Klub Rádia Junior
NejnovějšíVčera

Poslechněte si podcast: Dramaturgyně Lenka prozradí na jaké premiéry se můžete na Rádiu Junior těšit

Lenka v Českém rozhlase připravuje rozhlasové hry, četby, pohádky a podcasty. Co se chystá v letošním školním roce pro Rádio Junior? Moderuje Eva Sinkovičová. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

41:41

Klub Rádia Junior

Vydává: Český rozhlas

Odpolední jízda se zajímavými moderátory, tématy, soutěžemi a hosty. Kdo přijde do studia tentokrát?

Web

Před dvěma dny 37:38

Zpívající tiktokerka a influencerka Elis Kiss v Klubu Rádia Junior

Elis Kiss pokračuje ve studiu v zahraničí. Léto strávila na letní škole mezinárodních vztahů na Georgetown University v New Yorku. Teď je zpět na vysoké škole v Londýně, kde studuje marketing. Proč by studium v zahraničí všem doporučila? Jak se změnila její tvorba na sociální sítě? Jak vzpomíná na základku a střední školu v Česku? Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před třemi dny 40:26

Zoolog Evžen Tošenovský v Klubu Rádia Junior

Povídat si budeme o netopýrech. Opravdu vidí i v noci? Co to je echolokace? A jaký je největší netopýr na světě? Moderuje Jana Rychterová. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před čtyřmi dny 38:37

Několikanásobní mistři ČR v cyklotrialu Matyáš a Josef Buriánkovi v Klubu Rádia Junior

Josef se letos stal mistrem světa do 12 let! Třináctiletý Matyáš jezdí jako Večerníček i na jednokolce. Kdy v sobě objevili lásku ke všemu, co se točí? Jak by se jejich životní příběh mohl promítnout do rozhlasových kategorií soutěže Prix Bohemia Rádio, kterými jsou dokument, drama, reportáž a podcast? To nám prozradí slovesný dramaturg v tvůrčí skupině dokument a Jakub Horáček. Moderuje Klára Nováková a Nina Václavková Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před čtyřmi dny 31:45

Zhodnocujte kapesné. Pro děti je nejbezpečnější spořící účet, tvrdí lektor finanční gramotnosti

Co znamená, když se peníze zhodnocují? Jak funguje spořící účet? A v čem nám škodí inflace? Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před čtyřmi dny 35:09

Ježky na silnice láká teplo. Nikdy je nenoste daleko, varuje ošetřovatelka

Jak můžeme ježkům pomáhat před zimním spánkem? Do studia zavítal ježek pojmenovaný po naší stanici Junior! Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před týdnem 40:09

Sportovec, fotograf a trenér Přemek Vida v Klubu Rádia Junior

Kam v zimě vyrazit na skvělá snowboardová střediska? Jak začít s freeridem i jak si zimní hory užít jinak než jen na lanovkách a sjezdovkách? Moderuje Jiří Kohout. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před týdnem 35:25

Mladá studentka herecké konzervatoře Patricie Pokorná v Klubu Rádia Junior

Jaké jsou její sny a plány do budoucna? Jak se uchytit v herecké branži? Co ji na škole nejvíc baví a kam se plánuje vydat po maturitě? Moderuje Eva Sinkovičová. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před týdnem 42:58

Bota se má přizpůsobit noze, ne naopak, hlásá propagátor bosé chůze

Chodíte rádi bosky? Jak vypadají boty bare foot? V čem mají oproti normálním botám výhodu? Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před týdnem 37:42

Dětská zpěvačka, herečka, tanečnice a youtuberka Adélka Hesová v Klubu Rádia Junior

Jak se hraje Adélce role Sofie, dcery soudce Kříže v seriálu Zoo? Má zábavné historky z natáčení? A jak při tom všem stíhá školu? Moderuje Klára Nováková. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.