Host Frekvence 1
Před 2 týdny

Poslechněte si podcast: Oto Balage: Každé ráno v sobotu jsem se slyšel v televizi. Nazpívání disneyovky jsme brali jako kšeft a srandu

Dnes k nám dorazil muzikant Oto Balage. Čemu všemu se vlastně věnuje? Chodil jako dirigent ve fraku? A čím se živí jeho děti? Jaké je jeho oblíbené pití a proč má rád sladké? A jak vzpomíná na devadesátky a jaké to bylo se slyšet každé sobotní ráno v televizi? V čem se hudební branže změnila oproti devadesátkám? Věnuje se stále ještě fotbalu a jaké to je potkávat fotbalového hvězdy? Poslechněte si celý rozhovor

13:48

Host Frekvence 1

Vydává: Frekvence 1

Pořad rádia Frekvence 1

Web

Včera 13:43

Jana Stryková: Seriál Iveta mě překvapil. Její život byl v určitých částech peklo

S dobrou náladou do Frekvence 1 dorazila herečka Jana Stryková, která se rozpovídala o tom, v kolika letech získala první herecké zkušenosti, čím chtěla být jako malá, také prozradila, jaké to bylo si zahrát bulvární novinářku v seriálu Iveta a mnoho dalšího. Nenechte si ujít nový rozhovor.

Před dvěma dny 14:13

Michal Holán: Abych mohl dabovat kocoura Garfielda, museli mě schválit v Americe

Populární kocour Garfield zamířil do českých kin a hlas mu propůjčil herec a dabér Michal Holán. Ten se jako host Frekvence 1 rozpovídal o dabingu, jaké pro něj bylo dabovat slavného kočičáka Garfielda, jestli ho podle hlasu poznávají na ulici a mnoho dalšího.

Před třemi dny 14:54

Hana Holišová: I když bych chtěla, na sociální sítě nemám čas. Přítomný okamžik u mě vyhrává

Zpěvačka, herečka a držitelka Ceny Thalie, to je Hana Holišová. Ráno nám prozradila, kdy byla naposledy v Brně, kde dříve pravidelně účinkovala v divadle, jak se jí líbí v Praze, také se rozpovídala na téma sociálních sítí a dokonce zhodnotila nové studio Frekvence 1. To vše a ještě více si můžete poslechnout v rozhovoru.

Před čtyřmi dny 12:08

Leopold König: Závod míru je velmi těžký závod, který vyprodukuje ty nejlepší jezdce na světě

Hostem Frekvence 1 byl talentovaný cyklista Leopold König. Dozvíte se, zda k nám do studia dorazil na kole, kolik má vlastně doma bicyklů, jakou největší vzdálenost ujel a také se rozpovídal o Závodu míru. To vše a ještě více si můžete poslechnout v rozhovoru.

Před pěti dny 13:00

Elán: Vašo pro nás zůstane vždy členem kapely. Nahradit se nedá, byl jedinečný

Na rozhovor k nám dorazili Jožo Ráž a Ján Baláž z hudební skupiny Elán. Představili nám novou píseň - Znova sa ma dotkni, jaké jsou reakce? Pamatují si na svou první zkušebnu? Co mají v Česku nejraději? Jak vzpomínají na Vašo Patejdla? Co chystají v následujících měsících? Poslechněte si rozhovor.

Před týdnem 13:01

Filip Rajmont: Přál jsem si hrát v Ivětě Macuru, pak mě vybrali na roli Pavla Novotného

Ranní tým se nám rozrostl tentokrát o herce Filipa Rajmonta. Prozradil nám, jestli bude sledovat MS v ledním hokeji? Přišel někdy pozdě na jeviště během představení v divadle? Proč zazdil maturitu? Jak se mu hrál v nové sérii Iveta novinář Pavel Novotný? Poslechněte si rozhovor.

Před týdnem 12:02

Michal Hamršmíd: Trenéřina je těžká. Trenérů je moc, ne každý je kvalitní

Michal Hamršmíd je kondiční trenér české hokejové reprezentace a byl u nás hostem. V pátek 10. května vypukne v České republice mistrovství světa v ledním hokeji, a tak nás zajímalo, jak jsou čeští hokejisté připraveni? Jak vypadá strava hokejistů před zápasem? Co všechno musí kondiční trenér během zápasů obstarávat? Poslechněte si rozhovor.

Před týdnem 11:26

Petr Kolář: Nová deska je krásně akustická, protože to lidé chtěli

Tentokrát za námi do studia dorazil zpěvák Petr Kolář. Prozradil nám, proč pověsil motorku na hřebík? Už si pořídil své vysněné krbovky? Bude k nové desce i turné? Plánuje nějakou dovolenou? Poslechněte si rozhovor.

Před týdnem 12:45

Dominik Simon: Jako učitel se snažím být svůj. K dětem se chovám lidsky

Ráno s námi byl ve studiu nejoblíbenější učitel roku 2024, Zlatý Ámos, Dominik Simon. Prozradil nám, jaké předměty měl nejraději, které naopak nesnášel? Proč nemají smysl písemky za trest? Chodil rád do školy? Čím se liší od ostatních pedagogů? Poslechněte si rozhovor.