Mezi čtyřma očima
29. červenec 2021

Poslechněte si podcast: Petr Jablonský: Zeman má moje imitace rád. Babiš naopak vtipy na svou osobu nemůže překousnout.

Hosty dalšího dílu podcastu Mezi čtyřma očima bylo hned několik lidí. Prezident Miloš Zeman, premiér Andrej Babiš, šéf Pirátů Ivan Bartoš, herec Luděk Sobota, ale především imitátor Petr Jablonský. V rozhovoru s Helenou Šulcovou mluvili například o tom, jak vzniká v hlasivkách hlas někoho jiného, ale i o tom, že kvůli své práci musí sledovat politické debaty, aby se držel v obraze. Některé jeho imitace ale paradoxně politikům pomáhají: „Hodně lidí mi řeklo, že Babišovi pořadem Čauky lidi pomáhám, protože je baví poslouchat satiru, kterou na něj dělám.“Jablonský imituje řadu lidí. I přestože se o to pokusil, zatím se mu nepodařilo naučit se imitovat Jana Krause. Nejtěžší je ale podle něj naučit se imitovat ženu.

31:08

Mezi čtyřma očima

Vydává: Youradio Talk

Helena Šulcová a její hosté: Otevřeně, uvolněně a bez cenzury. Nový podcast každý čtvrtek v 10:00 na Youradio Talk.

Web

30. březen 2023 30:24

Karolína Zoe Meixnerová: Božena Němcová se chtěla zamilovat, dnešní společnost z ní udělala běhnu a nymfomanku

Hostkou posledního dílu podcastu Mezi čtyřma očima je influencerka a spisovatelka Karolína Zoe Meixnerová, známá pod přezdívkou Co je Zoe. V rozhovoru s Helenou Šulcovou si povídaly o Národním obrození, Karlu Čapkovi i Jiřím Wolkerovi. Proč bychom neměli číst Babičku už na základní škole? A čím to, že teď máme totlik výrazných ženských autorek? I to se dozvíte v nové epizodě.

23. březen 2023 27:38

Alena Němečková: Titulní stranu prodá sympatická známá tvář z médií, influenceři ve Vlastě nefungují

Hostem dalšího dílu podcastu Mezi čtyřma očima je šéfredaktorka časopisu Vlasta Alena Němečková. V rozhovoru s Helenou Šulcovou si povídaly o tradičním ženském časopise, proměně úlohy ženy ve společnosti i o cestě od zdravotní laborantky až po šéfredaktorku Vlasty. 

16. březen 2023 22:07

Darja Stomatová: Ve válce jsou všechny emoce a smysly umocněné

Jaké to je - zažít válku na vlastní kůži? Proč o tom napsala knihu? A proč odešla z Primy na Českou televizi? I o tom vyprávěla novinářka Darja Stomatová v tomto dílu podcastu Mezi čtyřma očima.

9. březen 2023 28:46

Ondřej Kolář: Petr Pavel je pro nás nový začátek. Přílišná servilita Miloše Zemana, kterou předváděl vůči Číně, nemohla mít šanci na úspěch.

Hostem nového dílu podcastu Mezi čtyřma očima je poslanec a bývalý starosta Prahy 6 Ondřej Kolář. V rozhovoru s Helenou Šulcovou si povídali o dnešní inauguraci Petra Pavla, o tom, co zůstalo za Milošem Zemanem i Kolářově cestě na Ukrajinu nebo událostech ve sněmovně.

2. březen 2023 25:21

Filip Renč: Režie se učí celý život, v každý dekádě můžeš natočit jiný typ filmu

Hostem dalšího dílu podcastu Mezi čtyřma očima je režisér Filip Renč. V rozhovoru s Helenou Šulcovou si povídali o novém seriálu, filmových žánrech i vyznamenaní od prezidenta Zemana.

23. únor 2023 31:12

Zuzeta: Mně připadá divné, nebýt feminista, ale zároveň chápu, že se tím slovem nechce každý označovat

Hostem nového dílu podcastu Mezi čtyřma očima je podnikatelka, PR manažerka a dříve také šéfka Plesu v Opeře Zuzana Fryaufová, která na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Zuzeta. V rozhovoru s Helenou Šulcovou si povídaly o tom, zda se obnoví právě zmíněný Ples v Opeře, co pro ni znamená feminismus, o tom, proč mají papírové diáře na trhu stále svoje místo i o náročném zdravotní situaci, se kterou se v minulém roce musela srovnat. 

16. únor 2023 37:24

Jiří X. Doležal: Jediné dobré na Zemanovi je to, že odchází. Do dějin vstoupí jako prezident Novičok.

Hostem nového dílu podcastu Mezi čtyřma očima je novinář Jiří X. Doležal. V rozhovoru s Helenou Šulcovou si povídali o volbě prezidenta, šnecích i zdravotním stavu.

9. únor 2023 40:29

Tomki Němec: Já už mám svého prezidenta nafoceného

Hostem nového dílu podcastu Mezi čtyřma očima je fotograf Tomki Neměc. V rozhovoru s Helenou Šulcovou si povídali o tom, proč by se měla vrátit funkce osobního fotografa prezidenta, jaká pro něj byla zkušenost fotit pro Havla i o tom, proč už nefotí pro česká média.

2. únor 2023 37:17

Michael Kocáb: To, co nemůžu překonat je, že část voličů si namazala na chleba oběti komunistického režimu

Hostem nového dílu podcastu Mezi čtyřma očima Heleny Šulcové byl skladatel, bývalý politik a občanský aktivista Michael Kocáb. V rozhovoru mluvili o tom, jak dopadly prezidentské volby, kam nás posunulo, že 30 let po revoluci jsme si vybírali ze dvou bývalých komunistů. Jakých kroků si na zvoleném prezidentovi Petru Pavlovi cení. I jak bude vzpomínat na Miloše Zemana. 

26. leden 2023 32:01

Markéta Mayerová: Publicistika na Nově v devadesátkách dávala lidem pocit, že mají zastání