zvukovým designem opatřil Dominik Gajarský.