- Podcasty
- Kuchařské čarování

Poslechněte si podcast: Kulinářská kouzla s rybami
Staročeský pečený kapr, kapr podle pánů z Rožmberka, kapří hranolky. Recepty na několik rybích specialit nabízí ve svém Kuchařské čarování Petr Stupka.
Kuchařské čarování
Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční vaření.
Kuchařské čarování se sýry – alternativa oblíbeného smažáku, sýrová roláda a další inspirace
Sýry v naší kuchyni i na stole jsou tématem Kuchařského čarování. Dozvíte se něco málo o historii a nejznámějších značkách i druzích sýrů. K tomu Petr Stupka přidá mimo jiné recept na sýrové biftečky jako alternativu oblíbeného smažáku a poradí, jak vyčarovat pevnou a pravidelnou sýrovou roládu.
Sladké i slané koláče
Slané i sladké koláče jsou hlavním tématem Kuchařského čarování. Kulinář Petr Stupka upeče speciální bezlepkový sýrový koláč, nabídne svou variaci na vatikánský chléb štěstí a zároveň se těší, že i sami posluchači obohatí pořad o nějaký recept ze své kuchyně.
Chřest na různé způsoby, sladké i slané
Vaření z chřestu je tématem Kuchařského čarování kulináře Petra Stupka. Bude vyprávět o svých gastronomických zážitcích ze slavností v Ivančicích a nabídne inspiraci na chřest na různé způsoby, sladké i slané.
Jídla z mletého masa a tipy na jeho kombinace s jinými surovinami
Rozšmelcované maso a jeho využití v kuchyni je hlavním tématem Kuchařského čarování Petra Stupky. Nabízí své recepty na domácí sekanou, biftečky, masové krokety a další.
Dorty a krémy, ale také speciality z vepře
Recepty na dorty a krémy k jejich promazání, ale také tři vepřové speciality, které sám velice rád připravuje při různých příležitostech, nabízí ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka.
Dobroty z lehounké piškotové hmoty
Základní recept na piškot a pak jeho různé varianty – vídeňský, válečný, téměř bez mouky nebo úplně bezlepkový. Pečení lehounké piškotové hmoty je hlavním tématem Kuchařského čarování kulináře Petra Stupky.
Jarní kuchařská inspirace – špenát, medvědí česnek, pórek
Špenát dorostl, pažitka už je vousatá a libeček vyrazil. Je tu jaro se vším všudy a sluší se „ojarnit“ i náš jídelníček. Jak přidat do našich pokrmů jarní závan, radí ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Nabídne například recepty se špenátem, medvědím česnekem nebo pórkem.
Inspirace z asijské kuchyně
Jarní dip na salát, zajímavosti o sójových omáčkách nebo tipy, jak využít kokosové mléko. Inspiraci z asijské kuchyně servíruje ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka.
Povelikonoční kuchařská kouzla a čáry s vejci
Vejce, to je už tradiční téma povelikonočního Kuchařského čarování Petra Stupka. Řeč bude o blahodárných účincích vajec na naše zdraví i jejich přípravě na mnoho různých způsobů.
Velikonoční kuchařská inspirace od našich předků
Jak vypadala jihočeská lidová strava o Velikonocích, připomíná kulinář Petr Stupka s pomocí knihy Doudlebsko v kuchyni a u stolu. Přidá své vlastní tipy pro sváteční vaření.