Kopačák
Sezóna 1Epizoda 3515. únor 2023

Poslechněte si podcast: Kopačák #35: Osmifinále Ligy mistrů, oživení Superligy, trable Man. City, Jankto...

Již 35. díl našeho podcastu začneme s rychlými zajímavostmi z posledních týdnů (problém Manchesteru City, "Coming Out" Jakuba Jankta...), ve zbytku se pak zaměříme na evropské soutěže. V Lize mistrů nám totiž začaly osmifinálové boje, ale velká diskuze v posledních dnech byla i okolo Superligy, která by "milionářskou soutěž" chtěla v budoucnu ohrožovat. Zaměříme se na upravený formát Superligy, myšlenku soutěže a probereme také rozdíly mezi kluby Premier League a kluby stojícími za tímto nápadem.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete sledovat i na Facebooku či Instagramu, mrknout můžete i na náš web, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

01:15:20

Kopačák

Vydává: Podcast Kopačák

Fotbalový podcast projektu Kopačák. Diskutujeme o aktuálních tématech, která navrhují samotní fanoušci Kopačáku, jenž je svým zpracováním jedinečným fotbalovým projektem. Právě pro fotbalovou komunitu je podcast tvořen. Klikněte na tlačítko "play" a ponořte se do světa fotbalu!

Web

Sezóna 1Epizoda 76Včera 01:08:10

Kopačák #76: Hráči z Bundesligy nejsou připraveni na Premier League! Nebo je vše jinak?

Když se podíváte na seznam nejdražších přestupů na trase Bundesliga -> Premier League, tak si možná všimnete, že relativně velké procento z nich nelze považovat za velmi vydařené. Všímají si toho už nějakou dobu nejen v Anglii, a v některých kruzích se zažil termín s tímto spojený "Bundesliga tax". Dan s Martinem v novém dílu podcastu Kopačák proberou, co je za tímto trendem a zda skutečně je to až tolik o hráčích nebo soutěžích, ze kterých přicházejí...

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 75Před týdnem 01:15:22

Kopačák #75: Haškova nominace překvapila, Fotbalista roku ČR nikoliv...

Ivan Hašek představil první nominaci do národního týmu, ve které je trochu více změn než se očekávalo. Jáchym s Martinem se v 75. díle podcastu Kopačák pobaví o Haškově výběru, a jelikož v pondělí se vyhlašovala anketa Fotbalista roku ČR, tak se kluci krátce pobaví také o výsledcích této ankety.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 74Před 2 týdny 01:29:37

Kopačák #74: Nejoblíbenější hráči historie Chelsea

V 74. díle našeho fotbalového podcastu Kopačák dojde k vyhodnocení vašeho hlasování o nejoblíbenějšího hráče historie Chelsea. Celkem bylo rozděleno přes 6 tisíc hlasů a Martin projde spolu s Rossem z Vše o The Blues nejoblíbenější sedmičku. 

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 73Před 3 týdny 01:19:00

Kopačák #73: Finále Premier League se blíží. Jak to celé dopadne?

V posledních dílech našeho podcastu Kopačák byla Premier League lehce opomíjena, tentokrát vám to však Honza s Martinem vynahradí. V 73. vydání bude řeč o týmech zapojených do boje o anglický titul, pozornost však dostane i souboj o místa v Lize mistrů či dalších pohárech, opomenuta pak pochopitelně nebude ani situace na opačné straně tabulky.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 7228. únor 2024 01:21:19

Kopačák #72: Jak přesun Mbappého ovlivní Ligue 1 a La Ligu?

Fotbalový svět poslední týdny řeší Mbappého stěhování do Španělska, které sice stále ještě není oficiální, ale jeví se nejpravděpodobněji. V 72. díle fotbalového podcastu Kopačák se Jáchym s Martinem věnovali právě tématu Mbappé, přičemž se zaměřili na možný vliv, který tento přesun může mít na francouzskou a španělskou soutěž + se celkově pobavili o tom, jak si obě soutěže stojí z hlediska kvality a fanouškovské atraktivity.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 7114. únor 2024 01:08:00

Kopačák #71: Jak moc jsou Leverkusen a Real Madrid blízko titulu?

Máme za sebou velmi zajímavý fotbalový víkend, během kterého jsme v Bundeslize a LaLize viděli souboje dvou nejlepších týmů tabulky, které až překvapivě jasně skončily ve prospěch vedoucích celků. Toho využili Dan s Martinem, kteří v 71. díle podcastu Kopačák probrali, jak moc jsou Bayer Leverkusen s Realem Madrid blízko titulu, a řeč pochopitelně byla nejen o těchto týmech, ale také o jejich největších soupeřích.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 707. únor 2024 01:02:46

Kopačák #70: Osmifinále Ligy mistrů klepe na dveře! Kdo postoupí dál?

Jarní část Ligy mistrů se blíží, a tak se Jáchym s Martinem pobaví o všech osmifinalistech a pokusí se odhadnout šance jednotlivých týmů na postup dál.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 6931. leden 2024 01:57:58

Kopačák #69: Jak se klubům vyplácí zimní nakupování?

V 69. díle se Dan s Martinem zaměří na zimní přestupová období. Každý vybral pět klubů, u kterých dojde řeč nejen na historicky nejdražší zimní posily, ale také na jejich celková lednová počínání na přestupovém trhu.

V bonusové části, kterou najdete na Herohero, dojde na nejzajímavější přestupy této zimy, a pak také na oznámené odchody Xaviho a Kloppa.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 6824. leden 2024 01:33:10

Kopačák #68: Fotbalový draft! Kdo z nás vybere nejlepší tým?

V 68. díle jsme se poprvé sešli v kompletní čtyřčlenné sestavě! Této události jsme využili pro (na náš podcast) netypickou věc - každý z nás se pokusil poskládat nejlepší možnou sestavu pro hypotetický turnaj hraný za jeden měsíc, a to tím způsobem, že každý hráč může být vybrán napříč týmy maximálně jednou. Komu se podařilo poskládat nejlepší tým?

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 6717. leden 2024 01:22:06

Kopačák #67: Repre hledá gólmany! A co bude s Juráskem, Lingrem či Barákem?

V nejnovějším díle fotbalového podcastu Kopačák se Honza s Martinem pobaví o českých hráčích. Řeč bude o zhoršení brankářské situace s ohledem na potenciál pro národní tým, dále dojde na hráče nehrající dostatečně v klubech (Jurásek, Lingr, Barák), nespokojeného Coufala i výhled českých hráčů do druhé poloviny bundesligové sezóny.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)