Po čuni
NejnovějšíVčera

Poslechněte si podcast: Když zpívám, jsem šťastná. Ukončení kariéry bylo předčasné, říká Marie Rottrová

Hosty podcastu Magazínu PATRIOT Po čuni! byla zpěvačka Marie Rottrová a její syn Vítek Rotter. Jak se oba připravují na Vánoční galakoncert, který se uskuteční 1. prosince v Ostravar Aréně? "Na podiu bude v jednu chvíli více než 120 účinkujících," říká Vítek Rotter. Kromě Marie Rottrové a její doprovodné kapely to bude Janáčkova filharmonie Ostrava, dětský sbor Permoník a smíšený pěvecký sbor. Mají z tak velké akce trému? Marie Rottrová v roce 2011 oznámila ukončení kariéry, za dva roky si to...

27:00

Po čuni

Vydává: Magazín PATRIOT

Po čuni je podcast z Ostravy. Přímý, upřímný, opravdový. Hostem šéfredaktora Magazínu PATRIOT Jaroslava Baďury jsou osobnosti, které mají co říci.

Web

Před týdnem 31:06

Dostane Ostravu nový maraton na mapu světových maratonských metropolí? Po čuni!

Emil Zátopek Ostrava Golden Marathon se běží už 26. října! Jak se organizátorům podařilo vymyslet trať, která se vine Ostravou, běžci se ani v jednom úseku nevracejí po stejné cestě a přesto trať splňuje maratonské podmínky? Jaká omezení čekají v den D ostravskou dopravu, jak těžké bylo najít v nabitém kalendáři světových maratonů volný termín a kdo jsou ambasadoři nového maratonského běhu? Proč je důležité připomínat úspěchy Emila Zátopka a víte, že si maraton můžete zaběhnout i vy sami, neb...

Před 2 týdny 20:06

Proč Ewerton nejdříve nechtěl do Baníku a teď Ostravu miluje? Po čuni!

Brazilský fotbalista Ewerton Paixão da Silva byl hostem podcastu Magazínu PATRIOT Po čuni! Co prozradil o své brazilské rodině, těžkých začátcích ve slovenském městě Zlaté Moravce a prvních pocitech, kdy se dozvěděl, že má jít hrát za Baník? Kdo v týmu je jeho nejlepším přítelem, jak moc Ewertonovi mluví do fotbalu jeho největší kritik - manželka, a proč si tento nepostradatelný hráč Baníku Ostrava myslí, že v této sezoně bude klub ještě lepší?

Před 3 týdny 19:17

Bude v Ostravě památník bojující Ukrajině? Milan Cais jej tvoří z plechů z Azovstalu!

Podcast Po čuni! přivítal Standu Otáhala, který zachránil dva poslední plechy z Ruskem okupovaných a zničených železáren v ukrajinském Azovstalu. Práce na skulptuře, kterou budou tvořit právě tyto dva plechy s několika průstřely, se ujal výtvarník a hudebník z kapely Tatabojs Milan Cais. Nyní se v Ostravě, kde má obchodní firma Standy Otáhala sídlo, hledá vhodné místo, kde by památník mohl stát. Bude těžké přesvědčit místní politiky či úřady, aby pro umělecké dílo poskytli prostor? A jaký pro...

18. září 2024 58:45

Po čuni! Proč bude obéznímu medvědovi z Konopiště v Ostravě lépe a kdy do zoo dorazí tučňáci?

Ředitel Zoologické zahrady Ostrava Jiří Novák hovořil v podcastu Magazínu PATRIOT Po čuni! o chystaném převozu medvěda ušatého z Konopiště do Ostravy, o plánu na výstavbu obrovského výběhu pro slony i o tom, že tučňáci by mohli zvýšit počet návštěvníků o sto tisíc za rok. Mluvil ale také o zlepšující se gastronomii v areálu zoo, vysvětlil, proč už se v Ostravě nekřtí nově narozená mláďata, proč se brzy bude stavět druhý vchod do zoo a proč musí zmizet starý kruhový pavilon pro primáty.

11. září 2024 01:11:24

Štěpán Kozub v Po čuni! O konci Tři tygrů, svém zdraví i bláznivém životním stylu

Herec Štěpán Kozub přijal pozvání podcastu Magazínu PATRIOT Po čuni! Svému lékaři na přelomu roku slíbil, že se bude šetřit, ale opravdu se mu to daří? Mohou se ještě vrátit Tři tygři v původní formě a nasazení? Proč nemá rád český bulvár a co všechno se psalo okolo jeho rozvodu? Proč odmítá reklamy, ale v té na jednu banku hraje a hrát i nadále bude? V jakých rolích jej uvidíme a jak se daří jeho Bumbum Comedy Clubu? To vše a ještě mnohem více v podcastu Po čuni!

4. září 2024 50:19

Podcast Po čuni! v tramvaji! Máme v Ostravě nejlepší hromadnou dopravu v Česku?

Ředitel Dopravního podniku Ostrava Daniel Morys byl hostem podcastu Magazínu PATRIOT v tramvaji. Nebo Magazín PATRIOT byl spíše hostem dopravního podniku? Jeli jsme od Karoliny osmičkou do Vřesiny a zpět, probrali historii, současnost, ale i budoucnost hromadné dopravy v Ostravě. Ostravský dopravní podnik byl první v zemi, který zavedl placení kartou, nebál se zrušit papírové jízdenky a přichází s novinkami, o kterých často v jiných velkých městech země teprve přemýšlí. Vznikne nová tramvajov...

29. srpen 2024 38:33

Po čuni! Co Čech, to majitel e-shopu? Tomáš Schwarz o Vánocích v srpnu i pilotování letadla

Jak vybudovat úspěšnou marketingovou agenturu? Jak se prosadit mezi velkými hráči, proč je dobré bojovat s představami klientů a přesvědčit je o správné cestě, jak změní marketing umělá inteligence a co má společného řízení agentury a pilotáž letadla? Je pravda, že jsme zemí statisíců e-shopů a co s námi udělá příliv nových agresivních e-shopů, například z Číny? Majitel ostravské agentury Upster Tomáš Schwarz byl hostem podcastu Magazínu PATRIOT Po čuni!

19. srpen 2024 30:58

Po čuni! Marek Kupka z Investhy o trendech v investování

Hostem podcastu Po čuni! byl partner společnosti Investhy Marek Kupka. Na co si dát pozor při investování, jaké nové služby Investhy nabízí a na co byste měli myslet, když se rozhodujete, jak zhodnotit své úspory?

13. srpen 2024 36:49

Po čuni! Bez servítků o tom, co se děje v Liberty a proč má stát na Karvinsku giga factory.

Do podcastu Magazínu PATRIOT Po čuni! přišel prezident Svazu průmyslu a dopravy České republiky Jan Rafaj. Otevřeně popsal svůj pohled na dění v huti Liberty, kde, ještě v dobách Mittalu, řadu let působil. Jak velká tragédie pro kraj a průmysl je zastavení huti? A co se bude dít dál? Proč se nemusí naprosta většina zaměstannců bát, že nebude mít práci? A proč je důležité, aby na Karvinsku v Dolní Lutyni vyrostla obří fabrika na výrobu baterií do elektroaut?