EquiRadio.cz
17. červenec 2024

Poslechněte si podcast: František Roza: Koně mi změnili život, dostihy mě začaly obrovsky bavit

Jeho stáj existuje teprve druhým rokem a majitel František Roza už má na kontě vítězství Francis Gold ve Slovenském derby. V novém podcastu spolu se svou partnerkou a dostihovou rádkyní Barborou Málkovou vypráví nejen o dojmech z bratislavské neděle.

22:28

EquiRadio.cz

Vydává: EquiRadio.cz

Internetové rádio EquiRadio.cz doplnilo nabídku internetové televize EquiTV.cz o pravidelný audio obsah. Kromě video reportáží, on-line přenosů a video záznamů tak uživatelé mohou na sdíleném webu poslouchat audio příspěvky, rozhlasové reportáže a podcasty.

Web

Včera 05:47

Šalková: Startovní pole MČR v reiningu je vyrovnané. Nové tváře nepřibývají

V sobotu 7. a v neděli 8. září hostí Kozlovice na Frýdeckomístecku mistrovství České republiky v reiningu. Klára Šalková v rozhovoru pro EquiRadio uvedla, až startovní pole jsou poměrně vyrovnaná. Pořadatelé by však rádi viděli více nových tváří.

Před dvěma dny 20:06

Výsledek mohl být lepší, ale jsme spokojeni, shodují se Vištalová a Votřel

Anastasja Vištalová a Vladimír Votřel mají za sebou účast při paralympijských hrách v Paříži. Ačkoliv do finále s koňmi First Love a Ruby Beatle nepostoupili, z Francie zklamaní odjíždět nebudou. O své dojmy se podělili v rozhovoru pro EquiRadio.

Před třemi dny 08:27

Václav Staněk: Startovat při Rolex Grand Slamu je pro nás mimořádný úspěch

Český parkurový reprezentant Václav Staněk dostal pozvánku k účasti při jedněch z nejlepších závodů na světě CSIO5* Spruce Meadows Masters, které jsou součástí Rolex Grand Slam. Co to pro něj znamená, prozradil v rozhovoru pro EquiRadio.

Před třemi dny 19:58

Těžký kros či nervozita v parkuru. Noví mistři hodnotí šampionát v Borové

V Borové se na přelomu srpna a září bojovalo o mistrovské tituly ve všestrannosti pro rok 2024. Většina vítězů se shodla na tom, že se letošní šampionát vydařil, i když kros byl hodně náročný. Poslechněte si jejich ohlasy v reportáži EquiRadia.

Před třemi dny 21:02

Spadl květináč a Papoušek ztratil šanci na výhru. Mrzí mě to, řekl Opatrný

Napínavé finále nabídla letošní Velká cena Hořovic. S velkým náskokem vedl Aleš Opatrný a poslední, kdo ho mohl připravit o vítězství, byl Kamil Papoušek. Jenže pak u páté překážky spadl květináč a bylo po nadějích. Více v reportáži EquiRadia.

Před čtyřmi dny 06:57

"Je důležité si věřit". Matyáš Luka a Tomáš Lukášek o nedělních úspěších

Poslední den letních prázdnin přinesl v Chuchle Areně Praha řadu zajímavých momentů. V reportáži EquiRadia se ohlížíme aspoň za dvěma - dalším klasickým úspěchem Fine Anyway s Tomášem Lukáškem a triumfu Matyáše Luky a Bellatora ve Velké ceně Prahy.

Před pěti dny 05:21

Sandro Boy byl neuvěřitelný kůň. Marcus Ehning s ním strávil dvacet let

Sandro Boy byl mimo jiné šampionem Světového poháru z roku 2006. Marcus Ehning dostal hřebce s enormním skokovým talentem na vrchol. Zároveň se stal i jedním z nejvyhledávanějších plemeníků s kvalitním parkurovým původem.

Před šesti dny 05:59

Kraut vede s Baloutinuem dialogy. Chválí ho za řešení situací při sportu

Letos čtrnáctiletý hanoverský hnědák Baloutinue přešel k americké reprezentantce Lauře Kraut na poslední chvíli před olympijskými hrami v Japonsku. Jeho výkony už tam patřily k tomu nejlepšímu, co bylo v jezdeckých soutěžích k vidění.

Před týdnem 07:49

Tereza Kamírová: Velkou novinkou pro mistrovství v Borové je vodní překážka

V pátek 30. srpna odstartuje v Borové u Chvalšin na Českokrumlovsku mistrovství České republiky ve všestrannosti. Na podrobnosti o programu šampionátu jsme se ve vysílání EquiRadia zeptali členky organizačního týmu Terezy Bašta Kamírové.

Před týdnem 05:14

Bude St. Leger duelem Fine Anyway a Cheeky Boye? Pozvánka do Chuchle Areny

V Chuchle Areně Praha končí v neděli 1. září letní dostihová přestávka. Do podzimní části sezony vstoupí centrální rovinová dráha nabitým mítinkem s klasickým Conseq St. Legerem a Velkou cenou Prahy CK Martin Tour. Poslechněte si pozvánku EquiRadia.