Host Frekvence 1
25. červenec 2024

Poslechněte si podcast: Michaela Duffková: Tereza Ramba potřebovala roli navnímat sama, neradily jsme se

Ráno jsme si povídali s autorkou knihy Zápisník alkoholičky Michaelou Duffkovou. Jak se jí líbí stejnojmenný film? Kdy se dočkáme dalšího pokračování - Zápisník nealkoholičky? Co bylo impulsem k sepsání knihy? A změnil se jí život po jejím vydání? Poslechněte si rozhovor.

12:46

Host Frekvence 1

Vydává: Frekvence 1

Pořad rádia Frekvence 1

Web

Před třemi dny 10:17

Josef Dostál a Anežka Paloudová: Chceme se brát na jaře někde u vody

Hosty Frekvence 1 byli kajakáři a snoubenci Anežka Paloudová a Josef Dostál. Ti společně vybojovali bronzovou medaili na mistrovství světa v rychlostní kanoistice, Josef předtím přivezl zlato z Letních olympijských her v Paříži. Kdo z dvojice je lepší kuchař a kdo větší bordelář? Jaké mají teď plány a povinnosti? A co vysoká škola? Sportovci se u Lubky a Míry rozpovídali i o plánované svatbě.

Před čtyřmi dny 14:04

Bára Nesvadbová: Díky Be Charity jsem našla nejlepší lidi s dobrým srdcem

Dnes se u Lubky a Míry zastavila moderátorka a spisovatelka Bára Nesvadbová. Se svými kolegy probrala nejen svou práci, která je její největší zábavou a štěstím. Kolik má doma zvířat? Jaká byla ve škole? Kolik času po ránu potřebuje, než opustí byt? Kdy bude další charitativní bazar Be Charity a kam půjde výtěžek? Jak se můžete zapojit i vy? Poslechněte si celý rozhovor.

Před pěti dny 12:02

Natálie Schejbalová (Tady Tali): Miluju trapnost, je to součást mojí práce

Frekvence 1 přivítala ve studiu komičku, influencerku, zpěvačku a scenáristku Natálii Schejbalovou, která na sociální síti Instagram vystupuje pod přezívkou Tady Tali. S našimi moderátory Lubkou a Mírou probrala hranici mezi humorem a trapností, své působení na sítích, spolupráci na soutěžním pořadu Na lovu, ale i třeba to, proč ji sleduje Alena Schillerová.

Před šesti dny 15:17

Aneta Tejralová: Maturitu si dodělávám v 28 letech. Tenkrát jsem si řekla, že školu nepotřebuju

Do studia Frekvence 1 dorazila hokejistka, kapitánka českého národního týmu Aneta Tejralová. S našimi moderátory Lubkou a Mírou probrala své začátky v ženském ledním hokeji, jeho vzrůstající oblibu, rozdíl mezi zámořskými a domácími trenérkami i střední školu, kterou si ve svých 28 letech dodělává. Poslechněte si celý rozhovor.

Před 3 týdny 15:07

Petr Vágner: Při překážkových závodech pracuju raději s vedrem. Zimu snáším hůře

Do studia Frekvence 1 dorazil náš kolega, moderátor a sportovec Petr Vágner. Ten se rozpovídal o sportovních zážitcích, nynější cestě do Španělska, kde se chystá zdolat Pyreneje, a sice od oceánu směr ke Středozemnímu moři a také prozradil, co vše si na takovou cestu sbalil do batohu. Poslechněte si celý rozhovor s Petrem Vágnerem.

27. červen 2024 14:43

Ivana Jirešová: Bylo mi jasné, že Mikýř je adeptem na vítěze Survivoru

Ráno za námi dorazila herečka Ivana Jirešová. Proč se rozhodla jít do reality show Survivor? Nelituje toho? Jak se jí točí cestovatelský pořad Bedekr s hereckým kolegou Martinem Písaříkem? Kam se chystá na dovolenou? Jak dlouho vydrží pod vodou? Poslechněte si rozhovor.

26. červen 2024 16:45

Filip Sajler: Vývar je základem pro vnitřní rovnováhu a teplotu těla. Naše babičky jím léčily všechno

Šéfkuchař, bývalý kuchař z pořadu Kluci v akci a automobilový závodník Filip Sajler byl naším ranním hostem. Pamatuje si, jaký byl první recept ve jmenovaném kulinářském pořadu? S jakými světovými kuchaři se v životě setkal? Je nějaké jídlo, co nemá rád, ale umí ho uvařit? Co ho baví na automobilovém závodění? Poslechněte si rozhovor.

25. červen 2024 10:50

Jiří Homolka: Genialita českého turistického značení je v jednotnosti

S předsedou Klubu českých turistů (KČT) Jiřím Homolkou jsme se vydali na cesty. Značených pěších turistických stezek je v Česku cca 44 000 km a cyklotras 40 000 km. Jaké trasy jsou nejvíce frekventované? Jaký význam mají barvy na turistických značkách? Jaké novinky KČT chystá pro turisty? Poslechněte si rozhovor.

21. červen 2024 13:52

Holík a Slach: Fanynky na nás po představení Caveman nečekají. Nechtějí narušovat náš vztah

Dnešní den bude herecké. Dorazili za námi Cavemani, herci Jan Holík a Jakub Slach. Kdy spolu hráli poprvé a jak se to stalo, že společně nyní hrají v představitelé Caveman? Kdo má větší problémy s ranním vstáváním a kdy si na to zvykli? A kdo má více fanynek a co na nich jedna z nich křičela? Jaká je jejich nejoblíbenější hláška z představení a potkávají se vůbec? Poslechněte si celý rozhovor.