EquiRadio.cz
Před týdnem

Poslechněte si podcast: S kým Pialotta skákala, s tím uspěla. Do top sportu dostala Top-Alexander

Klisna Pialotta překonala řadu těžkých parkurů a zapsala řadu výborných výsledků včetně šampionátů, a to hned se třemi světovými jezdci. Edwina Tops-Alexander s ní zazářila při Světových jezdeckých hrách 2006 v Cáchách.

05:00

EquiRadio.cz

Vydává: EquiRadio.cz

Internetové rádio EquiRadio.cz doplnilo nabídku internetové televize EquiTV.cz o pravidelný audio obsah. Kromě video reportáží, on-line přenosů a video záznamů tak uživatelé mohou na sdíleném webu poslouchat audio příspěvky, rozhlasové reportáže a podcasty.

Web

Dnes 35:57

Šteklová: Nic lepšího z Working Equitation u nás hodně dlouho vidět nepůjde

Od 19. do 22. září v areálu LOWE Obořiště na Příbramsku proběhne mistrovství Evropy v disciplíně Working Equitation. S hlavní organizátorkou šampionátu Lenkou Šteklovou jsme si v podcastu EquiRadia povídali nejen o přípravách této akce.

Včera 05:24

Hello Jefferson upoutal Skeltona. Nejen olympijské úspěchy sbírá s Brashem

Valach Hello Jefferson s jezdcem Scottem Brashem rozhodl týmové finále na olympijských hrách v Paříži. Na finišujícím jezdci britského parkurového družstva Brashovi ležela velká tíha. Věděl, že nesmí chybovat, jedině tak zajistí Británii zlato.

Před dvěma dny 05:41

Becky Moody se posunula z role náhradnice. V Paříži vybojovala týmový bronz

Jen pár dní před olympiádou odstoupila, a posléze byla i suspendována Mezinárodní jezdeckou federací FEI, nejlepší britská drezurní reprezentantka Charlotte Dujardin. Na její místo se tedy posunula náhradnice Becky Moody.

Před třemi dny 59:30

Bláha: Gaston mi při každé show provedl něco nečekaného. Lidé to milovali

Pozvání do podcastu EquiRadia přijal Honza Bláha, jenž poutavě líčil svoji cestu ke koním, ale i k sobě samému. Vzpomínal na setkání s životním koněm Gastonem, s nímž řadu let tvořil dvojici při dechberoucích show. Letos s ním oslavil 30. narozeniny.

Před čtyřmi dny 10:04

Tereza Kamírová: Uděláme vše pro to, aby CCI v Borové proběhlo až do konce

Od pátku se v Borové konají mezinárodní závody ve všestrannosti, ale i finále KMK či mistrovství ČR starších juniorů a jezdců do 25 let. Jak řekla v EquiRadiu Tereza Bašta Kamírová, pracuje se s variantou, že v sobotu proběhne parkur a v neděli kros.

Před čtyřmi dny 09:06

Nejen čtvrtá kvalifikace. Dvoudenní mítink v Pardubicích má bohatý program

Dvoudenní mítink včetně čtvrté kvalifikace na Velkou pardubickou se kvůli extrémnímu počasí přesouvá o týden. Kvalifikace se poběží v neděli 22. září, rovinový den v pondělí 23. září. Pozvánka EquiRadia byla natočena ještě před verdiktem o přesunutí.

Před pěti dny 24:06

Miroslav Tampier: Mys měl zvláštní noblesu, ve své době byl výjimečný

Bývalého dostihového jezdce a startéra Miroslava Tampiera dnes můžete na tuzemských závodištích potkat v roli cílového rozhodčího. V podcastu vypráví o tom, co tato spefická práce obnáší, ale také o motešickém Mysovi, kterého jezdil před 40 lety.

Před týdnem 06:16

Lesniczáková po triumfu na MČR: Jsem dojatá, takové skóre jsem nikdy neměla

Brena Lesniczáková vybojovala při mistrovství ČR v reiningu 2024 hned dva mistrovské tituly, a to v kategoriích Junior a Amatér. Dařilo se i její matce Kláře Šalkové, jež triumfovala v soutěži Senior. Podrobnosti přinášíme v reportáži EquiRadia.

Před týdnem 16:23

Už jsem se o účast v letošním finále skokového poháru bál, říká Marek Klus

Devátým kvalifikovaným jezdcem do Super Grand Prix Českého skokového poháru 2024 je Marek Klus, který zvítězil ve Velké ceně Litomyšle s valachem Liverpool 2. Jak prozradil v rozhovoru pro EquiTV a EquiRadio, už se o postup do letošního finále bál.

Před týdnem 19:12

Staněk o účasti v Rolex Grand Slamu: Ukázali jsme, že tu nejsme do počtu

Václav Staněk absolvoval v neděli Grand Prix CSIO5* v kanadském Spruce Meadows. „Byl to největší parkur, který jsem kdy šel, ale i viděl. Ukázali jsme, že tu nejsme do počtu, i když lepší výsledek byl v našich silách,“ řekl v rozhovoru pro EquiRadio.