Po pravdě
Epizoda 22. listopad 2022

Poslechněte si podcast: Jako když vypnete světlo: Martin Zach popsal osudný okamžik, kdy ochrnul

Vrcholově sportoval, věnoval se modelingu, užíval si život plnými doušky. Jen den po získání titulu Muž roku se Martinu Zachovi život obrátil vzhůru nohama. Po nešťastném pádu do vody ochrnul na spodní polovinu těla a zůstal na vozíčku. O tom, co se v osudných okamžicích stalo, co pro něj a jeho rodinu bylo nejtěžší a jak zvládá život s hendikepem, otevřeně promluvil v pořadu Po pravdě na Super.cz.

32:22

Po pravdě

Vydává: Super.cz

Rozhovory s osobnostmi ze světa showbusinessu o jejich vzestupech i pádech.

Web

Epizoda 1127. duben 2023 39:30

Laďa Kendl umíral hladem, lékaři mu dávali dva dny života

Jeho doménou jsou americké evergreeny 40. až 60. let dvacátého století, které zpívá v originále. Přes dvacet let zpíval na zaoceánských výletních lodích, užíval si života plnými doušky, když ho v roce 1994 zastavila těžká nemoc. Vladimír, alias Laďa Kerndl, vypráví svůj životní příběh v novém díle pořadu Po pravdě.

Epizoda 105. duben 2023 31:09

Nebyl čas, myslet na to, že tu není. Blízký přítel Karla Gotta nemohl po jeho smrti truchlit jako ostatní

Filip Albrecht, německý textař, producent a manažer zavzpomínal v novém dílu pořadu Super.cz Po pravdě na úzkou spolupráci a blízké přátelství s Karlem Gottem, pro kterého napsal přes 25 textů německých písní.

Epizoda 923. březen 2023 29:59

Po pravdě: Slavný skladatel Varhan měl problémy uživit rodinu. Co musel dělat muž, který prý byl vždycky divnej?

Patří mezi nejvýraznější hudební skladatele u nás i ve světě. Skládá hudbu do reklam, filmů, řídí skoro stočlenný orchestr a čeká na svůj životní hudební počin. V době covidu se však živil montováním nábytku.

Epizoda 88. březen 2023 31:43

Po pravdě: Bývalá členka kapely Holki promluvila o vážné nemoci i studu nad výběrem partnera, který nemá zájem o dceru

Členka hudební skupiny Holki Klára Kolomazníková zažívá i po odchodu ze skupiny úspěšnou éru sólové zpěvačky. Životní peripetie si však prožila s otcem své dcery Valérie. Promluvila o nich v pořadu Super.cz Po pravdě.

Epizoda 722. únor 2023 29:01

Po pravdě: Michaela Kuklová otevřeně o rakovině. Šest dní po odstranění prsou šla do práce

 „S onkologickou nemocí jsem vlastně počítala. Bylo by divné, kdyby mě nepotkala…,“ říká v otevřeném rozhovoru dalšího dílu Po pravdě herečka Michaela Kuklová

Epizoda 625. leden 2023 37:21

Michal David promluvil o smutném rodinném tajemství. Rozvod a odloučení se sestrou

Michal David (62) , ikona české populární hudby, král diskoték a mejdanů, který každé své vystoupení vyprodá do posledního místa, zažil v dětství příběh, který by málokdo z nás ustál s takovou grácií, jako právě on. Promluvil o něm v pořadu Po pravdě .

Epizoda 521. prosinec 2022 40:05

V kasárnách mu chyběla žena a dítě, doma myslel na muže. Byl jsem ve schizofrenní situaci, přiznal Honza Musil

Poznali se v 8 letech, v 15 spolu začali chodit a o dva roky později se vzali, když byla Iveta těhotná. Manželství jim ale vydrželo jen pár krátkých let. Rozvedli se, jelikož Honza Musil, jak sám říká, přešel na druhý břeh a své ženě se otevřeně přiznal k homosexualitě.

Epizoda 47. prosinec 2022 37:21

Blondýnka se narodila jako Standa, dnes je z ní Andrea: Kompletní proměnu podstoupila až v 62 letech

Narodila se jako Standa. Od útlého dětství ale pozorovala, že její tělo nesouzní s její myslí. Když si namísto s autíčky chtěla hrát s panenkami, dostala od otce výprask. Několikrát. Uzavřela se do sebe, žila jako kluk, ale potají utíkala do vlastního dívčího světa. A to až do svých takřka 62 let, svěřila se paní Andrea v dalším díle našeho pořadu Po pravdě.

Epizoda 316. listopad 2022 28:03

Noční můry nebyly jen přelud: Rodinu Haliny Pawlowské sledovali agenti. Zradili i její kamarádi

Patří mezi nejúspěšnější české spisovatelky. Humorem sobě vlastním baví generace a stále si nachází přízeň mladších čtenářů. Přestože jí sebeironie nechybí, v novém pořadu Po pravdě vzpomíná i na svízelné okamžiky prožité v dětství. „Já jsem neměla těžké dětství, moje dětství bylo jenom zvláštní,“ říká Halina Pawlowská.