Mikrovlnky
3. únor 2023

Poslechněte si podcast: Po sýru se dobře spinká a muž chtěl platit lichotkami. To jsou nej zprávy uplynulého týdne

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ten nejlahodnější mandle ze zpravodajského pytlíčku. Jako obvykle se zaměřily na těžko pochopitelné zprávy jak ze světa, tak z regionů.

09:49

Mikrovlnky

Vydává: Český rozhlas

Mikrovlnky jsou týdenní výběr toho nejlepšího ze zpráv Radia Wave podle Ivany Veselkové a Zuzany Fuksové. Zprávy, které nezpůsobí žádnou informační tsunami, ale příjemně rozčeří hladinu vašeho všedního dne.

Web

29. prosinec 2023 11:33

Šimpanzi si pamatují přátele a papež schválil žehnání párům stejného pohlaví. To jsou zprávy týdne

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v podcastu Mikrovlnky vybírají naposledy ty nejlahodnější mandle ze zpravodajské misky. Jako obvykle se Mikrovlnky zaměřily na těžko pochopitelné zprávy jak ze světa, tak z regionů.

22. prosinec 2023 09:04

Korejka adoptovala svoji kámošku a v hotelu někdo vyluxoval diamant. To jsou zprávy týdne

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ty nejlahodnější borůvky ze zpravodajského lesíku. Jako obvykle se Mikrovlnky zaměřily na těžko pochopitelné zprávy jak ze světa, tak z regionů.

15. prosinec 2023 09:53

Japonský šéfkuchař maluje jídlo, které sní a Moravan ukradl violoncella. To jsou top zprávy týdne

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají to nejlahodnější cukroví ze zpravodajského tácu. Jako obvykle se Mikrovlnky zaměřily na těžko pochopitelné zprávy jak ze světa, tak z regionů.

8. prosinec 2023 09:04

Slovem roku je rizz alias charisma a Brňan zasunul klacík do kasičky. To jsou zprávy týdne

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ty nejlahodnější preclíky ze zpravodajské ošatky. Jako obvykle se Mikrovlnky zaměřily na těžko pochopitelné zprávy jak ze světa, tak z regionů.

1. prosinec 2023 09:46

Startup nabízí „družinu“ pro dospělé a Brňan se vymočil na betlém. To jsou nej zprávy týdne

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ty nejlahodnější cukrlátka ze zpravodajské cukrárny. Jako obvykle se Mikrovlnky zaměřily na těžko pochopitelné zprávy jak ze světa, tak z regionů.

24. listopad 2023 08:28

Žraloci vajbují jazz a v Hongkongu papají hadí pizzu. To jsou nej zprávy týdne

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ty nejlahodnější chlebíky ze zpravodajské pekárny. Jako obvykle se zaměřily na těžko pochopitelné zprávy jak ze světa, tak z regionů.

17. listopad 2023 08:55

Jižní Korea válčí se štěnicemi a Švýcaři bojují za kravské zvonce. To jsou top zprávy týdne

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ty nejlahodnější kapustičky ze zpravodajského políčka. Jako obvykle se Mikrovlnky zaměřily na těžko pochopitelné zprávy jak ze světa, tak z regionů.

10. listopad 2023 11:48

Písně Céline Dion sužují město a naháč pohoršoval Brno

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ty nejsladší bonbóny ze zpravodajského pytlíku. Jako obvykle se Mikrovlnky zaměřily na těžko pochopitelné zprávy jak ze světa, tak z regionů.

3. listopad 2023 13:04

Soud vyhnal čtyřicátníky z mamahotelu a Brňan uráží důchodkyně. To jsou nej zprávy týdne

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ty nejsladší croissanty ze zpravodajské pekárny. Jako obvykle se Mikrovlnky zaměřily na těžko pochopitelné zprávy jak ze světa, tak z regionů.

27. říjen 2023 09:07

Magistr v oboru okultismus už je realita a Brňan ukradl obal od švestek. To jsou nej zprávy týdne.

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ty nejsladší třešničky ze zpravodajského koktejlu. Jako obvykle se Mikrovlnky zaměřily na těžko pochopitelné zprávy jak ze světa, tak z regionů.