EquiRadio.cz
Před dvěma dny

Poslechněte si podcast: Ukončení kariéry koně není dáno věkem. Kde je u starších riziko problémů?

Ukončení sportovní kariéry koně je pro mnoho jezdců těžkým okamžikem. Odchod do důchodu není stanoven žádným věkem a každý jezdec musí cítit, v jaké je jeho kůň kondici. Je stále velké množství starších koní ve vrcholném sportu.

06:57

EquiRadio.cz

Vydává: EquiRadio.cz

Internetové rádio EquiRadio.cz doplnilo nabídku internetové televize EquiTV.cz o pravidelný audio obsah. Kromě video reportáží, on-line přenosů a video záznamů tak uživatelé mohou na sdíleném webu poslouchat audio příspěvky, rozhlasové reportáže a podcasty.

Web

Dnes 09:44

Návrat Aenease, početná pole i Pony liga. Lysá chystá bohatý program

Conseq Memoriál Evy Palyzové bude v sobotu 6. července vrcholem nadcházejícího dostihového víkendu. Hlavní hvězdou svátečního mítinku je místní specialista Aeneas, kterého pojede Josef Bartoš. V pozvánce EquiRadia se věnujeme i klusákům v Kolesách.

Včera 05:06

Skupina Silesia Strahovice získala ve Frenštátu mistrovský titul ve voltiži

Ve dnech 29. a 30. června se ve Frenštátu konalo mistrovství České republiky ve voltiži. Nejlepší juniorskou skupinu tvořili zástupci JK Silesia Strahovice. Celkově nejvyšší známku získala Elisabeth Reslerová. Více se dozvíte v reportáži EquiRadia.

Včera 10:37

Bartoš: Díval jsem se klukům na záda, ale otáčí se to. Linda mi dělá radost

V sobotním Memoriálu Evy Palyzové pojede Josef Bartoš top favorita Aenease a bude fandit své dceři Lindě v Pony lize. V aktuálním podcastu se trojnásobný vítěz Velké pardubické ohlíží za první půlkou sezony a také tipuje vítěze fotbalového Eura.

Před třemi dny 06:49

Proč Vignetta miluje Karlovy Vary? Je tady dlouhá rovinka, říká Pejšková

V Karlových Varech se v neděli 30. června běžely první prázdninové dostihy. V reportáži EquiRadia z Letní ceny klisen uslyšíte Adama Floriana, Ivanu Pejškovou a "velkou trojku žokejek" Vendulu Korečkovou, Martinu Havelkovou a Jiřinu Andrésovou.

Před šesti dny 06:50

Nadváha má u koní zdravotní rizika. Nejintenzivnější nárůst je na jaře

Správná tělesná hmotnost u koní je pro jejich zdraví stejně důležitá, jako je tomu u lidí. Na rozdíl od lidí jsou ale zvířata závislá na tom, jak je krmí jejich majitelé. Každý kůň je jiný, potřebuje jiný druh krmení a jiné množství.

Před týdnem 06:31

Dostihy v době festivalu: Karlovy Vary nabídnou bohatá startovní pole

Jediný dostihový den nadcházejícího víkendu pořádají Karlovy Vary, kde se poběží Letní cena klisen. Program složený ze sedmi dostihů se může pochlubit početnou účastí, i ve vrcholu dne je vyčerpána kapacita 12 startujících. Poslechněte si pozvánku.

Před týdnem 07:32

Voltiž zahajuje letošní sérii šampionátů ČJF. Víme, kdo patří mezi favority

Dva týdny po mezinárodních voltižních závodech proběhne ve Frenštátu mistrovství České republiky v této disciplíně, které otevře sérii letošních šampionátů pod hlavičkou České jezdecké federace. Na detaily o programu jsme se zeptali Adély Svobodové.

Před týdnem 12:10

Startuje CET Prague Cup 2024. Podrobnosti prozradili Šveňková s Opatrným

Již od středy probíhá v Chuchle Areně Praha pátý ročník CSIO3*-W CET Prague Cupu a na aktuální podrobnosti k programu jsme se zeptali ředitelky závodů Markéty Šveňkové. Detaily o složení českého týmu pro páteční Pohár národů prozradil Aleš Opatrný.

Před týdnem 06:54

Fyzické aspekty, mentální i emoční rovina. Vše potřebné při práci s koňmi

Pro vrcholové sportovce je běžnou praxí, že kromě fyzického tréninku se věnují i své psychické stránce. Je zcela normální, že před závodem pociťují nervozitu a stres. Jezdectví je o to více náročné, že výsledek záleží na dvojici, jezdci a koni.