• Podcasty
  • NAMAŽ SI ROHLÍK – antimotivační podcast
NAMAŽ SI ROHLÍK – antimotivační podcast
Sezóna 1Epizoda 99. březen 2021

Poslechněte si podcast: Jak předstírat vraždu a strašit v plavkách (9)

Žijete svůj sen? Ne? Dobré zboží se prodává samo, my ostatní se holt musíme zkoušet procpat i tam, kde nás nechtějí. Zkuste napsat třeba knihu nebo nafingujte vraždu. Když to nevyjde, zbývá už jen strašit lidi v plavkách. Díl o věcech, o kterých si můžete nechat leda tak zdát...

21:34

NAMAŽ SI ROHLÍK – antimotivační podcast

Vydává: Antimotivační podcast

Chcete to někam dotáhnout? Chcete, aby vás měli všichni rádi? Tak s tím vám bohužel nepomůžeme. Zato máme spoustu rad, jak žít s neúspěchem. K ničemu vám to stejně nebude, ale je to zdarma, tak co byste chtěli... Vaše pravidelná dávka negativity v diktatuře pozitivního myšlení!
Sledujte nás na Instagramu @namaz_si_rohlik!

Web

Sezóna 4Epizoda 110Před dvěma dny 36:13

Jak najít smysl života? Na internetu, v textech od Kryštofů nebo kopírováním druhých (110)

Jaký je smysl života, říkáte si? Zkusili jsme ho za vás najít. Na Wikipedii, v Mönchengladbachu, písních kapely Kryštof, u lovce z Tanzanie i u centrálního mozku lidstva, ve hvězdách, motivačním citátu Arnolda Schwarzeneggera i v reciproční disponibilitě (ať je to cokoliv). A odpověď jsme našli – akorát se vám nemusí líbit.

Sezóna 4Epizoda 109Před 2 týdny 36:09

Přestaňte cokoliv očekávat! Ničí vám to život (109)

Život je plný očekávání. Bohužel. Protože kde je očekávání, tam je zklamání. Vy čekáte něco od lidí. Lidi čekají něco od vás. Navíc mají očekávání o vašich očekáváních a vy máte očekávání o jejich očekáváních. Nemluvě o tom, co čekáte od sebe. Hele, upřímně, nebyli byste radši, kdyby vás už nic nečekalo? Tak to nečekejte!

Sezóna 4Před 2 týdny 26:33

RohlíKomentáře: Jak se stát Spider-Manem a dostat slevu za kopnutí do šéfa

Jistá Britka se nedobrovolně stala Spider-Manem. Americký muzikant přišel na rafinovaný způsob, jak se zbavit mužnějšího soka v lásce. Za kopnutí do šéfa můžete dostat slevu. Čápy už nezajímají teplé kraje. A svátek měl Horymír a my mu posíláme pěknou písničku.

Sezóna 4Epizoda 10827. únor 2024 34:24

Chcete slyšet, že se ostatní mají dobře? (108)

Má se dobře ten, kdo veškeré úspory utratí za kašmírové svetry od Yves Saint-Laurenta? Je luxus bio bavlna z Pepca? Máte se cítit trapně, když kvůli pomalýmu připojení nemůžete na internetu nadávat na problémy prvního světa? Chcete slyšet, že se má někdo dobře? A když se máte dobře vy, není lepší o tom před ostatníma mlčet?

Sezóna 424. únor 2024 23:22

RohlíKomentáře: OnlyFans s Červeným trpaslíkem a výroba domácí vůně s cleanfluencery

Je kryptofašistický zaplatit za fotku s posádkou Červeného trpaslíka? A prodali byste 37 let svého života za 14 milionů dolarů? Co řekl Elon Musk prvnímu člověku, který si nechal implantovat mozkový čip? Všechny tyto naprosto zbytečné otázky rohlíKomentujeme a ještě přidáme cleanfluencerský návod, jak si doma vyrobit vůni Brise One Touch.

Sezóna 4Epizoda 10713. únor 2024 01:07:51

Tragéd měsíce: miss ošklivosti, žena, která rodila králíky, tyfová Mary a švec hejtmanem (107)

Mezi kandidáty na tragéda měsíce se nám tentokrát sešly tři Mary. Mary Ann Bevanová těžila ze své ošklivosti, protože nic jinýho jí nezbývalo (04:07). Tyfovou Mary byste vážně nechtěli za kuchařku (36:27). Mary Toftová rodila králíky a zmátla tím i lékařské kapacity (51:36). Jako suchar se mezi nimi jeví jediný muž – Friedrich Wilhelm Voigt aneb vychytralý hejtman z Kopníku (20:45).

Sezóna 49. únor 2024 17:22

RohlíKomentáře: Agresivní vozíčkář, ukradení Pokémoni, bezpohlavní Bilbo Pytlík a včelaři z Chrudimi

Vozíčkáři jsou agresivní kvůli paštice. Sběratele okradli o kartičky Pokémonů za miliony. Martina Freemana nechtějí diváci vidět nahého. A včelaři v Chrudimi mají problém se stydlivými lidmi. Varování: Toto rohlíKomentování obsahuje zvýšený výskyt nekorektnosti a pubertální trapnosti.

Sezóna 4Epizoda 10630. leden 2024 49:07

Měli byste se stydět za sobectví? Poradí vědci, šimpanzi i kouč Stefan (106)

Sobectví je staré jako lidstvo samo. Proč byste se za něj měli stydět? Klidně snězte na vlastním večírku všechen popcorn. Křičte na servírku, protože ani ji nezajímají vaše pocity. Kolegům v práci nastavte hranice. Nedovolte, aby po vás druzí šlapali, šlapejte vy po nich. Teda pokud z jejich náklonnosti nebudete něco mít. Ale jinak? Tomba la bomba…

Sezóna 429. leden 2024 15:30

RohlíKomentáře: Beef dánské a britské královské rodiny a Aligator místo smartphonů

RohlíKomentujeme rozhodnutí jedné školy v Severní Karolíně odmontovat zrcadla ze školních wc, protože děti místo učení točily videa na TikTok. Je to k něčemu? A ještě nás zaujala abdikace dánské královny. Není náhodou součástí hybridní války s britskou monarchií? A jestli vracíte do obchodu vyprané oblečení, taky zbystřete.

Sezóna 4Epizoda 10516. leden 2024 37:42

Marshmallow test i barevná typologie. Ukazujou vaše psychologické předpoklady na úspěšný rok 2024?

Když před vás položí marshmallow, sežerete ho? Prošoupali byste v čekárně u kardiologa křeslo? Je vaše barva zelená, nebo spíš pudrově růžová? dokážete z iniciál svého jména složit slovo „happiness“, nebo akorát „pig”? V této epizodě rozebíráme psychologické předpoklady pro úspěšný rok 2024. A blížencům a rakům navíc přečteme horoskop. Vy ostatní jste v tom sami.