Kryptonovinky.cz
2. listopad 2022

Poslechněte si podcast: Spustí Powell volatilitu na kryptoměnách?

Bitcoin zdá se čeká na to, jak dopadne dnešní míting americké centrální banky, když jeden těžař je na pokraji bankrotu, druhý nakupuje lacinější hardware na těžbu BTC, nuž a Microstrategy se  pro bearmarket zatím velmi netrápí.

20:12

Kryptonovinky.cz

Vydává: Kryptonovinky.cz

Aktuální novinky ze světa kryptoměn a kryptosvěta. Pravidelné podcasty o tom nejzajímavějším, co se událo a také, co nás čeká. S námi zůstanete v obraze.

Web

Včera 14:25

Šílenství po halvingu Bitcoinu, Runes a extrémní poplatky

Bitcoin má za sebou úspěšný halving a sobotní šílenstvo v souvislosti s transakčními poplatky i v souvislosti s příchodem protokolu Runes, který umožňuje vytváření nových tokenů nad Bitcoinem jiným způsobem, než Ordinals.

Před pěti dny 13:25

Bitcoin klesl pod $60 000 - Změní všechno Halving?

Nálada na kryptoměnovém trhu je výrazně závislá od toho, co se děje na globálních trzích. Efekt halving a bitcoinových ETF by však prý mohl obnovit zájem o krypto na čele s Bitcoinem. I o tom v dnešním souhrnu.

Před šesti dny 20:19

Konec růstu BTC? Proč jsou ETF na nule?

Bitcoinové ETF pokračují v oslabovaní a některé ukazují nulu. Proč tomu tak je vysvětlil analytik Bloombergu. Mezitím se objevují zprávy, které se týkají možného konce bullrunu, nebo minimálně přestávky v růstovém trendu.

Před týdnem 16:13

Propad Bitcoinu Pokračuje - Přeceněné ETF v Hongkongu?

I den vám přinášíme ty nejzajímavější zprávy ze světa kryptoměn.

Před týdnem 18:16

Bitcoin - Velký pád pro Irán a Izrael - TOTO teď SLEDUJTE!

Bitcoin se po útoku Iránu na Izrael prudce propadl, nyní se snaží dohnat ztracené. Mezitím si pozornost zaslouží i Hongkong a jeto Bitcoin ETF téma.

Před týdnem 13:52

Vysoká inflace - Dobré nebo špatné pro Bitcoin

Vyšší než očekávaná inflace v USA pomohla BTC k růstu, no je otázka, zda je to udržitelné. I o tom v dnešním souhrne zpráv ze světa kryptoměn.

Před 2 týdny 14:44

Co se děje s Bitcoin ETF - Sledovat budu TOTO!

Bitcoin ETF mají za sebou nevydařený den, zájem stoupá o Ethereum a můžeme sledovat už i firmy, které investují do ETF. I o tom v dnešním souhrnu zpráv ze světa kryptoměn.

Před 2 týdny 09:54

Bitcoin za $140 000 už v létě

Kiyosaki by kupoval BTC i kdyby padl k ceně 200 dolarů, dále známy analytik avizuje růst Bitcoinu k ceně $140 000 už do třech měsíců. Odvolává se přitom na data z minulosti. A Coinbase upozorňuje, že halving proběhne v historicky ne příliš zajímavém období.

26. březen 2024 10:09

Bitcoin nad $71 000 - Velryby začaly akumulovat!

I dnes vám přinášíme TOP zprávy ze světa kryptoměn.

25. březen 2024 11:13

Bitcoin +5% | Omezeno pro privátní pěněženky v EÚ

Bitcoin opět tradičně v pondělí ráno posiluje. Mezitím se objevily zajímavé zprávy ohledně regulace kryptopeněženek v rámci EÚ a také novinky souvisí se zájmem o Bitcoin ETF.