Kopačák
Sezóna 1Epizoda 1210. červen 2021

Poslechněte si podcast: Kopačák #12: EURO je tu!

Mistrovství Evropy je tu! Velký fotbalový svátek, na kterém nebude chybět ani český nároďák začíná již tento pátek. Ve dvanáctém díle našeho podcastu Kopačák postupně (tentokrát sám) projdu všechny skupiny, o každém týmu ztratím nějaké to slovo a sdělím vám také své favority či adepty na "černé koně turnaje".

Přeji příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete sledovat i na Facebooku či Instagramu, mrknout můžete i na náš web, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

01:02:25

Kopačák

Vydává: Podcast Kopačák

Fotbalový podcast projektu Kopačák. Diskutujeme o aktuálních tématech, která navrhují samotní fanoušci Kopačáku, jenž je svým zpracováním jedinečným fotbalovým projektem. Právě pro fotbalovou komunitu je podcast tvořen. Klikněte na tlačítko "play" a ponořte se do světa fotbalu!

Web

Sezóna 1Epizoda 76Včera 01:08:10

Kopačák #76: Hráči z Bundesligy nejsou připraveni na Premier League! Nebo je vše jinak?

Když se podíváte na seznam nejdražších přestupů na trase Bundesliga -> Premier League, tak si možná všimnete, že relativně velké procento z nich nelze považovat za velmi vydařené. Všímají si toho už nějakou dobu nejen v Anglii, a v některých kruzích se zažil termín s tímto spojený "Bundesliga tax". Dan s Martinem v novém dílu podcastu Kopačák proberou, co je za tímto trendem a zda skutečně je to až tolik o hráčích nebo soutěžích, ze kterých přicházejí...

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 75Před týdnem 01:15:22

Kopačák #75: Haškova nominace překvapila, Fotbalista roku ČR nikoliv...

Ivan Hašek představil první nominaci do národního týmu, ve které je trochu více změn než se očekávalo. Jáchym s Martinem se v 75. díle podcastu Kopačák pobaví o Haškově výběru, a jelikož v pondělí se vyhlašovala anketa Fotbalista roku ČR, tak se kluci krátce pobaví také o výsledcích této ankety.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 74Před 2 týdny 01:29:37

Kopačák #74: Nejoblíbenější hráči historie Chelsea

V 74. díle našeho fotbalového podcastu Kopačák dojde k vyhodnocení vašeho hlasování o nejoblíbenějšího hráče historie Chelsea. Celkem bylo rozděleno přes 6 tisíc hlasů a Martin projde spolu s Rossem z Vše o The Blues nejoblíbenější sedmičku. 

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 73Před 3 týdny 01:19:00

Kopačák #73: Finále Premier League se blíží. Jak to celé dopadne?

V posledních dílech našeho podcastu Kopačák byla Premier League lehce opomíjena, tentokrát vám to však Honza s Martinem vynahradí. V 73. vydání bude řeč o týmech zapojených do boje o anglický titul, pozornost však dostane i souboj o místa v Lize mistrů či dalších pohárech, opomenuta pak pochopitelně nebude ani situace na opačné straně tabulky.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 7228. únor 2024 01:21:19

Kopačák #72: Jak přesun Mbappého ovlivní Ligue 1 a La Ligu?

Fotbalový svět poslední týdny řeší Mbappého stěhování do Španělska, které sice stále ještě není oficiální, ale jeví se nejpravděpodobněji. V 72. díle fotbalového podcastu Kopačák se Jáchym s Martinem věnovali právě tématu Mbappé, přičemž se zaměřili na možný vliv, který tento přesun může mít na francouzskou a španělskou soutěž + se celkově pobavili o tom, jak si obě soutěže stojí z hlediska kvality a fanouškovské atraktivity.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 7114. únor 2024 01:08:00

Kopačák #71: Jak moc jsou Leverkusen a Real Madrid blízko titulu?

Máme za sebou velmi zajímavý fotbalový víkend, během kterého jsme v Bundeslize a LaLize viděli souboje dvou nejlepších týmů tabulky, které až překvapivě jasně skončily ve prospěch vedoucích celků. Toho využili Dan s Martinem, kteří v 71. díle podcastu Kopačák probrali, jak moc jsou Bayer Leverkusen s Realem Madrid blízko titulu, a řeč pochopitelně byla nejen o těchto týmech, ale také o jejich největších soupeřích.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 707. únor 2024 01:02:46

Kopačák #70: Osmifinále Ligy mistrů klepe na dveře! Kdo postoupí dál?

Jarní část Ligy mistrů se blíží, a tak se Jáchym s Martinem pobaví o všech osmifinalistech a pokusí se odhadnout šance jednotlivých týmů na postup dál.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 6931. leden 2024 01:57:58

Kopačák #69: Jak se klubům vyplácí zimní nakupování?

V 69. díle se Dan s Martinem zaměří na zimní přestupová období. Každý vybral pět klubů, u kterých dojde řeč nejen na historicky nejdražší zimní posily, ale také na jejich celková lednová počínání na přestupovém trhu.

V bonusové části, kterou najdete na Herohero, dojde na nejzajímavější přestupy této zimy, a pak také na oznámené odchody Xaviho a Kloppa.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 6824. leden 2024 01:33:10

Kopačák #68: Fotbalový draft! Kdo z nás vybere nejlepší tým?

V 68. díle jsme se poprvé sešli v kompletní čtyřčlenné sestavě! Této události jsme využili pro (na náš podcast) netypickou věc - každý z nás se pokusil poskládat nejlepší možnou sestavu pro hypotetický turnaj hraný za jeden měsíc, a to tím způsobem, že každý hráč může být vybrán napříč týmy maximálně jednou. Komu se podařilo poskládat nejlepší tým?

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)

Sezóna 1Epizoda 6717. leden 2024 01:22:06

Kopačák #67: Repre hledá gólmany! A co bude s Juráskem, Lingrem či Barákem?

V nejnovějším díle fotbalového podcastu Kopačák se Honza s Martinem pobaví o českých hráčích. Řeč bude o zhoršení brankářské situace s ohledem na potenciál pro národní tým, dále dojde na hráče nehrající dostatečně v klubech (Jurásek, Lingr, Barák), nespokojeného Coufala i výhled českých hráčů do druhé poloviny bundesligové sezóny.

Přejeme příjemný poslech! :)

Projekt Kopačák můžete podpořit na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Herohero⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde je pro vás připravený další podcastový obsah. Sledovat nás můžete i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebooku⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ či ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Instagramu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, mrknout můžete i na náš ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠web⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, kde naleznete mimo jiné i různé fotbalové kvízy a statistiky. Pokud máte nějaký nápad na téma do našeho podcastu, určitě se nebojte nám ho napsat :)