Očima Saši Mitrofanova
Epizoda 312Před týdnem

Poslechněte si podcast: Nepřibližujte se k manželovi zezadu

„Nedoporučuje se přibližovat se k němu prudce zezadu. Je lepší nejdříve zavolat na něj tichým hlasem, teprve následně přibližovat se a dotýkat se ho… Změny v sexuální sféře mohou spočívat v dočasném odmítání dotyků  a poklesu libida. Mohou se však také projevovat zvýšením chtíče, nezbytností častého souložení, preferencí agresivních forem sexu.“

05:18

Očima Saši Mitrofanova

Vydává: Novinky.cz

Alexandr Mitrofanov komentuje nejčastěji vnitropolitické dění a témata spojená s vývojem v Rusku.

Web

Epizoda 315Dnes 05:10

Lenin není v Ječný, ale v hlavách

Vladimir Iljič Lenin měl rád kočky, české pivo a švestkové knedlíky. Taky si zamiloval Prahu, když v roce 1912 zasedal v Lidovém domě. Lenin založil stát dělníků a rolníků. A nakonec je v Ječný!

Epizoda 314Před dvěma dny 05:19

Vrazi učí ruské děti, jak být správný vlastenec

Rusko vždy bylo a zůstává, za cara, za generálních tajemníků i za prezidentů, společností, kde platilo a platí schéma: nejvyšší velitel nařídí, poddaní pak nařízení plní. Vladimir Putin nařídil, že vojáci, kteří se vrátili z války, v níž zabíjeli Ukrajince, se musí stát novou ruskou elitou. 

Epizoda 313Před týdnem 04:48

Nejsme jako oni, anebo Na hrubý pytel hrubá záplata?

„V těchto dnech mohou turisté z celého světa obdivovat v centru Prahy velikánskou ukázku debility  části české společnosti, která se podřizuje vůdci z dovozu. Další vůdce z dovozu v téže době křepčí na náměstích coby čilý 70letý infantil.“

Epizoda 311Před 2 týdny 06:14

Praha jako centrum, tentokráte jinak než kdysi

V uplynulých dnech hostila Praha 19. ročník bezpečnostní konference Globsec. Předchozí ročníky se konaly v Bratislavě, ale kvůli tamním poměrům se jednání přeneslo do Prahy, kde konferenci zahájil prezident Petr Pavel.

Epizoda 310Před 2 týdny 05:35

Válka proti Ukrajině přinesla většině Rusů spokojenost s životem

Kdybych tady uspořádal kviz a otázkou by bylo, jaký vliv mělo na pocit spokojenosti s životem obyvatel Ruské federace rozpoutání války proti Ukrajině, nejsem si jist, zda by se vyskytl nadpoloviční počet správných odpovědí.

Epizoda 309Před 3 týdny 05:04

Čas Č, hodina H

Ať přijdu do té či oné společnosti, vždy řekne jeden z přítomných, že je předem znechucen dobou před sněmovními volbami 2025 a má obavy, jak dopadnou a jaká bude po nich naše země.

Epizoda 308Před 3 týdny 05:25

Protože je špína zažraná…

Budu citovat zprávu: „Do Korejské lidově demokratické republiky přicestovaly 11. dubna 2024 letecky delegace a zástupci z různých zemí a regionů na mezinárodní konferenci o ideologii čučche u příležitosti 112. výročí narození velkého vůdce soudruha Kim Ir Sena. Je mezi nimi česko-slovenská delegace.“

Epizoda 30719. srpen 2024 05:05

Proč připomínat dějiny

Pozítří to bude 56 let ode dne, kdy do Československa vtrhly invazní armády. V kinech běží film Vlny režiséra Jiřího Mádla, který je těmto událostem věnován. A v pražském Edenu připomněli fanoušci Slavie toto datum působivým choreem.

Epizoda 30617. srpen 2024 05:01

Ruskou opozici rozděluje vztah k ukrajinskému postupu

Od prvních chvil válečné operace proti Ukrajině rozděluje ruské obyvatelstvo nejen vztah k režimu Vladimira Putina, ale také k ruské armádě a obecně k spoluobčanům, kteří odešli zabíjet Ukrajince.