EquiRadio.cz
Před týdnem

Poslechněte si podcast: Den, kdy se sjely na závodiště štáby. Reportáž z dramatických Pardubic

Start krosové sezony v Pardubicích přinesl nejen nešťastný incident před tribunami, ale i sérii zajímavých výkonů a dojemnou vzpomínku na muže, který pomohl zachránit pardubické dostihy. Poslechněte si reportáž EquiRadia s hlasy aktérů.

14:28

EquiRadio.cz

Vydává: EquiRadio.cz

Internetové rádio EquiRadio.cz doplnilo nabídku internetové televize EquiTV.cz o pravidelný audio obsah. Kromě video reportáží, on-line přenosů a video záznamů tak uživatelé mohou na sdíleném webu poslouchat audio příspěvky, rozhlasové reportáže a podcasty.

Web

Dnes 08:12

Doběh běloušů i hattrick Pavlina dvora. Dojmy z nedělní Chuchle Areny

Loňské vítězství ve Velké květnové ceně obhájil Ignacius Reilly, Pohár Laty Brandisové se stal kořistí Venduly Korečkové a trenérka Jana Manová poprvé nasedlala tři vítěze během jednoho dne. Poslechněte si reportáž EquiRadia z Chuchle Areny Praha.

Před dvěma dny 04:54

Alamo bojoval o top výsledky s mnoha jezdci. Byl součástí týmu Prague Lions

Sergio Alvarez Moya a Alamo byla parkurová dvojice, která závodila v sérii GCL v barvách týmu Prague Lions po boku Anny Kellnerové. Letos šestnáctiletý valach Alamo má za sebou zajímavou kariéru, během které vystřídal několik top jezdců.

Před třemi dny 32:30

Slabíkovi: Koní máme nyní šestnáct. Přišlo to samo, je to naše velké hobby

Do westernového podcastu přijali pozvání manželé Markéta a Pavel Slabíkovi, kteří významně působí převážně v oblasti reiningu. Markéta jako prezidentka reiningové organizace NRHA Czech a Pavel jako úspěšný reprezentant v této disciplíně.

Před čtyřmi dny 05:29

Chuchle láká na nezdolného "Ignáce", dostih jezdkyň a dětský program

Týden po Velké jarní ceně se v neděli 19. května opět otevírají brány Chuchle Areny Praha. Nestárnoucího Ignaciuse Reillyho vyzvou ve Velké květnové ceně mladší soupeři, v rámcovém programu nechybí Pohár Lady Brandisové. Poslechněte si pozvánku.

Před pěti dny 33:21

Karel Jalový: Chov mi dává jiný pohled, Francie byla přirozená cesta

Z bývalého kravína vybudoval jedno z nejúspěšnějších dostihových středisek v Česku, teď se Karel Jalový vrhá na novou výzvu. Majitel stáje Lokotrans koupil hřebčín v Normandii a rozšiřuje chovatelské aktivity. Nejen o tom mluví v novém podcastu.

Před šesti dny 08:11

První Fredricsona olympiáda nebyla v parkuru. Úspěchy přišly po čtyřicítce

Švéd Peder Fredricson sbírá už delší dobu jeden parkurový úspěch za druhým. Přitom, jak sám říká, skutečně dařit se mu začalo kolem čtyřicítky. Zpočátku se věnoval úplně jiné disciplíně, dokonce ani na jeho první olympiádě nestartoval v parkuru.

Před týdnem 11:18

"Podle mě je výjimečný". Ohlasy po klasické Velké jarní ceně

Minulá neděle v Chuchle Areně Praha ukázala minimálně na dva kandidáty Českého derby, čerstvého klasického vítěze San Sebastiana a také Cheeky Boye. V reportáži EquiRadia tentokrát uslyšíte Martina Laubeho, Michala Dema a Josefa Dufka.

Před týdnem 06:26

Velkou cenu Hradištka ovládl Aleš Opatrný. Za ním skončili Adam a Šoupal

Celkem čtyři dvojice dokázaly překonat základní část i finále Velké ceny Hradištka bez penalizace. Vítězství v druhém kole Českého skokového poháru strhl na svoji stranu díky času 46,52 Aleš Opatrný v sedle Human Leaque. V reportáži se dozvíte víc.

Před týdnem 04:55

Michael Duffy není jediný ve vrcholovém sportu. Druhý je s písmenem G

Nedávnou Velkou cenu Miami v rámci série Global Champions Tour vyhrál irský reprezentant Michael Duffy. Jde o předního jezdce, který se pohybuje v první stovce světového žebříčku. Michael Duffy má však kolegu, je jím Michael G Duffy.

Před týdnem 06:59

David Russwurm: Amatérský seriál od příštího roku doplní Profi Jump Tour

„Od roku 2025 budeme pořádat zcela nový seriál s názvem Profi Jump Tour. Bude se konat nezávisle na našem projektu Amateur Jump Tour. Celkem se uskuteční pět až šest kol,“ prozradil David Russwurm ve vysílání EquiRadia.