Příklep
NejnovějšíEpizoda 83Včera

Poslechněte si podcast: PŘÍKLEP: Propadl alkoholu. Za večer jsem vypil sedmnáct piv, vzpomíná Míka

Na přelomu tisíciletí nakoukl do NHL i české hokejové reprezentace. Bývalý útočník Petr Míka o sobě však dal vědět i po konci hokejové kariéry, kdy se nebál otevřeně mluvit o problémech s alkoholem, kterého už během sportovního života potkaly. „Pivo mi chutnalo extrémně,“ líčí 45letý odchovanec pražské Slavie v pořadu Příklep na Sport.cz. Jaký udělal největší průšvih, co mu pomohlo k abstinenci a proč v extralize měnil jeden klub za druhým? 

45:16

Příklep

Vydává: Sport.cz

Vše ze světa hokeje z produkce on-line magazínu Sport.cz

Web

Epizoda 82Před týdnem 51:25

PŘÍKLEP: Hokejový táta Nestrašil o výchově synů, českém hokeji na vzestupu i výhodě bohatých rodin

Ze svých čtyř synů vychoval hokejisty, z nichž jeden z nich to dotáhl až do NHL a je ověnčen i třemi extraligovými tituly. Teď Václav Nestrašil věří, že po Andrejovi má před sebou slibnou kariéru i jeho nejmladší sedmnáctiletý syn, který se po zdravotních patáliích odrazil ode dna. V pořadu Příklep na Sport.cz nabídl Nestrašil ve svém vyprávění unikátní vhled do výchovy hokejistů i pojmenoval překážky, které rodiče hráčů musí překonat.

Epizoda 81Před 2 týdny 59:30

PŘÍKLEP: Mladého Brodeura jsem chtěl do Slavie, přiznal Eliáš. Varaďa vzpomínal, jak ho ten starší mlátil do lýtek

Jsou kamarádi od patnácti let, kdy spolu začali nastupovat ve stejné formaci v mládežnických reprezentacích. Do NHL byli draftováni ve stejném roce a debut v nejslavnější hokejové lize si odbyli ve stejné sezoně (95/96). Patrik Eliáš v týmu New Jersey Devils, kterému zůstal věrný po celou bohatou kariéru, Václav Varaďa pak v dresu Buffalo Sabres. Teď oba celky čekají zápasy NHL v Praze, a tak dvě ikony českého hokeje zavzpomínaly na zámořské časy v pořadu Příklep.

Epizoda 80Před 3 týdny 55:56

PŘÍKLEP: Kladno je konečně konkurenceschopné, těší legendu

Až překvapivé výkony Kladna na úvod hokejové extraligy těší legendárního útočníka Milana Nového, jenž byl hostem pořadu Příklep na Sport.cz. Ikona klubu nechybí v hledišti na žádném zápase Rytířů a má z nich zatím radost.

Epizoda 7917. září 2024 47:31

PŘÍKLEP: Pardubice žhavým favoritem! Skvělá jména ale nezaručují úspěch, říká Červenka

Hokejová extraliga je zpět! Přes čtyři měsíce dlouhá pauza je u konce a čtrnáct týmů se opět vydá do boje o mistrovský titul! Dvaatřicátá sezona nabídne mnoho zajímavých jmen a útok Třince na šestý titul v řadě. První díl pořadu Příklep v nové sezoně nabídne speciální koncept - šéfredaktor Martin Kézr vyzpovídal trenéra třineckých Ocelářů Zdeňka Motáka i jednu z největších hvězd extraligy, pardubického Romana Červenku! Pořadem provázeli Honza Homolka spolu s redaktorem serveru Sport.cz Janem Škvorem.

Epizoda 7816. srpen 2024 36:45

PŘÍKLEP SPECIÁL - 20 let bez Ivana Hlinky. Na charismatického kouče vzpomíná manželka i litvínovská legenda

Obrovský charismatický muž s křehkou duší. Takový byl Ivan Hlinka. Od jeho tragické smrti v karlovarské zatáčce uplynulo 16. srpna přesně dvacet let. V pořadu Příklep Speciál - 20 let bez Ivana Hlinky na legendárního kouče zavzpomínaly dvě osobnosti – manželka Liběna Hlinková a hokejista Jiří Šlégr. Pořadem provázel šéfredaktor Sport.cz Martin Kézr.

Epizoda 775. červen 2024 46:24

PŘÍKLEP: Oslavy byly úžasné. Kuba Voráček jako DJ? Vřele doporučuju, smál se Rulík

Pouze pět trenérů dokázalo v samostatné historii České republiky dosáhnout na hokejový titul mistra světa. Radim Rulík je po květnovém triumfu v Praze jedním z nich. Osmapadesátiletý kouč dnes zavítal do studia Sport.cz, kde ho ve speciálním vydání pořadu Příklep vyzpovídal šéfredaktor Martin Kézr.

Epizoda 763. červen 2024 37:58

PŘÍKLEP: Otcové i mistři světa. Dýchali jsme jeden za druhého, shodují se Kubalík s Beránkem

Čeští hokejisté získali na domácím světovém šampionátu po 14 letech zlato. V národním týmu se napsalo spousta příběhu a dva z nich byli hosty speciálního vydání pořadu Příklep na Sport.cz. Dominik Kubalík, který se během tří týdnů stal poprvé otcem i mistrem světa. A Ondřej Beránek, jenž se z extraligových Karlových Varů vyhoupl mezi základní pilíře zlaté reprezentace. Oba útočníky vyzpovídal šéfredaktor Martin Kézr. 

Epizoda 759. květen 2024 50:17

STUDIO MS HOKEJ: Přijde mi, že jsme do poslední chvíle nevěděli, co chceme, říká expert o nominaci na MS

Jen pár hodin zbývá do startu hokejového mistrovství světa. Sport.cz denně nabídne speciální pořad Studio MS hokej, který přinese vše podstatné z dění v Praze a v Ostravě. Hostem prvního dílu byl trenér Chomutova Martin Pešout spolu s šéfredaktorem Sport.cz Martinem Kézrem. Pro Česko půjde o třetí domácí šampionát v samostatné historii. A do třetice se pokusí zaútočit na medaili.

Epizoda 7430. duben 2024 57:15

PŘÍKLEP: Třinec je inspirací pro všechny, titul jsem mu přál, nebojí se přiznat extraligový trenér a mistr světa

Dobře ví, jak náročné je v play off bojovat o titul, vždyť coby hráč ho vyhrál třikrát se Vsetínem a jednou s pražskou Spartou. Proto si dvojnásobný mistr světa Jan Tomajko moc užíval letošní vyřazovací část extraligy. „Co dokázal Třinec, když všechny tři série uhrál v sedmi zápasech, je obdivuhodný výkon,“ prohlásil v pořadu Příklep na Sport.cz současný hlavní trenér a zároveň jednatel hokejové Olomouce.