- Podcasty
- Kuchařské čarování
Poslechněte si podcast: Kysané zelí v hlavní roli
Poklad pro naše zdraví a velmi cenná potravina, to je kysané neboli kvašené zelí. To věděli už naši předkové. Inspiraci pro jeho využití v kuchyni přidává kulinář Petr Stupka.
Kuchařské čarování
Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční vaření.
Vaření z mrkve a také cukety
Tipy na cuketové placky s mletým masem, mrkvové bramboráky, indické mrkvové kari, mrkvanské lívanečky a další kuchařskou inspiraci nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.
Kuchařské čarování s česnekem a k tomu jeden sladký recept
Pozitivní vliv česneku na naše zdraví a také recepty na česnekové máslo, česnekové brambory, asijský bůček, ale i baklavu připomíná ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka.
Inspirace z arabské kuchyně
Kuskus, bulgur, falafel, hummus, kebab i baklava. Recepty, které pochází z arabské kuchyně, připomíná ve svém pořadu Kuchařské čarování kulinář Petr Stupka.
Inspirace z kuchyní Dálného východu
Rýžový salát, omáčka teriyaki podomácku, sladkokyselá čína, dezert z rýže a další recepty z asijské kuchyně nabízí ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka.
Kuchařská inspirace posbíraná křížem krážem Evropou
Rybí polévka, která se tradičně připravuje na pobřeží Severního moře, originální italské těstoviny podle Jamieho Olivera, belgická pivní omáčka s masovými knedlíčky a vafle. Rozličné recepty z celé Evropy nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.
Borůvkové Kuchařské čarování
Kynuté knedlíky se žahourem a knedlíky chlastací, borůvkový koláč. Recepty na dobroty z fialových plodů lesa už tradičně na začátku prázdnin nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.
Pestré letní Kuchařské čarování – saláty, zeleninový puding, rychlý koláč na různé způsoby
Recept na grilovaný salát, salát z rýžových nudlí, starodávný nákyp a „fofr koláč“ v několika variacích nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka. Poslechněte si jeho inspiraci pro letní vaření a pečení.
Kuchařské cestování po Evropě
Recept na dezert russé, vzpomínky na malinké bábovičky, papričky plněné rybou a bramborami a další kuchařskou inspiraci z cest nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.
Francouzská gastronomická inspirace
Saláty, palačinky, prasečí nožička v rosolu, ganache. O gastronomické zážitky a inspiraci z pobytu ve Francii se ve svém Kuchařském čarování podělí kulinář Petr Stupka.
Dobroty z jahod a tipy pro grilování
Jahodový tartar, jahody se šlehačkou, osvěžující polévka a další inspirace pro využití prvního letního ovoce. K tomu upozornění na grilovací nešvary. K poslechu Kuchařského čarování zve kulinář Petr Stupka.