FACE TO FACE
20. listopad 2021

Poslechněte si podcast: Vilík z Ordinace zhubnul 20 kilo. Pravděpodobně mám nějakou psychickou poruchu, přiznal herec

Kvůli roli sanitáře Vilíka v seriálu Ordinaci ho museli uměle vycpávat, aby byl tlustší, zároveň se mu ale podařilo zhubnout 20 kg. Občas si ho prý pletou se slavným písničkářem. Kromě herectví patří mezi jeho vášně kouzlení, a tak část honorářů padá právě i tímto směrem. Hostem talk show Face To Face byl herec a iluzionista Roman Štabrňák.

Support the show

35:45

FACE TO FACE

Vydává: FACE TO FACE

Tváří v tvář se zajímavými hosty

Web

Před dvěma dny 35:41

Markéta Mayerová: Vladimír Železný byl drsný šéf. Se Slávkem mám dobré vztahy. Jsem polobabička

Má velmi specifický hlas, je nezaměnitelná. A před téměř 30 lety měla to štěstí, že se s tehdejším partnerem stali jedněmi z největších hvězd televizní obrazovky. Měla dokonce vlastní knihu svých účesů. Zažila lesk i bídu showbyznysu. Po letech se na obrazovky vrátila. Co dnes dělá a jak se má Markéta Mayerová? Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byla moderátorka Markéta Mayerová.

Support the show

Před pěti dny 43:47

Dáda Patrasová v zatím nejupřímnějším rozhovoru: O rakovině dcery Aničky i boji s bulvárem

Platila vždy za nejkrásnější herečku a největší sex symbol. Ztvárnila desítky rolí, profesně se hodně věnovala dětem, ale nejvíc si ji asi pamatujeme ze Smrti stopařek, Arabely a Návštěvníků. Je taky častým objektem bulvárních novinářů. Prožila i klinickou smrt. Je také maminkou dvou dětí i babičkou. Hostem talk show Face To Face René Kekelyho herečka a zpěvačka Dáda Patrasová.

Support the show

Před týdnem 42:05

Lukáš Pavlásek poprvé o tom, jak to bylo s manželstvím s Pazderkovou, o StarDance i své váze

Je vnímán jako komik, Stand Up komik, herec a v minulosti hrál i roli Tydýta. Přitom vystudoval knihovnickou školu a píše humoristické a dětské publikace. Zahrál si dokonce vodníka v pohádce. Jeho manželka pracuje v hudebním průmyslu. Jaký je on ve skutečnosti, je s ním doma legrace? Sám o sobě říká, že je v podstatě nesmělý introvert. Opravdu? Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byl Lukáš Pavlásek.

Support the show

Před týdnem 50:08

Cukrářka Mirka van Gils Slavíková: Proč musela odejít z Peče celá země a jak to má s muži

Začínala jako cukrářka v Praze, pak emigrovala do Německa a Jihoafrické republiky a později žila i ve Státech. Ve Francii pak získala nejvyšší cukrářský titul a vytvářela i dorty pro Karla Gotta, Daniela Craiga, kancléřku Angelu Merkelovou i pro další osobnosti. Lidé ji znají s barevnou hlavou i pestrým outfitem. Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byla cukrářka, spisovatelka a i influencerka Mirka van Gils Slavíková.

Support the show

Před 2 týdny 37:42

Uljana Donátová o zdravotním stavu Bartošky, vzpomínkách na Marii Poledňákovou a hvězdách festivalu

Více jak 20 let působí jako ředitelka PR a tisková mluvčí Karlovarského festivalu. Zastupovala a zastupuje desítky veleúspěšných filmových snímků a dalších projektů. Setkala se s plejádou slavných osobností. Sama je také autorkou, scénáristkou a spisovatelkou. Mimo jiné na její motivy vznikl i muzikál písní Hany Zagorové a má i velmi specifické jméno. Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byla Uljana Donátová.

Support the show

Před 2 týdny 20:41

Berenika Kohoutová promluvila o kauze slavné matky, úspěšném muzikálu Marta i o seriálu Ulice

Pochází z umělecké rodiny - maminka i babička jsou spisovatelky, tatínek hudebník a ona sama - podědila všechno. Sestra je režisérka. Hraje ve Studiu Dva, ztvárnila Martu Kubišovou na letní scéně a to tak dokonale, že si legendární zpěvačka myslela, že slyší sebe. Jak to vnímá a co nového chystá? Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byla herečky a zpěvačky Berenika Kohoutová.

Support the show

Před 3 týdny 36:32

Herečka Bára Kodetová vzpomíná na tatínka Jiřího Kodeta a otevřeně promluvila i o rodině

Je dcerou i vnučkou slavných hereckých es, v rodině měla i významného výtvarníka a jejím manželem je slavný hudebník. Dnes se sama kromě herectví věnuje muzice. Prošla si i zásadními zdravotními problémy a s některými lékaři nemá dobré zkušenosti. Je také maminkou tří dětí. Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byla herečka, zpěvačka Bára Kodetová.

Support the show

Před 3 týdny 37:46

Tvrdý osud herečky Kateřiny M. Fialové: V 16 letech ztratila oba rodiče. Máma mě strašně naštvala

Je několikanásobnou mistryní světa ve stepu. Hraje a zpívá nejen v muzikálech. Dospívání neprožívala zrovna nejveseleji a i přes tragédie, které ji potkaly, se usmívá, je energická a zamilovaná. Kde bere sílu a energii? Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byla herečka, zpěvačka Kateřina Marie Fialová.

Support the show

28. únor 2024 30:11

Zasmějte se s jedinečným imitátorem Barnettem, který přivedl do studia Zemana, Babiše nebo i Fialu

Halina Pawlowská, Luděk Sobota, ale i Hana Zagorová nebo Petr Fiala, Andrej Babiš nebo Miloš Zeman. Ti všichni k nám dorazili. Nebojte, do sedačky je všechny neposadíme. Posadili jsme jen jediného muže. Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byl bavič a imitátor Zdeněk Barnett.

Support the show

24. únor 2024 41:05

Spisovatelka Obermannová o přiznaném vztahu s Havlem, záhadě jeho odcházení a odsouzení od přátel

Deník šílené manželky a Tajná kniha, Divnovlásky, Deník šílené milenky, Příručka pro neposlušné ženy. Tyhle a mnoho dalších titulů vycházejí z pera velmi známáé spisovatelky. Své si užila s bulvárem, ale předtím třeba i s nespavostí a depresemi. Má dvě velmi úspěšné dcery – jedna je herečka a zpěvačka, druhá režisérka. Ona nikdy neměla tyhle ambice? Hostem talk show Face To Face René Kekelyho byla spisovatelka a scenáristka Irena Obermannová.

Support the show