Kopačák
21. březen 2021

Poslechněte si podcast: Kopačák #7: Brankáři v Česku a na Slovensku, italský boj o titul a dění na FAČRu

V sedmém díle podcastu Kopačák se Martin s Hanisem bavili o tom, kdo by měl být jedničkou fotbalových reprezentací Česka a Slovenska. Zaměřili se také na situaci v Serii A a zamysleli se nad posledním vývojem na Strahově. 

55:48

Kopačák

Vydává: Podcast Kopačák

Fotbalový podcast projektu Kopačák. Diskutujeme o aktuálních tématech, která navrhují samotní fanoušci Kopačáku, jenž je svým zpracováním jedinečným fotbalovým projektem. Právě pro fotbalovou komunitu je podcast tvořen. Klikněte na tlačítko "play" a ponořte se do světa fotbalu!

Web

Sezóna 1Epizoda 79Včera 01:09:51

Kopačák #79: Proč je nemožné nahradit Kloppa? A proč vůbec končí? Aneb trenéřina, to je dřina...

V 79. díle fotbalového podcastu Kopačák se Dan s Martinem pobaví o konci Jürgena Kloppa na lavičce Liverpoolu a o tom, jak je/bude náročné takovou osobnost nahradit. Kromě toho bude řeč o celkové náročnosti této práce, o které se zase tolik nemluví...

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 78Před týdnem 01:05:07

Kopačák #78: Jak jsou na tom čtvrtfinalisté Evropské ligy a koho uvidíme v semifinále?

Často se věnujeme Lize mistrů, málokdy pak (vyjma zápasů českých týmů) zavítáme o patro níž do Evropské ligy. V 78. díle fotbalového podcastu Kopačák to Jáchym s Martinem napraví. Postupně projdou všechny čtvrtfinálové dvojice, prozradí své tipy na postup i na celkového vítěze.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Před týdnem 13:06

Měsíc v La Lize (ochutnávka prémiového obsahu)

Od dubna bude na našem Herohero vycházet měsíční souhrn La Ligy, Ligue 1, Premier League a Bundesligy.

Premiérový souhrn dáváme jako ochutnávku obsahu veřejně.

Jaký byl měsíc v La Lize? Který hráč či trenér byl nejlepší?

Podpořením Kopačáku nezískáte přístup jen k těmto přehledům či prémiovým podcastům, ale také k prémiovým kvízům či získáte možnost každý měsíc vyhrát nějakou cenu (nejčastěji knihu). Pochopitelně nás pak také podpoříte v další tvorbě :)

To vše na https://herohero.co/kopacak

Sezóna 1Epizoda 77Před 2 týdny 01:18:09

Kopačák #77: Kdo postoupí do semifinále Ligy mistrů? A jaké by byly kombinované sestavy čtvrtfinalistů?

Zajímavý čtvrtfinálový program Ligy mistrů se blíží! V tomto díle fotbalového podcastu Kopačák se Honza s Martinem pobaví o šancích na postup do semifinále a sestaví možné kombinované sestavy soupeřů.

Kvůli délce jsme museli podcast rozdělit na dvě části. V té veřejné probereme souboje Arsenalu s Bayernem a Realu Madrid s Manchesterem City. V prémiové na Herohero se stejným způsobem zaměříme na Atlético s Dortmundem a PSG s Barcelonou.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 76Před 3 týdny 01:08:10

Kopačák #76: Hráči z Bundesligy nejsou připraveni na Premier League! Nebo je vše jinak?

Když se podíváte na seznam nejdražších přestupů na trase Bundesliga -> Premier League, tak si možná všimnete, že relativně velké procento z nich nelze považovat za velmi vydařené. Všímají si toho už nějakou dobu nejen v Anglii, a v některých kruzích se zažil termín s tímto spojený "Bundesliga tax". Dan s Martinem v novém dílu podcastu Kopačák proberou, co je za tímto trendem a zda skutečně je to až tolik o hráčích nebo soutěžích, ze kterých přicházejí...

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 7520. březen 2024 01:15:22

Kopačák #75: Haškova nominace překvapila, Fotbalista roku ČR nikoliv...

Ivan Hašek představil první nominaci do národního týmu, ve které je trochu více změn než se očekávalo. Jáchym s Martinem se v 75. díle podcastu Kopačák pobaví o Haškově výběru, a jelikož v pondělí se vyhlašovala anketa Fotbalista roku ČR, tak se kluci krátce pobaví také o výsledcích této ankety.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 7413. březen 2024 01:29:37

Kopačák #74: Nejoblíbenější hráči historie Chelsea

V 74. díle našeho fotbalového podcastu Kopačák dojde k vyhodnocení vašeho hlasování o nejoblíbenějšího hráče historie Chelsea. Celkem bylo rozděleno přes 6 tisíc hlasů a Martin projde spolu s Rossem z Vše o The Blues nejoblíbenější sedmičku. 

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 736. březen 2024 01:19:00

Kopačák #73: Finále Premier League se blíží. Jak to celé dopadne?

V posledních dílech našeho podcastu Kopačák byla Premier League lehce opomíjena, tentokrát vám to však Honza s Martinem vynahradí. V 73. vydání bude řeč o týmech zapojených do boje o anglický titul, pozornost však dostane i souboj o místa v Lize mistrů či dalších pohárech, opomenuta pak pochopitelně nebude ani situace na opačné straně tabulky.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 7228. únor 2024 01:21:19

Kopačák #72: Jak přesun Mbappého ovlivní Ligue 1 a La Ligu?

Fotbalový svět poslední týdny řeší Mbappého stěhování do Španělska, které sice stále ještě není oficiální, ale jeví se nejpravděpodobněji. V 72. díle fotbalového podcastu Kopačák se Jáchym s Martinem věnovali právě tématu Mbappé, přičemž se zaměřili na možný vliv, který tento přesun může mít na francouzskou a španělskou soutěž + se celkově pobavili o tom, jak si obě soutěže stojí z hlediska kvality a fanouškovské atraktivity.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 7114. únor 2024 01:08:00

Kopačák #71: Jak moc jsou Leverkusen a Real Madrid blízko titulu?

Máme za sebou velmi zajímavý fotbalový víkend, během kterého jsme v Bundeslize a LaLize viděli souboje dvou nejlepších týmů tabulky, které až překvapivě jasně skončily ve prospěch vedoucích celků. Toho využili Dan s Martinem, kteří v 71. díle podcastu Kopačák probrali, jak moc jsou Bayer Leverkusen s Realem Madrid blízko titulu, a řeč pochopitelně byla nejen o těchto týmech, ale také o jejich největších soupeřích.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)