Gamebot.cz
21. červenec 2023

Poslechněte si podcast: Nejlepší návykové hry pro dlouhé chvíle na záchodě nebo v čekárně

Dlouhé chvíle strávené na záchodě nebo v čekárně mohou být nekonečné a nudné. V dnešní digitální éře máme štěstí, že máme své mobilní telefony a můžeme se zabavit návykovými hrami, které nám pomohou zkrátit čas. Nicméně, je důležité si uvědomit, že některé z těchto her mohou být velmi návykové a mohou mít negativní dopad na naši produktivitu. Naše redakce pro vás vybrala čtyři hlavní zástupce, které vyplývají z jejího hodnocení a průzkumu.

03:42

Gamebot.cz

Vydává: Lukáš Erlebach

Novinky a příběhy ze světa hudby, filmu, populárních aplikací a her.

Web

20. srpen 2023 02:45

Vladimír Menšík si změnil datum narození. Nikdo mu na to nepřišel

V českém filmovém světě zůstal Vladimír Menšík nenahraditelnou ikonou. Jeho nezapomenutelné výkony a charismatická přítomnost zanechaly nezmazatelnou stopu v srdcích diváků. Jeho život byl plný zajímavostí, které nám pomáhají lépe poznat člověka za maskou slavného herce.
<gamebot.cz>

13. srpen 2023 05:33

Vesnička má středisková: Nezapomenutelné příhody z natáčení s Rudolfem Hrušínským

„Vesničko má středisková“ je kultovní česká komedie, kterou milují celé generace. Ani natáčení tohoto snímku se ale neobešlo bez zajímavých příhod a událostí. I když se mohou zdát tyto příhody dneska jako úsměvné, tak herci si v té době zažili i krušné chvíle.

12. srpen 2023 04:12

Zajímavosti z natáčení letní komedie „Rafťáci“

K létu patří neodmyslitelně i typické letní komedie. Jako jednu z klasických můžeme určitě zmínit i „Rafťáky“. Jak to ale bývá, žádné natáčení se neobejde bez zajímavých událostí a příběhů. Natáčení tohoto snímku přineslo nejen zábavu divákům, ale také řadu zajímavých okolností, které obohatily proces tvorby. Film nám přinesl veselý příběh plný dobrodružství a humoru. V následujícím článku si však povíme některé „perličky“ ze zákulisí.

12. srpen 2023 03:06

Nejlepší mobilní aplikace pro houbaře aneb když se houbaření spojí s technologií

Vstupte do fascinující říše hub a houbaření s pomocí moderních mobilních aplikací na rozpoznávání. Tyto inovativní nástroje využívají umělou inteligenci a pokročilé algoritmy k rychlé a spolehlivé identifikaci různých druhů hub. Zapomeňte na složité taxonomické knihy a nejisté hádání – stačí nahrát fotku houby a získat okamžité informace o druhu, sezóně sběru a výskytu. Připravte se na dobrodružství v přírodě s nejlepšími mobilními aplikacemi na rozpoznávání hub a objevte svět, který se ukrývá pod hladinou lesního podrostu.
<Gamebot.cz>

27. červenec 2023 04:58

Zajímavosti z natáčení „Jak dostat tatínka do polepšovny“, které vás překvapí

Film „Jak dostat tatínka do polepšovny“ je klasickou letní komedií, která je u diváků velice populární. Nicméně i toto natáčení provázelo řada nepříjemností a zajímavostí, o kterých většina diváků vůbec neví.
<gamebot.cz>

21. červenec 2023 03:55

Zavzpomínejte na nejlepší akční hru „Mafia“ a vraťte se do doby prohibice

"Mafia", kultovní akční adventura vyvinutá českou společností Illusion Softworks, nabízí hráčům strhující příběh z období prohibice a Velké hospodářské krize v 30. letech 20. století. Sledujte vzestup hlavního protagonisty Tommyho Angela v temném světě mafie a zažijte nezapomenutelné dobrodružství v městě Lost Heaven. Hra "Mafia" získala širokou popularitu díky své autentické atmosféře, poutavému příběhu a úspěchům, které si vysloužila v herním průmyslu.¨

18. červenec 2023 03:25

TOP 5 hudebních hitů, které definovaly „Zlaté devadesátky“. Znáte je všechny?

Devadesátá léta byla obdobím hudebních inovací a vzestupu nových žánrů, které formovaly generace posluchačů. Toto platí i ve světě. V České republice pak byla „Zlatá devadesátá“ o to větším přerodem, protože jsou spojena se Sametovou revolucí. Došlo tak k uvolnění starého a zatuchlého režimu.

16. červenec 2023 03:20

Pohled do zákulisí komedie Slunce, seno, jahody: 10 neuvěřitelných faktů, které vás překvapí

Trilogie Slunce, seno... od režiséra Zdeňka Trošky je fenoménem české filmové komedie, který oslavuje své třicáté páté narozeniny. Tento letní film se stal legendou, která každoročně zahřívá naše obrazovky. Dnes se podíváme na deset zajímavostí, které možná o této trilogii ještě nevíte.

16. červenec 2023 03:52

Mapy.cz: nové funkce, které potěší každého. Řidiče, turistu i milovníky ferrat

Mapy.cz, oblíbená mobilní mapová a navigační aplikace od Seznamu, přichází s novými funkcemi a vylepšeními. Mezi nejnovějšími přídavky patří možnost vyžádat si objízdnou trasu při nečekané překážce na cestě a upozornění na úseky s častými dopravními nehodami. Turisté ocení nové značení ferrat a jejich obtížnosti, což jim umožní snadněji vybrat trasu podle svých schopností. Kromě toho se do aplikace dostává stručné shrnutí zážitků ostatních uživatelů u vybraných míst, a názvy a hodnocení podniků jsou přímo zobrazeny na mapě. S těmito inovacemi se Mapy.cz stávají ještě užitečnějším průvodcem pro plánování tras, objevování míst a zajištění bezpečného a pohodlného cestování.

<gamebot.cz>