EquiRadio.cz
Před dvěma dny

Poslechněte si podcast: Tejmerová: Strach při soutěžích nemám. Je potřeba pracovat na technice

Hostem westernového podcastu EquiRadia je Nikol Tejmerová, jež je v civilním povoláním operátor městského kamerového systému u městské policie. Odmala se věnuje koním a zálibu našla v rychlostních a dalších westernových disciplínách.

27:33

EquiRadio.cz

Vydává: EquiRadio.cz

Internetové rádio EquiRadio.cz doplnilo nabídku internetové televize EquiTV.cz o pravidelný audio obsah. Kromě video reportáží, on-line přenosů a video záznamů tak uživatelé mohou na sdíleném webu poslouchat audio příspěvky, rozhlasové reportáže a podcasty.

Web

Včera 06:21

Dalera je královnou drezury. S Jessicou von Bredow-Werndl má krásné pouto

Za svou kariéru toho hnědka Dalera dokázala mnoho, výčet jejích výsledků je až neuvěřitelný. Od olympijských her v roce 2021 vyhrála všechny soutěže, do kterých nastoupila. Tři roky zůstávala Jessica von Bredow-Werndl s touto klisnou neporažena.

Před čtyřmi dny 10:06

Denisa Sikorová: Po projetí cílem mi šly hlavou neskutečné věci

Historický úspěch slavila minulou neděli česká jezdkyně působící ve Španělsku Denisa Sikorová. V sedle Azkara ovládla St. Leger a stala se první ženou, jíž se podařilo zvítězit ve španělském klasickém dostihu. "Mělo to velký ohlas," říká v podcastu.

Před šesti dny 25:11

Kapsones potřebuje vyšší překážky, řekl vítěz Super Grand Prix Aleš Opatrný

Jaká byla letošní CET Super Grand Prix, která uzavřela 23. ročník Českého skokového poháru, na to jsme se ve vysílání EquiRadia zeptali nejen jejího vítěze Aleše Opatrného, ale také event managera Aleše Suchánka. Ten již nastínil plány na příští rok.

Před šesti dny 04:19

Godfrey bude mít stejného pilota jako Orphee. Střípky z dostihového víkendu

V sobotu Lysá nad Labem, v neděli Chuchle Arena Praha a po oba dny také Merano. To bylo menu uplynulého dostihového víkendu. Stále více ale začíná promlouvat do dění i 134. Velká pardubická se Slavia pojišťovnou. Poslechněte si reportáž EquiRadia.

Před šesti dny 06:08

Angelica Zanotelli má top formu. Kombinuje špičkový sport s péčí o rodinu

V polovině sezony 2024 získalo družstvo Prague Lions novou posilu pro soutěže Global Champions League. Sedmatřicetiletá jezdkyně Angelica Augustsson Zanotelli, jež je držitelkou evropského bronzu, se stala po boku Anny Kellnerové druhou ženou v týmu.

Před týdnem 17:26

Aleš Opatrný počtvrté vyhrál ČSP. Letos to běželo jak po másle, zmínil

Čtvrtý start v Českém skokovém poháru 2024 proměnil Aleš Opatrný ve čtvrté vítězství a je tak nepochybně hlavním favoritem pro nedělní CET Super Grand Prix. Průběh Velké ceny Martinic podrobně rekapitulujeme v reportáži EquiRadia.

Před týdnem 04:30

Noor Slaoui začínala v sedle muly v divoké přírodě. Dotáhla to na olympiádu

Olympijská soutěž ve všestrannosti v Paříži přinesla zajímavé příběhy. Jedním z nich je moment, kdy se poprvé v historii této disciplíny představila na olympijských hrách žena z arabských zemí. První arabskou olympioničkou je Noor Slaoui.

Před týdnem 07:31

Tomišková: Získali jsme grand na rozvoj paravoltiže. O mistrovství je zájem

Pořadatelé letošního mistrovství České republiky v paravoltiž se těší z hojné účasti. V osmi kategoriích by se mělo v Brně představit 55 sportovců. S Janou Tomiškovou jsme na EquiRadiu hovořili také o dalším rozvoji této disciplíny.

Před týdnem 06:56

Loučení v Lysé a duel klisen v Chuchle Areně. Pozvánka na víkendové dostihy

V sobotu i neděli bude na tuzemských závodištích rušno. Na svatého Václava se loučí s letošní sezonou populární dráha v Lysé nad Labem, o den později nabídne Chuchle Arena Memoriál Harryho Petrlíka pro tříleté a starší koně. Tady je naše pozvánka.