Boomer Talk
Epizoda 822. červenec 2022

Poslechněte si podcast: Janek Ledecký: Nedokážu si představit, že bych hrál něco, co se mi nelíbí

Tentokrát přivítal Miloš Pokorný ve svém podcastovém seriálu Boomer Talk Janka Ledeckého, který na konci července oslaví svoje šedesáté narozeniny. Ze svého pracovního tempa nezpomaluje ani v létě a koncerty má momentálně naplánované až do konce září. Během rozhovoru došlo nejenom na jeho kapelu Žentour, která ve své době patřila mezi nejúspěšnější domácí formace, ale i na dceru, syna, Vánoce nebo oblíbené The Rolling Stones.

48:04

Boomer Talk

Vydává: Miloš Pokorný

Oblíbený moderátor Miloš Pokorný se představuje ve zcela novém podcastu s názvem Boomer Talk. Princip podcastu Boomer Talk je o srovnávání věcí nových a starých a Miloš Pokorný na toto téma vyzpovídá zajímavé hosty nejrůznějších profesí. Podcast vychází dvakrát měsíčně.

Epizoda 56Před týdnem 53:55

Šimon Pánek: Hrál jsem nějakou roli v momentální chvíli historie

Dalším hostem rozhovorového podcastu Boomer Talk byl Šimon Pánek, výkonný ředitel společnosti Člověk v tísni, humanitární organizace se sídlem v České republice. S Milošem Pokorným pohovořil o jejích začátcích, sametové revoluci a Václavu Havlovi, oblíbených filmech i hudbě. Došlo však i na současná vážná témata, situaci na Ukrajině nebo v Izraeli. 

Epizoda 55Před 3 týdny 01:14:27

Jiří Suchý: S Werichem jsme k sobě měli blízko, Voskovec mě nejdřív neměl rád

Vzácným hostem podcastu Boomer Talk byl básník, herec a výtvarník Jiří Suchý. Miloš Pokorný ho navštívil v jeho pražském bytě a během povídání došlo na Divadlo Semafor, Jiřího Šlitra, Wericha s Voskovcem, Miroslava Horníčka, oblíbený humor a baviče, technologie, sprostá slova, minulý režim i nejrůznější ocenění.
 
Kdo je herecký vzor Jiřího Suchého? Kolika let by se chtěl dožít? Jaké bylo jeho první zaměstnání? Co si myslí o The Beatles? A jaký má vztah se svým synem? Poslechněte si v novém díle podcastu Boomer Talk

Epizoda 5422. březen 2024 01:02:10

David Novotný: Rozhodnutí odejít z Dejvického divadla bylo bolestivé

Na dobré věci si člověk musí počkat. Miloš Pokorný následujícího hosta k rozhovoru přemlouval poměrně dlouho, nakonec to vyšlo a pozvání do jeho podcastu Boomer Talk přijal herec a vášnivý fotbalový fanda David Novotný. Fotbal byl stěžejním tématem jejich povídání, ale došlo i na bolestivý odchod z Dejvického divadla, rodinu nebo boj s alkoholem. 

Epizoda 538. březen 2024 01:04:28

Jiří Macháček: Snažit se být trendy by byla naše smrt

Herec, scenárista a zpěvák Jiří Macháček přijal pozvání do podcastu Boomer Talk, aby s Milošem Pokorným probral svou hereckou i pěveckou kariéru, profesní vzory i image. Prozradil také, jak se hodnotí jako otec nebo co drží kapelu Mig 21 stále pohromadě.

 

Epizoda 5223. únor 2024 01:18:43

Václav Marhoul: Byl jsem úplná nula

Život Václava Marhoula je velmi pestrý, stejně jako výčet jeho profesí - je scenáristou, režisérem, hercem, producentem, manažerem. Neméně pestré bylo i jeho povídání s Milošem Pokorným v novém dílu podcastu Boomer Talk, došlo na vzpomínky z dětství, film, divadlo, vedení barrandovských studií, armádu, image i podporu prezidenta Petra Pavla. 

Jakého známého amerického herce Václav Marhoul osloví, aby mu udělal cameo v chystaném filmu? 
Jakým trikem zaujal, jako promítač, děvčata? Co bylo klíčové pro to, aby dostal nabídku točit americký film? A jak oblečený vyjednával o právech na film Nabarvené ptáče? Poslechněte si v našem podcastu Boomer Talk
 
 

Epizoda 519. únor 2024 55:33

Helena Vondráčková: Skladba Bulháři mě bavila, méně se ale líbila Bulharům

Jedna z nejpopulárnějších českých zpěvaček Helena Vondráčková přijala pozvání do rozhovorového podcastu Boomer Talk a s Milošem Pokorným společně zavzpomínali na Šíleně smutnou princeznu, Golden Kids, angažmá v zahraničí, ale došlo i na důchod nebo spolupráci s kapelou J.A.R. 

Epizoda 5026. leden 2024 53:59

Michal Horáček: Klid je to poslední, co jsem v životě chtěl, ten budu mít, až umřu

Pozvání do podcastu Boomer Talk přijal tentokrát spisovatel, novinář, textař, básník a producent Michal Horáček. S Milošem Pokorným probrali radosti i svízele osudové spolupráce s Petrem Hapkou, studium dějin umění v pokročilém věku, cestování, prezidentskou kandidaturu i každodenní radosti. 

Epizoda 4912. leden 2024 01:05:53

Tomáš Enge: Mé působení ve Formuli 1 bylo hezké, ale krátké

Pozvání do letošního prvního vydání podcastu Boomer Talk přijal automobilový závodník, expert a instruktor Tomáš Enge. Jeho povídání s Milošem Pokorným bylo z velké části nasáklé vůní benzínu, došlo na zkušenosti z Formule 1, legendárního závod v Le Mans, ale i na současné aktivity nebo vyrůstání v sedmdesátkách. 

Epizoda 4829. prosinec 2023 59:08

František Ringo Čech: Plýtvali jsme krásnými ženami a celý život jim lhali

Hostem speciálního silvestrovského vydání podcastu Boomer Talk byl hudebník, herec, malíř a spisovatel František Ringo Čech. Miloš Pokorný ho navštívil v jeho srubu nedaleko Prahy a mimo jiné s ním probral jeho bohatou uměleckou kariéru, Jiřího Schelingera, střet s mladší generací, úspěchy vnuka Matěje, technologie, krásné ženy a samozřejmě humor. 

Epizoda 4722. prosinec 2023 39:03

Saskia Burešová: Nabídky na rande jsem odpálkovala s elegancí

Hostem vánočního speciálu podcastu Boomer Talk byla legendární rozhlasová a televizní moderátorka a hlasatelka, ale také spolupracovnice rádia Expres FM, Saskia Burešová. S Milošem Pokorným hovořila především o Vánocích, oblíbených pohádkách i hudbě, oslavách silvestra, ale i o práci televizní hlasatelky, technologiích nebo sociálních sítích.