Boomer Talk
Epizoda 225. duben 2022

Poslechněte si podcast: Pěvkyně Andrea Kalivodová: V rodině není čas si hrát na operní divu

Druhým hostem v podcastu Boomer Talk byla Andrea Tögel Kalivodová, přední česká mezzosopranistka, která patří k nejžádanějším pěvkyním současnosti. S Milošem Pokorným probrali fotbal, operu i běžné starosti normální ženské.

44:44

Boomer Talk

Vydává: Miloš Pokorný

Oblíbený moderátor Miloš Pokorný se představuje ve zcela novém podcastu s názvem Boomer Talk. Princip podcastu Boomer Talk je o srovnávání věcí nových a starých a Miloš Pokorný na toto téma vyzpovídá zajímavé hosty nejrůznějších profesí. Podcast vychází dvakrát měsíčně.

Epizoda 54Před šesti dny 01:02:10

David Novotný: Rozhodnutí odejít z Dejvického divadla bylo bolestivé

Na dobré věci si člověk musí počkat. Miloš Pokorný následujícího hosta k rozhovoru přemlouval poměrně dlouho, nakonec to vyšlo a pozvání do jeho podcastu Boomer Talk přijal herec a vášnivý fotbalový fanda David Novotný. Fotbal byl stěžejním tématem jejich povídání, ale došlo i na bolestivý odchod z Dejvického divadla, rodinu nebo boj s alkoholem. 

Epizoda 53Před 2 týdny 01:04:28

Jiří Macháček: Snažit se být trendy by byla naše smrt

Herec, scenárista a zpěvák Jiří Macháček přijal pozvání do podcastu Boomer Talk, aby s Milošem Pokorným probral svou hereckou i pěveckou kariéru, profesní vzory i image. Prozradil také, jak se hodnotí jako otec nebo co drží kapelu Mig 21 stále pohromadě.

 

Epizoda 5223. únor 2024 01:18:43

Václav Marhoul: Byl jsem úplná nula

Život Václava Marhoula je velmi pestrý, stejně jako výčet jeho profesí - je scenáristou, režisérem, hercem, producentem, manažerem. Neméně pestré bylo i jeho povídání s Milošem Pokorným v novém dílu podcastu Boomer Talk, došlo na vzpomínky z dětství, film, divadlo, vedení barrandovských studií, armádu, image i podporu prezidenta Petra Pavla. 

Jakého známého amerického herce Václav Marhoul osloví, aby mu udělal cameo v chystaném filmu? 
Jakým trikem zaujal, jako promítač, děvčata? Co bylo klíčové pro to, aby dostal nabídku točit americký film? A jak oblečený vyjednával o právech na film Nabarvené ptáče? Poslechněte si v našem podcastu Boomer Talk
 
 

Epizoda 519. únor 2024 55:33

Helena Vondráčková: Skladba Bulháři mě bavila, méně se ale líbila Bulharům

Jedna z nejpopulárnějších českých zpěvaček Helena Vondráčková přijala pozvání do rozhovorového podcastu Boomer Talk a s Milošem Pokorným společně zavzpomínali na Šíleně smutnou princeznu, Golden Kids, angažmá v zahraničí, ale došlo i na důchod nebo spolupráci s kapelou J.A.R. 

Epizoda 5026. leden 2024 53:59

Michal Horáček: Klid je to poslední, co jsem v životě chtěl, ten budu mít, až umřu

Pozvání do podcastu Boomer Talk přijal tentokrát spisovatel, novinář, textař, básník a producent Michal Horáček. S Milošem Pokorným probrali radosti i svízele osudové spolupráce s Petrem Hapkou, studium dějin umění v pokročilém věku, cestování, prezidentskou kandidaturu i každodenní radosti. 

Epizoda 4912. leden 2024 01:05:53

Tomáš Enge: Mé působení ve Formuli 1 bylo hezké, ale krátké

Pozvání do letošního prvního vydání podcastu Boomer Talk přijal automobilový závodník, expert a instruktor Tomáš Enge. Jeho povídání s Milošem Pokorným bylo z velké části nasáklé vůní benzínu, došlo na zkušenosti z Formule 1, legendárního závod v Le Mans, ale i na současné aktivity nebo vyrůstání v sedmdesátkách. 

Epizoda 4829. prosinec 2023 59:08

František Ringo Čech: Plýtvali jsme krásnými ženami a celý život jim lhali

Hostem speciálního silvestrovského vydání podcastu Boomer Talk byl hudebník, herec, malíř a spisovatel František Ringo Čech. Miloš Pokorný ho navštívil v jeho srubu nedaleko Prahy a mimo jiné s ním probral jeho bohatou uměleckou kariéru, Jiřího Schelingera, střet s mladší generací, úspěchy vnuka Matěje, technologie, krásné ženy a samozřejmě humor. 

Epizoda 4722. prosinec 2023 39:03

Saskia Burešová: Nabídky na rande jsem odpálkovala s elegancí

Hostem vánočního speciálu podcastu Boomer Talk byla legendární rozhlasová a televizní moderátorka a hlasatelka, ale také spolupracovnice rádia Expres FM, Saskia Burešová. S Milošem Pokorným hovořila především o Vánocích, oblíbených pohádkách i hudbě, oslavách silvestra, ale i o práci televizní hlasatelky, technologiích nebo sociálních sítích. 

Epizoda 468. prosinec 2023 42:52

Miroslav Krobot: S nějakou hereckou dráhou jsem vůbec nepočítal

Dalším hostem podcastu Boomer Talk byl režisér, herec, dramaturg a pedagog Miroslav Krobot. Na herectví i režisérskou práci v rozhovoru samozřejmě také došlo, ale překvapivě s Milošem Pokorným probrali kvantovou fyziku, technologie, koníčky, hazard, zahraniční zkušenosti i projekt snů. 

Epizoda 4524. listopad 2023 01:02:55

Anna K: Jsem pyšná, že jsem to debilní období zvládla

Dalším hostem podcastu Boomer Talk byla zpěvačka, skladatelka a herečka Anna K. S Milošem Pokorným upřímně probrala moderní technologie, sociální sítě, módu, aktuální album, boj s těžkou nemocí, ale i divadlo Semafor a Jiřího Suchého nebo svá oblíbená místa.