- Podcasty
- Dobré dopoledne

Poslechněte si podcast: Bolesti zad nemusí být samozřejmost: Chiropraktik Jaroslav Procházka radí, jak se jich zbavit
Bolest zad, migrény i zablokované ploténky. Zkušený chiropraktik Jaroslav Procházka vysvětluje, jak nám může pomoci a proč za problémy často může stres.
Dobré dopoledne
Známé osobnosti, zdravý životní styl, móda, cestování, regionální informace, poradna.
Restaurace s českým srdcem. V rakouské Vídni ji vede už čtvrtá generace rodiny Kolaříků
Rodinný podnik spolumajitelky Lýdie Kolaříkové ve vídeňském Prátru servíruje české speciality tisícům hostů denně. „Základem je láska k jídlu,“ říká majitelka.
Rozloučení nemusí být osamělé. Domácí hospic Bárka nabízí novou pomoc pozůstalým
Domácí hospic Bárka nově nabízí bezplatné poradenství pro pozůstalé. Pomáhá nejen rodinám svých klientů, ale komukoli, kdo ztratil blízkého.
Jaroslav Čepl: Pěstování brambor, kvalitní sadba i certifikace
Brambory jsou na Vysočině víc než jen příloha, jsou srdcem místního zemědělství. Právě tady sídlí Výzkumný ústav bramborářský v Havlíčkově Brodě, jehož ředitel Jaroslav Čepl byl hostem pořadu Dobré dopoledne.
Bára Kolmanová: Hnízdění, námluvy, zpěv. Ptáci na jaře žijí naplno
Věrnost, rozmnožování, námluvy i náhradní rodičovství, i ptáci prožívají své jaro lásky velmi barvitě. Ornitoložka Bára Bianka Kolmanová v rozhovoru pro Český rozhlas Vysočina vyprávěla o životě ptactva.
Ustupovat agresorovi nejde: Historik Kyncl připomíná 80 let od konce války
Historik Vojtěch Kyncl v rozhovoru připomíná příčiny druhé světové války, situaci v roce 1938 i cenu, jakou za svobodu zaplatili civilisté.
Dukovany slaví 40 let. Rozhovor s Pavlem Cafourkem jsme pro vás vysílali přímo z jaderné elektrárny
Jaderná elektrárna Dukovany slaví 40 let od spuštění svého prvního bloku. Při této příležitosti jsme dnes vysílali přímo z místa, které je už čtyři desetiletí symbolem české energetiky, bezpečnosti a technologického pokroku.
Cesta na oběžnou dráhu: roky dřiny, ostrý výběr a tělo v ohrožení
Kosmonautem se nestanete ze dne na den. Výběr trvá roky, konkurence je obrovská a tělo ve vesmíru čelí extrémům, které si běžně neumíme představit.
Jiří Doležal: Základem dobré zmrzliny je kvalita surovin a hlavně trpělivost
Z rozhlasového studia k mraženému osvěžení. Jiří Doležal spojil práci moderátora a zmrzlináře.
Bedřich Ščerban: Finance, hodnocení hokejové sezony i výstavba nové arény
Hostem dobého dopoledne byl Bedřich Ščerban, bývalý reprezentační obránce, hokejista se zkušenostmi z NHL a dnes jednatel HC Dukla Jihlava.
Pásky, které léčí: Jaroslav Suchan vysvětlil, jak funguje kineziotaping a kryoterapie
Kineziotaping není jen trend sportovců. Jaroslav Suchan popsal jeho vliv na nervy, psychiku i regeneraci.