FACE TO FACE
5. leden 2022

Poslechněte si podcast: Gabriela Gunčíková promluvila, jak to má se vztahy, proč nemá rodinu, i o velké podpoře od Gotta

Před deseti lety se stala objevem roku v Českém slavíku. Ve druhém ročníku Česko Slovenské Superstar skončila na 2. místě a před pěti lety ČR reprezentovala na Eurovizi. Spolu s Karlem Gottem vyjela na turné. Jak vzpomíná na spolupráci s ním, jak se jí žije v zahraničí a chystá snad návrat na českou hudební scénu? O tom v talk show Face To Face promluvila zpěvačka Gábina Gunčíková.

Support the show

29:25

FACE TO FACE

Vydává: FACE TO FACE

Tváří v tvář se zajímavými hosty

Web

Před dvěma dny 35:41

Markéta Mayerová: Vladimír Železný byl drsný šéf. Se Slávkem mám dobré vztahy. Jsem polobabička

Má velmi specifický hlas, je nezaměnitelná. A před téměř 30 lety měla to štěstí, že se s tehdejším partnerem stali jedněmi z největších hvězd televizní obrazovky. Měla dokonce vlastní knihu svých účesů. Zažila lesk i bídu showbyznysu. Po letech se na obrazovky vrátila. Co dnes dělá a jak se má Markéta Mayerová? Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byla moderátorka Markéta Mayerová.

Support the show

Před pěti dny 43:47

Dáda Patrasová v zatím nejupřímnějším rozhovoru: O rakovině dcery Aničky i boji s bulvárem

Platila vždy za nejkrásnější herečku a největší sex symbol. Ztvárnila desítky rolí, profesně se hodně věnovala dětem, ale nejvíc si ji asi pamatujeme ze Smrti stopařek, Arabely a Návštěvníků. Je taky častým objektem bulvárních novinářů. Prožila i klinickou smrt. Je také maminkou dvou dětí i babičkou. Hostem talk show Face To Face René Kekelyho herečka a zpěvačka Dáda Patrasová.

Support the show

Před týdnem 42:05

Lukáš Pavlásek poprvé o tom, jak to bylo s manželstvím s Pazderkovou, o StarDance i své váze

Je vnímán jako komik, Stand Up komik, herec a v minulosti hrál i roli Tydýta. Přitom vystudoval knihovnickou školu a píše humoristické a dětské publikace. Zahrál si dokonce vodníka v pohádce. Jeho manželka pracuje v hudebním průmyslu. Jaký je on ve skutečnosti, je s ním doma legrace? Sám o sobě říká, že je v podstatě nesmělý introvert. Opravdu? Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byl Lukáš Pavlásek.

Support the show

Před týdnem 50:08

Cukrářka Mirka van Gils Slavíková: Proč musela odejít z Peče celá země a jak to má s muži

Začínala jako cukrářka v Praze, pak emigrovala do Německa a Jihoafrické republiky a později žila i ve Státech. Ve Francii pak získala nejvyšší cukrářský titul a vytvářela i dorty pro Karla Gotta, Daniela Craiga, kancléřku Angelu Merkelovou i pro další osobnosti. Lidé ji znají s barevnou hlavou i pestrým outfitem. Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byla cukrářka, spisovatelka a i influencerka Mirka van Gils Slavíková.

Support the show

Před 2 týdny 37:42

Uljana Donátová o zdravotním stavu Bartošky, vzpomínkách na Marii Poledňákovou a hvězdách festivalu

Více jak 20 let působí jako ředitelka PR a tisková mluvčí Karlovarského festivalu. Zastupovala a zastupuje desítky veleúspěšných filmových snímků a dalších projektů. Setkala se s plejádou slavných osobností. Sama je také autorkou, scénáristkou a spisovatelkou. Mimo jiné na její motivy vznikl i muzikál písní Hany Zagorové a má i velmi specifické jméno. Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byla Uljana Donátová.

Support the show

Před 2 týdny 20:41

Berenika Kohoutová promluvila o kauze slavné matky, úspěšném muzikálu Marta i o seriálu Ulice

Pochází z umělecké rodiny - maminka i babička jsou spisovatelky, tatínek hudebník a ona sama - podědila všechno. Sestra je režisérka. Hraje ve Studiu Dva, ztvárnila Martu Kubišovou na letní scéně a to tak dokonale, že si legendární zpěvačka myslela, že slyší sebe. Jak to vnímá a co nového chystá? Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byla herečky a zpěvačky Berenika Kohoutová.

Support the show

Před 3 týdny 36:32

Herečka Bára Kodetová vzpomíná na tatínka Jiřího Kodeta a otevřeně promluvila i o rodině

Je dcerou i vnučkou slavných hereckých es, v rodině měla i významného výtvarníka a jejím manželem je slavný hudebník. Dnes se sama kromě herectví věnuje muzice. Prošla si i zásadními zdravotními problémy a s některými lékaři nemá dobré zkušenosti. Je také maminkou tří dětí. Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byla herečka, zpěvačka Bára Kodetová.

Support the show

Před 3 týdny 37:46

Tvrdý osud herečky Kateřiny M. Fialové: V 16 letech ztratila oba rodiče. Máma mě strašně naštvala

Je několikanásobnou mistryní světa ve stepu. Hraje a zpívá nejen v muzikálech. Dospívání neprožívala zrovna nejveseleji a i přes tragédie, které ji potkaly, se usmívá, je energická a zamilovaná. Kde bere sílu a energii? Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byla herečka, zpěvačka Kateřina Marie Fialová.

Support the show

28. únor 2024 30:11

Zasmějte se s jedinečným imitátorem Barnettem, který přivedl do studia Zemana, Babiše nebo i Fialu

Halina Pawlowská, Luděk Sobota, ale i Hana Zagorová nebo Petr Fiala, Andrej Babiš nebo Miloš Zeman. Ti všichni k nám dorazili. Nebojte, do sedačky je všechny neposadíme. Posadili jsme jen jediného muže. Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byl bavič a imitátor Zdeněk Barnett.

Support the show

24. únor 2024 41:05

Spisovatelka Obermannová o přiznaném vztahu s Havlem, záhadě jeho odcházení a odsouzení od přátel

Deník šílené manželky a Tajná kniha, Divnovlásky, Deník šílené milenky, Příručka pro neposlušné ženy. Tyhle a mnoho dalších titulů vycházejí z pera velmi známáé spisovatelky. Své si užila s bulvárem, ale předtím třeba i s nespavostí a depresemi. Má dvě velmi úspěšné dcery – jedna je herečka a zpěvačka, druhá režisérka. Ona nikdy neměla tyhle ambice? Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byla spisovatelka a scenáristka Irena Obermannová.

Support the show