Sportovní ozvěny
20. březen 2023

Poslechněte si podcast: Radek Ťoupal byl přímo u toho, když na Floridě padlo za 14 minut deset gólů

Všechno odstartoval v první minutě gólem Montreal a ve 14. už byl stav 7:3 pro Floridu. Tak jsme se s Radkem Ťoupalem, který vyrazil do Spojených států za synem, spojili a poslechli si, jaký to pro něj byl zážitek.

06:01

Sportovní ozvěny

Vydává: Český rozhlas

Ohlédnutí za sportovními událostmi uplynulého víkendu v jižních Čechách.

Web

Před čtyřmi dny 06:03

Hlubočtí baseballisté oslaví třicet let klubu a chtějí opět patřit mezi nejlepší v extralize

V dubnu startují baseballové soutěže. Naplno se rozběhnou tréninky a akce pod hlubockým zámkem. Předseda Sokola David Šťastný ve Sportovních ozvěnách připomněl, co hlubocké baseballisty na jaře 2024 čeká.

Před týdnem 06:01

Talentovaní sportovci z celé země se sjedou na jih Čech. Uskuteční se tu olympiáda dětí a mládeže

Už méně než sto dní zbývá do startu letních olympijských her dětí a mládeže, které v červnu 2024 zorganizuje Jihočeský kraj. Například cyklokrosový závod na horských kolech se pojede v Táboře.

Před 2 týdny 06:01

Fotbalista Martin Fenin bude hrát za jihočeský Kovářov. Chce, aby ho na hřišti ještě viděla dcera

Martin Fenin je vicemistrem světa z kategorie dvacetiletých fotbalistů, hrával bundesligu, kariéru ukončil v roce 2018 v Chebu. Teď se dohodl na angažmá s jihočeským Kovářovem, který působí v první A třídě. Už má za sebou i první trénink.

Před 3 týdny 06:01

Sport, koncerty a další letní vyžití. Kateřina Neumannová připravuje další ročník festivalu u Lipna

Lipenský sportovní festival se uskuteční těsně po olympijských hrách v Paříži. Třináctý ročník nabídne od 16. srpna desetidenní maraton s nabitým programem, včetně cyklistického a běžeckého závodu. Akci už teď připravuje její zakladatelka, ředitelka a pochopitelně i pravidelná aktivní účastnice, olympijská vítězka Kateřina Neumannová.

26. únor 2024 06:01

Žákovské plavecké závody v Českých Budějovicích přilákaly rekordní počet mladých sportovců

V jihočeské metropoli se uskutečnily plavecké závody s názvem České Budějovice 2024. Velké žákovské klání zorganizoval Filip Pytel, který ve své kariéře přeplaval kanál La Manche. Také o tom bude řeč ve Sportovních ozvěnách.

19. únor 2024 06:00

Surfaři bojují o místa na olympiádě. Na ty, kteří uspějí, čeká „drtič lebek“, popisuje závodnice

Dáma ze Strakonic Paula Kutá se věnuje sportu, o kterém sama mluví jako o surfu. Vyzkoušela i Otavu, ale za pořádnou vlnou musí vyrážet daleko do světa. Kam ji aktuálně vítr zavál, prozradila Sportovním ozvěnám.

12. únor 2024 06:00

Nenechám si do toho kecat, směje se volejbalistka Bára Rejmanová, dcera sportovního reportéra

Do jihočeského Rudolfova dorazil na zápas tým, který nastupuje pod hlavičkou Národního volejbalového centra. V družstvu české mládežnické reprezentace hraje i Bára Rejmanová. Je vám její příjmení povědomé? Tatínek je sportovním reportérem České televize.

5. únor 2024 06:00

Trojnásobný mistr světa v cyklokrosu Zdeněk Štybar zakončil svou skvělou kariéru v Táboře

Skončilo 75. mistrovství světa v cyklokrosu. Závodilo se v areálu Komora v Táboře. Na šampionátu zakončil skvělou kariéru Zdeněk Štybar. Byly u toho Sportovní ozvěny Českého rozhlasu České Budějovice.

29. leden 2024 06:02

V Norsku jsem se naučil správné pokoře k lidem, vzpomíná fotbalista Zdeněk Ondrášek

Fotbalista Zdeněk Ondrášek je z Kadova. Prošel několika kluby, zahrál si v Polsku, ve Spojených státech amerických a také v Norsku. Teď zkušený útočník s reprezentačními zkušenostmi nastupuje za Dynamo České Budějovice a pro Sportovní ozvěny se rozpovídal i o svojí norské anabázi.

22. leden 2024 06:00

Jedním z nejvěrnějších fanoušků volejbalového Jihostroje je cestovatel Bořek Herzog

Bořek Herzog je fanouškem sportu a moc ho baví cestování. Když spojíte tyto dva koníčky dohromady, může z toho být třeba cesta do exotického Japonska. Sportovní ozvěny byly u toho, když Bořek Herzog o svých zážitcích vyprávěl.