Polední sirény
2. listopad 2021

Poslechněte si podcast: Místo jednoho novorozeněte se nakonec narodilo pět. Jak je to možné? Žasnou i Polední sirény

Kolik dětí si přály Polední sirény? A co dámy říkají na to, že převlečení turisté ukradli vína za několik milionů? Polední dámská jízda letem světem s Lindou Finkovou a Sandrou Pogodovou.
18:10

Polední sirény

Vydává: Český rozhlas
Užijte si hodinku s dámami, když jsou zrovna v nejlepším. Jitka Asterová, Linda Finková a Sandra Pogodová humorně komentují dění na naší planetě. Tak jako mýtické Sirény lákaly námořníky na útesy, naše rozhlasové sirény vás přivábí k poslechu. 
Web

25. listopad 2021 17:42

Inda neprávem prohlásili za mrtvého a Američana za vraha, hlásí Polední sirény

Pokud vám chybí pořádný životabudič, poslechněte si Jitku Asterovou a Lindu Finkovou. Vybírají a komentují pro vás ty nejzajímavější zprávy z domova i ze světa.
24. listopad 2021 18:33

Vyskytuje se ve vašem okolí někdo s nezvyklým jménem? Ptaly se Polední sirény

„Já jsem si se Sandrou v dětství užila svoje,“ podotýká k tématu Sandra Pogodová. „Když se mi narodil syn, chtěla jsem, aby se jmenoval Kašpar,“ přidává se Linda Finková. Tchyně jí to prý rozmluvila.
23. listopad 2021 15:54

U jaké tramvajové nebo autobusové zastávky bydlíte? Ptaly se Polední Sirény

„Tak třeba U Prdlavky. To je nová autobusová zastávka na Žižkově,“ žasne Jitka Asterová. „Říkala jsi, že tam někde bydlíš, tak možná je to podle tebe,“ směje se Linda Finková.
22. listopad 2021 17:47

Jak jste na tom s luskáním či pískáním na prsty? Ptaly se Polední Sirény

„Umím dobře luskat prsty. Jsem na to hrdá. Ale pískat neumím, i když se mi to moc líbí“ přiznala Sandra Pogodová. „Já taky ne, ale je to frajeřina,“ soudí Jitka Asterová.
19. listopad 2021 14:51

Jak to máte se vstáváním? Zaspali jste někdy něco důležitého? Ptaly se Polední sirény

„Všichni myslí, že když večer hrajeme, tak ráno spíme. Ale my herci občas vstáváme ve tři ráno, abychom byli v maskérně před natáčením. Já to úplně nenávidím,“ svěřuje se Sandra Pogodová. „Já jsem bývalá krasobruslařka, takže ráno vstávám docela dobře. Ale nesmím jít předtím na flám,“ směje se Jitka Asterová.
18. listopad 2021 17:57

Měli jste trable na letišti? Ptaly se Polední sirény

„Jednou jsme cestovali a můj muž si dal do kufru plyn do zapalovačů. Nevěděl, že to nesmí. To víš, ne nás to nechali otevřít a museli jsme ho vyhodit. To byla ostuda,“ vzpomíná Linda Finková.
16. listopad 2021 18:13

Narodil se vám potomek na kuriózním místě či jste se něm narodili sami? Ptaly se Polední sirény

„Došla spousta zpráv a z toho vyplývá, že příroda se neptá a rodíme se na všech možných i nemožných místech,“ pokyvuje hlavou Sandra Pogodová.
15. listopad 2021 18:35

Jakou největší exotiku jste ochutnali? Ptaly se Polední sirény

„Je vidět, že rádi ochutnáváte exotická jídla,“ soudí podle došlých zpráv Sandra Pogodová. „A nám už se sbíhají sliny,“ vtipkuje Jitka Asterová.
12. listopad 2021 17:43

Věříte na to, že černá kočka nosí smůlu? Ptaly se Polední sirény

„Říká se, že záleží taky na tom, ze kterého směru kočka běží. Pokud zleva doprava, tak vás čeká smůla, když naopak, je to znamení něčeho dobrého,“ doplňuje Jitka Asterová.
11. listopad 2021 17:01

Utekli jste někdy před světem na samotu? Jak dlouho jste to sami vydrželi? Ptaly se Polední sirény

„Když se mi narodila Viktorka, tak jsem byla na samotě u lesa od května až do začátku listopadu. Chodila jsem na houby a stříhala stromy,“ vypráví Linda Finková.