SuperCHAT
Epizoda 1516. březen 2023

Poslechněte si podcast: Kvízová dáma z pořadu Na lovu poodhalila soukromí: Promluvila o dcerách i zákulisí vědomostní show

 Meteoroložka Dagmar Jandová proslula především díky vědomostnímu pořadu Na lovu a nyní ji diváci vídají v novince s názvem Superlov na Nově. Národ jí neřekne jinak než Kvízová dáma, a právě tato televizní lovkyně přijala pozvání moderátora Ondřeje Kočího do pořadu Superchat, aby poodhalila více ze svého pracovního i soukromého života. 

16:28

SuperCHAT

Vydává: Super.cz

Rozhovory s celebritami o světě showbyznysu.

Web

Epizoda 65Včera 24:52

Osm let tají partnery: Michaela Ochotská přiznala, jak to nyní má. A co vztahy s exmanželem Rosolem?

Po letech přijala pozvání do talk show. Bývalá moderátorka hlavních zpráv na Nově Michaela Ochotská už osm let žije na Moravě, světlům šoubyznysu se vyhýbá. Nyní usedla v křesle naší talk show Superchat a poskytla nám velmi otevřený rozhovor. 

Epizoda 64Před týdnem 34:38

Jakub Bína o drsných hádkách i zákulisí Survivoru: Je to utrpení, všichni mají nonstop průjem, myšlenky na sex jsou

Survivor není pro slabší povahy, což ostatně reality show dokazuje i ve třetí řadě, kde dobrovolně odstoupilo několik hráčů. Zpěvák a trenér Jakub Bína musel hru opustit kvůli zdravotním problémům, i kdyby je však neměl, tak potvrdil, že na ostrově prožil utrpení.

Epizoda 63Před 2 týdny 29:17

Lela Vémola otevřeně o nevěrách Karlose: Šokující zpověď o milenkách

Lela Vémola byla hostem pořadu Superchat, kde otevřeně promluvila o soukromí, o vztahu s Karlosem Terminátorem Vémolou, o krizích v manželství i o pomalu končící kariéře manžela.

Celý díl si můžete přehrát také na videu na serveru Super.cz

Epizoda 6227. březen 2024 21:12

Dvořáková promluvila o sexu v Survivoru a usvědčila Ornellu ze lži. Nazí v noci? Ani náhodou

Topmodelka Denisa Dvořáková nezvládla druhý duel a její boj v reality show Survivor skončil. Sama z toho byla nešťastná, protože toužila dál bojovat o výhru. Denisa byla hostem moderátorky Gabriely Wolfové v pořadu Superchat.

Epizoda 6127. březen 2024 26:52

Sestřenice, které si kdysi vyměnily muže: Martha Issová otevřeně promluvila, jaké vztahy má s Klárou Issovou

Marthu Issovou diváci aktuálně vídají v seriálu Vytoč mého agenta na televizi Prima. Při této příležitosti oblíbená herečka přijala pozvání moderátora Ondřeje Kočího a přišla si popovídat do našeho pořadu Superchat.

Epizoda 6025. březen 2024 19:44

První slova o plastikách na Miss World! Nová vítězka Krystyna Pyszková promluvila exkluzivně v Superchatu

Před více jak dvěmi týdny se stala Češka Krystyna Pyszková (25) novou Miss World. Včera přiletěla do Česka a již dnes přijala pozvání moderátorky Gabriely Wolfové do naší talk show Superchat.

Na novou Miss World se můžete podívat na videu na serveru Super.cz

Epizoda 5922. březen 2024 19:16

Šokující zákulisí Survivoru očima vyloučené Rachel: Hráči stojí frontu, aby mohli jít domů

Reality show Survivor nedávno dobrovolně opustila slovenská influencerka a návrhářka Rachel Karnižová. Za jejím odchodem nestála absence jídla nebo hygieny, ale stesk po rodině, se kterou nebyla nějakou dobu v kontaktu. A právě na ostrově si uvědomila, že je čas tyhle vztahy napravit.

Epizoda 5814. březen 2024 21:24

Ornella promluvila o drsných podmínkách a kolapsu v Survivoru: Zánět v oku, dvojité vidění, křeče i pojídání trávy

Ornella Koktová promluvila o svém konci v reality show Survivor. Odstoupila sama po necelých třech týdnech poté, co jí její tělo vypovědělo službu. Tři dny strávila v nemocnici. Poté se rozhodla Dominikánskou republiku opustit.

Na video s Ornellou se podívejte už nyní na webu Super.cz!

Epizoda 5725. leden 2024 21:08

Hvězda filmů pro dospělé Lady Dee o tvrdé přípravě na zápas i začátcích v pornu: Těžké dětství i utajovaný otec

Už za pár dní proběhne další turnaj organizace Clash of the Stars, kde poměří síly i hvězdy filmů pro dospělé Drahomíra Jůzová alias Lady Dee a Nikola Lauberová.

Epizoda 5617. leden 2024 16:17

Vítěz Big Brothera o drsné realitě v show: Zhubl jsem 11 kilo, v domě se předávala nemoc. A jak zvládl svou závislost?

Vítězem nové řady reality show Big Brother se stal Stanislav Liška, který vyhrál 2,5 milionu korun. „Každý měl vidinu soutěž vyhrát, ale nepočítal jsem s tím,“ svěřil se Standa Super.cz pár dní po příletu do Česka.