EquiRadio.cz
NejnovějšíVčera

Poslechněte si podcast: Máte cílfoto? A mohli bychom ho vidět? Ohlédnutí za Velkou pardubickou

  1. Velká pardubická se Slavia pojišťovnou je minulostí. Jejími současnými vítězi se stali Sexy Lord a Godfrey. V reportáži EquiRadia uslyšíte týmy obou vítězů včetně Jaroslava Myšky a Jana Faltejska, ale i mnohé další vítěze minulého víkendu.
16:27

EquiRadio.cz

Vydává: EquiRadio.cz

Internetové rádio EquiRadio.cz doplnilo nabídku internetové televize EquiTV.cz o pravidelný audio obsah. Kromě video reportáží, on-line přenosů a video záznamů tak uživatelé mohou na sdíleném webu poslouchat audio příspěvky, rozhlasové reportáže a podcasty.

Web

Včera 05:45

Murphy nemohla jezdit na koni vůbec. Po sérii operací jí to lékaři povolili

Za každým sportovním výkonem na olympiádě se skrývá hodně práce, energie, času a někdy i bolesti. A pro paralympijské hry to platí dvojnásob. I ti, kteří odjížděli z Paříže bez medailí, předvedli, jakou mají sílu a elán. Patří k nim i Bridget Murphy.

Před čtyřmi dny 07:22

Olympionička Halliday měla těžký pád. Po operaci mozku ji čeká rehabilitace

Jméno Liz Halliday patří v zámořské všestrannosti k nejvýraznějším. Rodačka z kalifornského San Diega začala jezdit už jako osmiletá holka v pony klubu, k vrcholové všestrannosti ji posunula hlavně pracovní zkušenost.

Před pěti dny 20:10

Domácí favorit, zajímaví Irové i kauza Stromský. Glosujeme letošní Velkou

Pravidelný pořad Dění v týdnu na EquiRadiu se tentokrát nemůže věnovat ničemu jinému než mítinku kolem 134. Velké pardubické se Slavia pojišťovnou. Řeč přišla na okruh favoritů, ale i některé zajímavosti a samozřejmě i na bohatý rámcový program.

Před šesti dny 26:06

Kateřina Nohavová: Dostihům jsem rychle propadla, Velká je pro mě emotivní

Nejsledovanější dostihový víkend je za dveřmi. Těšení na 134. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou si můžete zpestřit poslechem podcastu s mluvčí Dostihového spolku Kateřinou Nohavovou, s níž jsme probrali vše podstatné před velkým svátkem.

Před týdnem 06:21

Dalera je královnou drezury. S Jessicou von Bredow-Werndl má krásné pouto

Za svou kariéru toho hnědka Dalera dokázala mnoho, výčet jejích výsledků je až neuvěřitelný. Od olympijských her v roce 2021 vyhrála všechny soutěže, do kterých nastoupila. Tři roky zůstávala Jessica von Bredow-Werndl s touto klisnou neporažena.

Před týdnem 27:33

Tejmerová: Strach při soutěžích nemám. Je potřeba pracovat na technice

Hostem westernového podcastu EquiRadia je Nikol Tejmerová, jež je v civilním povoláním operátor městského kamerového systému u městské policie. Odmala se věnuje koním a zálibu našla v rychlostních a dalších westernových disciplínách.

Před týdnem 10:06

Denisa Sikorová: Po projetí cílem mi šly hlavou neskutečné věci

Historický úspěch slavila minulou neděli česká jezdkyně působící ve Španělsku Denisa Sikorová. V sedle Azkara ovládla St. Leger a stala se první ženou, jíž se podařilo zvítězit ve španělském klasickém dostihu. "Mělo to velký ohlas," říká v podcastu.

Před 2 týdny 25:11

Kapsones potřebuje vyšší překážky, řekl vítěz Super Grand Prix Aleš Opatrný

Jaká byla letošní CET Super Grand Prix, která uzavřela 23. ročník Českého skokového poháru, na to jsme se ve vysílání EquiRadia zeptali nejen jejího vítěze Aleše Opatrného, ale také event managera Aleše Suchánka. Ten již nastínil plány na příští rok.

Před 2 týdny 04:19

Godfrey bude mít stejného pilota jako Orphee. Střípky z dostihového víkendu

V sobotu Lysá nad Labem, v neděli Chuchle Arena Praha a po oba dny také Merano. To bylo menu uplynulého dostihového víkendu. Stále více ale začíná promlouvat do dění i 134. Velká pardubická se Slavia pojišťovnou. Poslechněte si reportáž EquiRadia.