• Podcasty
  • Kočkárium - Prostě mňaucasty!
Kočkárium - Prostě mňaucasty!
Sezóna 37. červenec 2024

Poslechněte si podcast: Mňaublog - Noční prank

Dnes vám musím vyprávět o nočním dobrodružství, které mi připravili mý čtyřnozí miláčkové – kočky Linda, Elis, Šmoulinka a kocour Béďa. Ráno jsem se probudil do zvláštního zmatku, který jsem si zpočátku nedokázal vysvětlit. Všechno začalo kolem půlnoci...

03:38

Kočkárium - Prostě mňaucasty!

Vydává: Jan Vamberský

Kočky až na prvním místě. Kočičí povídky, pohádky, tématické podcasty a povídání s milovníky koček a odborníky na spokojený kočičí život. Vambi a Kuře a jejich povídání o kočkách s kočkomily i pro kočky. Kočičí příběhy, strasti a slasti běžného kočičího života. Povídání na různá kočičí témata.

Web

Sezóna 311. červenec 2024 03:12

Mňaublog - Smuteční ráno

Dnes ráno mě čekalo smuteční rozloučení s kamarádem. Mé čtyři kočky, jako by cítily mou náladu, se rozhodly, že mě rozveselí svým jedinečným způsobem. Ačkoliv se jejich snaha neobešla bez malých katastrof, nakonec mi připomněly, že smích a láska našich mazlíčků jsou nejlepší léky na smutek.

Sezóna 39. červenec 2024 03:03

Mňaublog - Dobrodružná výprava

Dnes ráno to bylo opět jiné než obvykle. Moji čtyři kočičí kamarádi, Linda, Elis, Šmoulinka a Béďa, se prostě rozhodly vyrazit na dobrodružství za dveře bytu. Odhodlaní prozkoumat neznámé teritorium, opustily své pohodlné útočiště a vydali se na cestu do světa za práh našeho domova. Stačila k tomu chvilka mojí nepozornosti při vyndavání pytle s odpadky.

Sezóna 38. červenec 2024 03:22

Mňaublog - Malá noční můra

Dnes ráno začalo poněkud chaoticky. Vše se seběhlo kvůli jedné drobné noční můře, která se nějakým způsobem dostala do našeho bytu skrze pootevřené okno. Měl jsem prostě potřebu před spaním vyvětrat a tohle byla cena za čerstvý vzduch. Ale kdo by čekal takovou akci v půl třetí ráno?

Sezóna 3Epizoda 326. červenec 2024 03:18

Mňaublog - Kočičí budíček

Rád bych se s vámi podělil o své sobotní ráno, které jsem opět prožil díky mým milovaným kočičím společníkům – Lindě, Šmoulince, Elis a kocourovi Bédovi. I když jsem si myslel, že sobota je den, kdy si mohu trochu přispat, mé čtyřnohé děti mě rychle vyvedly z omylu.

Sezóna 3Epizoda 315. červenec 2024 02:03

Mňaublog - Kočičí ráno

Ráno začíná pro mnohé z nás podobně: budík zazvoní, my se líně protáhneme a pak zamíříme do kuchyně na svou první ranní kávu. Pro mě je ale každé ráno obzvlášť výjimečné, protože ho sdílím se svými kočičími společníky.

Sezóna 326. duben 2024 10:22

Stěhování kočky s cukrovkou

Stěhování 4 koček do nového bytu. Jak zvládnout cestu s kočkou, která není zvyklá cestovat? Jak připravit kočku na stěhování? Jak si poradila se stěhováním kočka s cukrovkou?

Sezóna 3Epizoda 4019. prosinec 2023 06:02

Kočka z útulku - rok v novém domově

Že k nám přišel Béďa není žádná náhoda. Víme, že to tak mělo být. Bezdomovec, kterého opustili jeho páníčci bezdomovci se najednou ocitl sám uprostřed lesa v prázdné, polorozpadlé chatrči. Už na fotkách jsem si ho zamiloval. Na první pohled prostě Béďa. O tom nebylo pochyb. Víc v podcastu........

Sezóna 3Epizoda 3427. červen 2023 06:04

Co si o nás kočky myslí?

Jsme jejich pány, nebo nás berou jako maminky a tatínky?

Sezóna 3Epizoda 3324. červen 2023 06:15

O čem kočky sní?

Pozorujete kočku při spánku? Proč vlastně hýbou packami, syčí, nebo mňoukají ze spaní? Mají snad živé sny jako lidé?