• Podcasty
  • Podpultovky – nejlepší podcast k uklízení
Podpultovky – nejlepší podcast k uklízení
9. prosinec 2022

Poslechněte si podcast: Podpultovky: Je lepší k Vánocům darovat ponožky nebo spodní prádlo?

Přišel advent a Pavel nemá žádné dárky. Proto mu Iveta nabídla pomoc a sešli se v obchodním centru, aby přemýšleli, jaké dárky letošní sezónu frčí, jestli je vhodné kupovat spodní prádlo svým blízkým a Iveta uvedla příklad, jak dojala svoje blízké zarámovanou fotografií. Nechyběla ani malá anketa s prodejci, co je tento advent IN. Pavel se pochlubil svými vyjednávacími schopnostmi a namísto zrušení účtu v bance odešel s novým pojištěním.

36:26

Podpultovky – nejlepší podcast k uklízení

Vydává: Youradio Talk

Nejlepší český podcast k uklízení. Uslyšíte naše „podpultové“ historky, které jste možná ani nechtěli slyšet, ale my vám je i tak rádi řekneme. Prostě takové kecání o ničem. Klasika, co teď frčí. A kdo jsme my? Iveta a Pavel, kamarádi, kteří se rádi na svět koukají s ironií. Čau

Web

Před šesti dny 40:02

Podpultovky: Z jakých atrakcí na matějské je nám špatně?

Tentokráte se půjdeme podívat na Matějskou pouť, kterou si nejen projdeme, ale i vyzkoušíme různé atrakce. Vyzpovídáme také pár lidí, kteří atrakce obsluhují. A pokud chcete vědět, jestli se Pavlovi podařilo vystřelit Ivetě růži z papíru, tak poslouchejte tento díl.

Před týdnem 41:35

Podpultovky: Co dělat, když ztratíte klíčky od auta v zahraničí?

Dnešní díl je třech hlavních tématech. Jaké to je ztratit klíč od auta na opuštěném místě v dešti a jako bonus 600 kilometrů od domova v severním Německu, kde nikdo nemluví anglicky. Maturitní plesy a jak to dopadlo s falešným americkým vojákem, se kterým si Iveta psala na facebooku?

Před 2 týdny 48:47

Podpultovky: Jak fungují romantické podvody na Facebooku?

Dnešní díl zabrousí lehce do populárního true crime žánru, protože Iveta prozradí, jaké to je si psát na FB s falešným americkým vojákem, který z ní za chvilku bude vábit její životní úspory. Jedná se o velmi populární scam – military romance a prozradíme, jak celý funguje a jaký může mít. Kromě online podvodů pohovoříme také o tom, jak správně a levně vybrat brýle a zda je lepší je kupovat v drogérii nebo v optice.

Před 3 týdny 52:51

Podpultovky: Proč by se mužům mělo dávat více květin?

V dnešním díle jsme se podívali do světa kytek společně s floristou Tomášem z Brna. Probrali jsme proč muži nedostávají tolik květin jako ženy, které dny v roce jsou pro floristu nejnáročnější, proč není dobré nakupovat rostliny ve velkých řetězcích a jak nejlépe se doma starat o řezané kytky, aby vydržely co nejdéle.

23. únor 2024 47:56

Podpultovky: Proč se vyplatí nechat si to natřít

V dnešním díle řešíme kutilství a DIY a jako hosta jsme si pozvali Kláru z natrutito.cz . Budeme natírat starou kuchyň na novou. Klára poradí, jak na staré kachličky a Pavel se svěří s tím, že když používá vrtačku, tak jedině ve dvou. 

16. únor 2024 34:57

Podpultovky: Proč se vyplatí pouštět na toaletě větrák?

V dnešním díle probereme úskalí toalet ve společných kanceláří, především ve špatně zvukově izolovaných prostorech. Iveta se svěří, že má opět relaps a utratila peníze za zlaté cihličky v Candy Crush a nakonec se Pavel pochlubí se svojí sbírkou nářadí a prozradí jaký je rozdíl mezi kombinačkami a křížákem.

2. únor 2024 40:52

Podpultovky: Způsobuje hra Candy Crush závislost?

Dnes se podíváme do světa mobilních her, a to konkrétně na Candy Crush, které Iveta nyní propadla. Zamyslíme se nad tím, zda tato hra způsobuje závislost a kolik za zlaté cihličky již Iveta utratila. Probereme i nové kalhoty s laclem, které si Pavel pořídil a nebojí se je nosit do společnosti. A tradičně dojde řeč i na Citroena, který se Pavel rozhodl konečně prodat. A pokud vás zajímá za kolik, tak poslouchejte tento díl a dozvíte se více.

26. leden 2024 01:09:40

Podpultovky: Může nosit James Bond příčesek?

Dnes se podíváme do světa agenta jejího veličenstva – Jamese Bonda. Vyrazili jsme na výstavu Bond in Motion Prague, kde můžete vidět (nejen) původní ikonická auta agenta 007. A nebyli jsme na dnešní díl sami - pozvali jsme si nejznámějšího českého „bondologa“ Radka Horu, který ví o Jamesu Bondovi opravdu vše. Probrali jsme sním: jaký herec Jamese Bonda nosil při natáčení příčesek, koho měl hrát ve filmech o agentovi 007 Jan Werich, praktičnost aut s vestavěným rotačním kulometem a probereme i to, zda by Pavlův Citroen obstál ve vozovém parku Jamese Bonda.

19. leden 2024 30:41

Podpultovky: Jak ušetřit na ubytování v Benátkách

Prožijte s Ivetou pravou mimosezónní atmosféru v Benátkách. Jak ušetřit na ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu? Co nás spojuje s Italskou kulturou? Pizza, Eros Ramazzotti, Drupi, Michal David či Triky a pověry? 

12. leden 2024 48:30

Podpultovky: Jaké je to být autobusačkou?

Do dnešních Podpultovek jsme si pozvali řidičku autobusů Lenku. A probrali jsme s ní, jaké to je řídit autobus pro městskou hromadnou dopravu. Zjistíme, jestli je lepší jezdit v autobuse s kloubem nebo bez, zda se mají rádi autobusáci s řidiči tramvají, jak se sedí na pérovací židli či jak reagují lidé na to, že je vozí žena. Lenka se dokonce podělí i o historku, kdy se poprala s agresivními cestujícími.