Místa v srdci
27. červenec 2024

Poslechněte si podcast: Místa v srdci zpěváka Jana Smigmatora

Osobnosti nechávají nahlédnout na svá oblíbená místa. Zpěvák Jan Smigmator prozradí, že rád a často jezdí do Třeboně, do Jindřichova Hradce i do Českých Budějovic. K poslechu zve Mirka Nezvalová.

03:53

Místa v srdci

Vydává: Český rozhlas

Osobnosti nejen z Jihočeského kraje vás nechají nahlédnout na svá oblíbená místa.

Web

Včera 03:07

Místa v srdci Ljuby Krbové

Osobnosti nechávají nahlédnout na svá oblíbená místa. Herečka Ljuba Krbová si mimo jiné zamilovala nostalgii jihočeských rybníků, po jejichž hrázích se ráda prochází se svými psy. K poslechu zve Mirka Nezvalová.

Před týdnem 02:01

Místa v srdci zmrzlináře Stanislava Žáka

Osobnosti nechávají nahlédnout na svá oblíbená místa. Tentokrát o nich mluví Stanislav Žák, který žije v Českých Žlebech na Šumavě, ale každý den vyrábí zmrzlinu ve Strážném. K poslechu zve Mirka Nezvalová.

Před 2 týdny 04:57

Místa v srdci fyzioterapeutky Markéty Strnadové

Osobnosti nechávají nahlédnout na svá oblíbená místa. Fyzioterapeutka Markéta Strnaková má ráda rozlehlé lesy a louky, zvlášť Slavkovský les v severní části Karlovarské vrchoviny. K poslechu zve Mirka Nezvalová.

Před 3 týdny 03:05

Místa v srdci Pavla Zajíce

Osobnosti nechávají nahlédnout na svá oblíbená místa. Tentokrát o nich mluví Pavel Zajíc, člen skupiny Nezmaři a autor rozhlasového Folkového antikvariátu. K poslechu zve Mirka Nezvalová.

10. srpen 2024 05:56

Místa v srdci průvodkyně Martiny Kotoučové

Osobnosti nechávají nahlédnout na svá oblíbená místa. Martina Kotoučová žije ve Španělsku a pracuje jako průvodkyně pro Skandinávii, ale stále se vrací do Čech a svým dvěma dcerám ukazuje krásy rodné země. K poslechu zve Mirka Nezvalová.

3. srpen 2024 05:59

Místa v srdci pilota Martina Šonky

Osobnosti nechávají nahlédnout na svá oblíbená místa. Akrobatický pilot Martin Šonka říká, že má rád Tábor, Šumavu i Krkonoše. A k tomu popíše, jak odpočívá za kniplem letadla. K poslechu zve Mirka Nezvalová.

20. červenec 2024 02:30

Místa v srdci Nely Boudové

Osobnosti nechávají nahlédnout na svá oblíbená místa. Herečka Nela Boudová ráda cestuje a prozradila, kam se ráda vrací a co pro ni znamená její zahrada. K poslechu zve Mirka Nezvalová.

13. červenec 2024 03:34

Místa v srdci ministra zemědělství Marka Výborného

Osobnosti nechávají nahlédnout na svá oblíbená místa. Ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) mluví o Železných horách a zve do rodného Heřmanova Městce. K poslechu zve Mirka Nezvalová.

6. červenec 2024 04:52

Místa v srdci operní zpěvačky Martiny Stecherové

Osobnosti nechávají nahlédnout na svá oblíbená místa. Operní zpěvačka a hlasová koučka Martina Stecherová se po létech strávených v Itálii vrátila do rodných Českých Budějovic. Nikdy nezapomněla, že na jihu Čech je dobře, třeba na louce u rybníka v Křemži. K poslechu zve Mirka Nezvalová.