Host Frekvence 1
Před týdnem

Poslechněte si podcast: Natálie Schejbalová (Tady Tali): Miluju trapnost, je to součást mojí práce

Frekvence 1 přivítala ve studiu komičku, influencerku, zpěvačku a scenáristku Natálii Schejbalovou, která na sociální síti Instagram vystupuje pod přezívkou Tady Tali. S našimi moderátory Lubkou a Mírou probrala hranici mezi humorem a trapností, své působení na sítích, spolupráci na soutěžním pořadu Na lovu, ale i třeba to, proč ji sleduje Alena Schillerová.

12:02

Host Frekvence 1

Vydává: Frekvence 1

Pořad rádia Frekvence 1

Web

Před dvěma dny 01:18

Víkendový tip Radka Kašpárka aneb jak tráví čas michellinský kuchař

Tento týden k nám dorazil michellinský kuchař Radek Kašpárek. Radek je šéfkuchařem dvou restaurací a na nohou je od brzkého rána. Proto nám prozradil, jak nejraději tráví čas o víkendu.

Před třemi dny 15:56

Jakub Jurka: Měl jsem jasně dané, že budu šermíř, ale kdybych se nechytl, tak bych to nedělal

Do studia za námi dorazil český šermíř a bronzový kordista z olympijských her z Paříže Jakub Jurka. Je výhoda být v šermu vysoký? Jak ho napadlo, že bude dělat kord a pomohlo mu, že jeho rodina je šermířská? A jaké to je, když ho trénuje tatínek? Je výhoda být levákem, když je člověk šermíř? Zvykl si už na mediální tlak, který přišel po Paříži? Poslechněte si celý rozhovor.

Před čtyřmi dny 16:35

Radek Kašpárek: Žena, muži a nože se nepůjčují. Mám je ve stojanu a nikdo mi na ně nesmí sáhnout

Naším dnešním hostem je kuchař Radek Kašpárek. V kolik musí být kuchař v práce, když restaurace otvírá v 11 hodin? A jak vypadá jeho pracovní den? Je víc manažer, nebo kuchař? Proč má v kapse pinzety? Je kuchařům příjemná otevřená kuchyň? O čem je nový reality show Hell´s Kitchen? A jaké vztahy jsou mezi jednotlivými soutěžícími? Má doma nějakou exkluzivní sadu nožů a proč by je nikdy nepůjčil? Poslechněte si celý rozhovor.

Před pěti dny 13:47

Kateřina Pantovič: Jsem neustále obklopená světem dětí, psát pro ně knihy je jednoduší, než je psát pro dospělé

Dnes k nám dorazila spisovatelka a moderátorka Kateřina Pantovič. Proč má jednu knihu vydanou pod různými jmény? A je těžší psát knihy pro děti nebo pro dospělé? Přidává do knih pro děti i věci, které děti řeší? Kolik má vlastně dětí a jak tráví společně dovolenou? Kdy naposledy moderovala a jaký společný projekt má se svou nejstarší dcerou? Poslechněte si celý rozhovor.

Před šesti dny 12:11

Martin Fuksa: Olympijský závod byl plný strachu. Jel jsem první a bál se, aby mě nikdo nedojel

Hostem Frekvence 1 byl nejlepší český kanoista Martin Fuksa. Která jeho medailista je zatím ta nejcennější a jak vzpomíná na závod? A proč si na závod lakuje nehty? Měl čas se jít podívat se na Eifelovku? Na co myslím během závodu a kdy se rozhoduje samotný závod? Jak vypadá jeho běžný den a má vůbec někdy volno? Musí dodržovat jídelníček a co snídá? Poslechněte si celý rozhovor.

Před týdnem 10:17

Josef Dostál a Anežka Paloudová: Chceme se brát na jaře někde u vody

Hosty Frekvence 1 byli kajakáři a snoubenci Anežka Paloudová a Josef Dostál. Ti společně vybojovali bronzovou medaili na mistrovství světa v rychlostní kanoistice, Josef předtím přivezl zlato z Letních olympijských her v Paříži. Kdo z dvojice je lepší kuchař a kdo větší bordelář? Jaké mají teď plány a povinnosti? A co vysoká škola? Sportovci se u Lubky a Míry rozpovídali i o plánované svatbě.

Před týdnem 14:04

Bára Nesvadbová: Díky Be Charity jsem našla nejlepší lidi s dobrým srdcem

Dnes se u Lubky a Míry zastavila moderátorka a spisovatelka Bára Nesvadbová. Se svými kolegy probrala nejen svou práci, která je její největší zábavou a štěstím. Kolik má doma zvířat? Jaká byla ve škole? Kolik času po ránu potřebuje, než opustí byt? Kdy bude další charitativní bazar Be Charity a kam půjde výtěžek? Jak se můžete zapojit i vy? Poslechněte si celý rozhovor.

Před týdnem 15:17

Aneta Tejralová: Maturitu si dodělávám v 28 letech. Tenkrát jsem si řekla, že školu nepotřebuju

Do studia Frekvence 1 dorazila hokejistka, kapitánka českého národního týmu Aneta Tejralová. S našimi moderátory Lubkou a Mírou probrala své začátky v ženském ledním hokeji, jeho vzrůstající oblibu, rozdíl mezi zámořskými a domácími trenérkami i střední školu, kterou si ve svých 28 letech dodělává. Poslechněte si celý rozhovor.

16. srpen 2024 15:07

Petr Vágner: Při překážkových závodech pracuju raději s vedrem. Zimu snáším hůře

Do studia Frekvence 1 dorazil náš kolega, moderátor a sportovec Petr Vágner. Ten se rozpovídal o sportovních zážitcích, nynější cestě do Španělska, kde se chystá zdolat Pyreneje, a sice od oceánu směr ke Středozemnímu moři a také prozradil, co vše si na takovou cestu sbalil do batohu. Poslechněte si celý rozhovor s Petrem Vágnerem.