• Podcasty
  • NAMAŽ SI ROHLÍK – antimotivační podcast
NAMAŽ SI ROHLÍK – antimotivační podcast
Sezóna 4Epizoda 121Před 2 týdny

Poslechněte si podcast: Ponížení ve službách: Když neumíte nakupovat online ani chodit na poštu (121)

My vs služby - 0:1. Objednáte si sandály, ale dojde vám psí miska. Nevíte, co za tlačítko zmáčknout na České poště. Od obsluhy dostanete céres, že nedopijete honduras s hruškovým aroma. Veřejný WC zdražily. A není náhodou placení v hotovosti konspirační teorie?

37:37

NAMAŽ SI ROHLÍK – antimotivační podcast

Vydává: Antimotivační podcast

Chcete to někam dotáhnout? Chcete, aby vás měli všichni rádi? Tak s tím vám bohužel nepomůžeme. Zato máme spoustu rad, jak žít s neúspěchem. K ničemu vám to stejně nebude, ale je to zdarma, tak co byste chtěli... Vaše pravidelná dávka negativity v diktatuře pozitivního myšlení!
Sledujte nás na Instagramu @namaz_si_rohlik!

Web

Sezóna 4Epizoda 122Před čtyřmi dny 39:35

Nevíte, co chcete? Buďte rádi! (122)

Možná víte, co nechcete. Ale víte, co chcete? Jak najít tenhle svatý grál životního koučinku? Pomůže pětiletý deník, Vánoce s Grinchem nebo snad esencialismus a zeleninový salátek? A co pak? Řekneme jen tolik: Dostali jste, co jste chtěli!

13. srpen 2024 01:11:00

Tragéd měsíce: Vynálezce Coca-Coly Pemberton, stevardka Jessopová, mořeplavec Narváez a polárník Scott (120)

Všichni kandidáti na tragéda měsíce se tentokrát vydávají na cestu, která jim změní život. K lepšímu? Lodní stevardka Violet Jessopová věděla, že tonoucí se stébla chytá (04:13). John Pemberton namíchal lidstvu nejoblíbenější nápoj světa (17:55). Pánfilo de Narváez objevoval cizí kontinenty, ale radši měl zůstat doma (32:13). Robert Scott se vydal na jižní pól, avšak on a jeho poníci to daleko nedotáhli (51:15). 

Sezóna 49. srpen 2024 18:17

RohlíKomentáře: Proč se radovat ze zrušených koncertů Taylor Swift a slavit narozeniny s rodiči

Co má za problém Serena Williams? Proč se neukončit kvůli zrušeným koncertům Taylor Swift? S kým (ne)měl Michal z Uherskohradišťska slavit narozky? Jak se v pracovní době dívat na filmy za peníze? A může khaleesi do Disneylandu?

Sezóna 4Epizoda 11930. červenec 2024 38:51

Zaujalo nás: Aragorn ve Varech, nahá uklízečka a láska přes inzerát (119)

Naše průměrnýživoty nejsou zajímavý, a tak tentokrát komentujeme životy jiných. Na co se zapomněli zeptat Vigga Mortensena ve Varech? Čím zaujala Danuška Morávková ministra kultury? Jak vás dokáže Poseidon za pouhou stovečku zbavit životních bouří? K čemu je influencerům párová terapie? Seznámíte se spíš přes Threads, nebo přes inzerát? Je skákání přes švihadlo jen nevinná zábava? A uklízeli byste nahý?

Sezóna 4Epizoda 11816. červenec 2024 44:35

Chcete zvýšit plat? Pracujte míň a pomaleji (118)

Řekli byste, kolik berete? A myslíte si, že si v práci všimnou, jak jste pracovití, a zvýší vám plat? Omyl! Jestli chcete přidat, musíte naopak pracovat míň a pomaleji. Naučit se metodu mlčení od policejních vyjednavačů. Zorganizovat olympiádu a pak jít do stávky. Manipulovat jako v telemarketingu. Jo, a nekupovat si drahý podprsenky.

2. červenec 2024 43:17

Proč se vaše sny ještě nesplnily? Špatně manifestujete a nemáte bucket list (117)

Čekáte, až se vám splní sny a pořád nic? Začněte manifestovat! Připravte si papír, tužku, spoustu času a odevzdejte svůj život do rukou vesmíru. Pokud jste si ještě nevytvořili mood board, tápete, co přidat na svůj bucket list nebo si pletete scripting s deníčkem, zeptejte se svého pětiletého já, co děláte špatně. Anebo vám to řekneme my. Máte nástěnku? A mohly bychom ji vidět? 

18. červen 2024 39:31

Trpíte falešnou skromností a imposter syndromem? Tak tím neotravujte (116)

Kdyby vás navrhli do Americké akademie umění a věd, řekli byste, že vás to nezajímá? Máte v sívíčku,  že vaší špatnou vlastností je svědomitý plnění úkolů? Uvěřili byste Tomu Hanksovi nebo Albertu Einsteinovi, že si nepřipadají dost dobrý, aby si zasloužili svůj úspěch? A co máme říkat my průměrní? Možná tohle: Ať nás ostatní neotravujou svou falešnou skromností a imposter syndromem.

4. červen 2024 01:01:48

Taylor Swift a Mikýř. Fenomény popkultury, které jdou mimo nás (115)

Co mají společnýho Taylor Swift a Mikýř? Pan Tau a Semir Gerkhan z Kobry 11? Archanděl Uriel a Jiří Kára? Náš absolutní nezájem. V epizodě delší než muzikálový večer v karlínském divadle probíráme popkulturní fenomény, který uchvátily lidstvo, ale nám se vyhnuly obloukem. Zatracovat nás netřeba, společensky se pohřbíme samy. 

Sezóna 3Epizoda 11421. květen 2024 01:16:39

Tragéd měsíce: lidský hromosvod Roy Sullivan, válka s ptáky emu, Mr. Bean poezie William McGonagall a „krvavá“ podvodnice Elizabeth Holmes (114)

Chcete se cítit líp? Poslechněte si čtyři lůzrovské příběhy těch, kteří jsou na tom hůř: Roy Sullivan se stal lidským hromosvodem (5:50). Válka s emu ukázala, že na ptáky jsme krátký (24:03). William McGonagall se proslavil jako nejhorší básník na světě (38:58), a stejně inspiroval J. K. Rowlingovou. Elizabeth Holmes se snažila podvádět do poslední kapky krve (55:25). Kdo z nich si nejvíc zaslouží být tragédem měsíce?