- Podcasty
- Kuchařské čarování

Poslechněte si podcast: Kuchařské čarování se sýrem
Sýrovou roládu v několika variacích, sýrové koláče slané i sladké, sýrové kroketky i biftečky a další dobroty servíruje kulinář Petr Stupka. Jeho Kuchařské čarování je totiž tentokrát veskrze sýrové.
Kuchařské čarování
Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční vaření.
Recepty a návody na tyrolské speciality
Kaiser šmorn, tedy trhanec a špecle, je asi nejrozšířenějším alpským jídlem.
Přílohy ke grilovanému masu a dobroty z jahod
Inspiraci na salsy, dipy a další přílohy ke grilovanému masu nabídne ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Poté obrátí pozornost k typickému červnovému ovoci, tedy jahodám. Poradí, jak si je vychutnat a jak je využít v kuchyni.
Tipy a fígle pro letní grilování
Kulinář Petr Stupka se ve svém Kuchařském čarování znovu zaměří na letní grilování a fígle s ním spojené. Nabídne tipy na své oblíbené speciality – grilbagetu, mletá masa, ovoce na grilu a další.
Několik originálních námětů na grilování ryb, mletých mas i steaků
Kuchařské čarování tentokrát bude grilovací. Kulinář Petr Stupka nabídne několik originálních námětů na přípravu ryb, mletých mas i steaků a k tomu všeliké fígly a triky, třeba na živáňskou v balíčku.
Tipy a inspirace na vaření s chřestem
Italské rizoto na tři různé způsoby, chřest s pomeranči i jahodami a také trochu inspirace z Rakouska nabídne ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Chřestová sezóna je totiž v plném proudu. A nebude chybět ani několik zážitků z chřestových slavností.
Salátové variace
Kuchařské čarování Petra Stupky je tentokrát veskrze jarní. Hlavní roli bude hrát křehká listová zelenina upravená do podoby nejrůznějších salátů. K tomu přidáme tipy na všeliké zálivky a dresinky.
Těstoviny a mnoho nápadů, jak s nimi čarovat v kuchyni
Těstoviny jsou hlavním tématem Kuchařského čarování Petra Stupky. Probere něco z historie i současné trendy, nabídne známé i neznámé recepty a mnoho nápadů, jak snadno vyčarovat skvělou úpravu.
Koření a kořenění a speciality z palačinek
Malý seriál o koření a kořenění otevře ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka. Pak připraví palačinky a z nich italskou specialitu na slaný způsob a také několik variací na téma palačinkový dort.
Jehněčí maso a využití vařených vajec po Velikonocích
Na jehněčí maso se ve svém Kuchařském čarování zaměří kulinář Petr Stupka. Probere, k čemu se hodí ta či ona část z jehněte, a nabídne inspiraci na jehněčí pečeni třikrát jinak – recept z Bretaně a Irska a svou oblíbenou rolovanou pečínku. K tomu přidá tipy, jak po Velikonocích využít vařená vajíčka.
Velikonoční klasika
Mazanec, sekaná, beránek, jehněčí a také velikonoční kapr a špenátový štrúdl. Recepty na velikonoční klasiku nabízí ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka.