EquiRadio.cz
Včera

Poslechněte si podcast: Diane Hill: Vlasta Weiner byl stejný bojovník jako jeho český jmenovec

Paní Diane Hill je jednou z největších zahraničních příznivkyň Velké pardubické a propagátorkou českých dostihů. Kdysi v Pardubicích založila tradici soutěží o nejlépe upraveného koně v paddocku. V podcastu EquiRadia vypráví nejen o svých koních.

20:07

EquiRadio.cz

Vydává: EquiRadio.cz

Internetové rádio EquiRadio.cz doplnilo nabídku internetové televize EquiTV.cz o pravidelný audio obsah. Kromě video reportáží, on-line přenosů a video záznamů tak uživatelé mohou na sdíleném webu poslouchat audio příspěvky, rozhlasové reportáže a podcasty.

Web

Dnes 06:54

Dotáhne Caucasian hattrick v Českomoravské? Pozvánka na derniéru v Mostě

Hned třemi jedničkovými dostihy se v sobotu 19. října rozloučí Hipodrom Most s letošní sezonou. V Ceně zimního favorita Charvát Group se sejde šest juniorů, tahákem je i další vystoupení Caucasiana či hostování Sibylle Vogt. Poslechněte si pozvánku.

Před třemi dny 16:27

Máte cílfoto? A mohli bychom ho vidět? Ohlédnutí za Velkou pardubickou

  1. Velká pardubická se Slavia pojišťovnou je minulostí. Jejími současnými vítězi se stali Sexy Lord a Godfrey. V reportáži EquiRadia uslyšíte týmy obou vítězů včetně Jaroslava Myšky a Jana Faltejska, ale i mnohé další vítěze minulého víkendu.
Před třemi dny 05:45

Murphy nemohla jezdit na koni vůbec. Po sérii operací jí to lékaři povolili

Za každým sportovním výkonem na olympiádě se skrývá hodně práce, energie, času a někdy i bolesti. A pro paralympijské hry to platí dvojnásob. I ti, kteří odjížděli z Paříže bez medailí, předvedli, jakou mají sílu a elán. Patří k nim i Bridget Murphy.

Před šesti dny 07:22

Olympionička Halliday měla těžký pád. Po operaci mozku ji čeká rehabilitace

Jméno Liz Halliday patří v zámořské všestrannosti k nejvýraznějším. Rodačka z kalifornského San Diega začala jezdit už jako osmiletá holka v pony klubu, k vrcholové všestrannosti ji posunula hlavně pracovní zkušenost.

Před týdnem 20:10

Domácí favorit, zajímaví Irové i kauza Stromský. Glosujeme letošní Velkou

Pravidelný pořad Dění v týdnu na EquiRadiu se tentokrát nemůže věnovat ničemu jinému než mítinku kolem 134. Velké pardubické se Slavia pojišťovnou. Řeč přišla na okruh favoritů, ale i některé zajímavosti a samozřejmě i na bohatý rámcový program.

Před týdnem 26:06

Kateřina Nohavová: Dostihům jsem rychle propadla, Velká je pro mě emotivní

Nejsledovanější dostihový víkend je za dveřmi. Těšení na 134. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou si můžete zpestřit poslechem podcastu s mluvčí Dostihového spolku Kateřinou Nohavovou, s níž jsme probrali vše podstatné před velkým svátkem.

Před týdnem 06:21

Dalera je královnou drezury. S Jessicou von Bredow-Werndl má krásné pouto

Za svou kariéru toho hnědka Dalera dokázala mnoho, výčet jejích výsledků je až neuvěřitelný. Od olympijských her v roce 2021 vyhrála všechny soutěže, do kterých nastoupila. Tři roky zůstávala Jessica von Bredow-Werndl s touto klisnou neporažena.

Před týdnem 27:33

Tejmerová: Strach při soutěžích nemám. Je potřeba pracovat na technice

Hostem westernového podcastu EquiRadia je Nikol Tejmerová, jež je v civilním povoláním operátor městského kamerového systému u městské policie. Odmala se věnuje koním a zálibu našla v rychlostních a dalších westernových disciplínách.

Před 2 týdny 10:06

Denisa Sikorová: Po projetí cílem mi šly hlavou neskutečné věci

Historický úspěch slavila minulou neděli česká jezdkyně působící ve Španělsku Denisa Sikorová. V sedle Azkara ovládla St. Leger a stala se první ženou, jíž se podařilo zvítězit ve španělském klasickém dostihu. "Mělo to velký ohlas," říká v podcastu.