Pod Zlatou Lampou
NejnovějšíPřed dvěma dny

Poslechněte si podcast: Co nám Apple letos nechtěl říct?

Minulé pondělí Apple představil novou generaci telefonů iPhone, nové Apple Watch Series 10 a také Airpods 4. Pojďme si s odstupem říct, co je nového a co nám třeba přímo na keynote Apple neřekl.

53:46

Pod Zlatou Lampou

Vydává: Dotekomanie.cz

Míra, Přemek a Michal vás provedou světem technologií. Budeme diskutovat nad aktuálními tématy týkající se mobilních telefonů, tabletů, chytrých zařízení a dalších hraček, o kterých píšeme a nebo je rovnou testujeme na serveru Dotekomanie.cz.

Web

Před týdnem 18:10

Jaký byl veletrh IFA?

Navštívili jsme největší veletrh elektroniky v Evropě, veletrh IFA v Berlíně. Co nás zaujalo? Jaký byl trend letošního jubilejního 100.ročníku? Bude AI všude?

Před 2 týdny 21:41

Vrátí nová Xperia 1 VI Sony na výsluní?

Sony letos představilo již tradičně nový top model Xperia 1, tentokrát již šestou generaci Xperia 1 VI. Nám se tento nový fotomobil se nakonec dostal i k nám do redakce na test. Letos tu máme novinky jako třeba jasnější displej s jiným poměrem stran nebo vylepšený fotoaparát. Bude to ale v dravé konkurenci stačit?

Před 3 týdny 32:48

Pixely 9 s náhorní plošinou

V této epizodě se ponoříme do světa nejnovějších přírůstků od Googlu - Pixel 9 a Pixel 9 Pro. Prozkoumáme jejich vylepšené fotoaparáty, výkonný procesor Tensor G4 a čistý operační systém Android 14 s přídavkem AI funkcí. Bude to především o našich zkušenostech, jelikož jak Přemek, tak Míra, oba nové Pixely testují.

19. srpen 2024 24:15

HTC se zkouší vrátit, ale má se co učit

HTC kdysi vládlo trhu, nebo spíše udávalo tempo a představovalo jednu novinku za druhou. Bohužel jsou tyto časy pryč a dnes nemá ani nějaký podíl na trhu. Přesto jsme se dočkali nového nejvyššího modelu této značky, jaký je? Má HTC ještě co říct?

12. srpen 2024 20:18

Další rozšíření Gemini pro Česko, nové funkce NFC a Fuchsia OS

Google přináší další rozšíření Gemini pro Česko. Technologie NFC možná zažije revoluci, která otevře nové možnosti. Fuchsia OS se nakonec dostane do mobilů, ale v trochu jiné formě. Prodeje smartphonů celosvětově vzrostly o 12 %. Nothing Phone (2a) Plus: Novější verze s vylepšenými specifikacemi

5. srpen 2024 25:12

Pomalé loučení s Fitbit?

V této epizodě se zaměřujeme na nejistou budoucnost značky Fitbit, kdysi průkopníka v oblasti nositelných technologií pro monitorování zdraví. Diskutujeme o tom, jak Fitbit začínal, ale také jaké výzvy a problémy nyní zažívá v současné situaci.

29. červenec 2024 32:31

Změní právo na opravu trh?

Změní právo na opravu trh? Pozmění to nějak telefony a nejen ty? Dneska si tohle téma rozebereme

22. červenec 2024 25:25

Test T-Mobile telefonu – je všechno tak růžové?

Vloni jsme se dočkali prvního telefonu od T-Mobile pod názvem T Phone a letos už tu máme jeho druhou generaci. My jsme otestovli tuto novinku T Phone 2 Pro, tedy ten vybavenější model z řady T Phone 2. Jak dokáže telefon od růžového operátora konkurovat zavedeným značkám?

15. červenec 2024 44:00

Letní Samsung Vánoce přinesly svítící sluchátka a nové skládačky

Samsung představil celou řadu nových produktů od nových ohebných telefonů Galaxy Z Fold6 a Galaxy Z Flip6, přes nové chytré hodinky Galaxy Watch Ultra a Galaxy Watch7 po nová přepracovaná svítící sluchátka Galaxy Buds3 a Buds3 Pro. Mimo to uvedl nové Galaxy AI funkce. My si novinky osahali a dnes si je rozebereme.