• Podcasty
  • Hokej speciál s HC Dynamo Pardubice
Hokej speciál s HC Dynamo Pardubice
29. prosinec 2022

Poslechněte si podcast: Děláme všechno pro to, aby se hráči mohli soustředit jen na svou hru, říká Tomáš Hrubý

Hostem Hokeje speciál byl vedoucí „A“ mužstva Tomáš Hrubý.

18:18

Hokej speciál s HC Dynamo Pardubice

Vydává: Český rozhlas

Zápasy, výsledky, analýzy, rozbory, pohled do zákulisí pardubického hokejového týmu.

Web

Dnes 24:41

Play-off je úplně něco jiného než základní část, říká pardubický útočník Jan Mandát

Hostem dalšího vydání magazínu Hokej speciál byl pardubický hokejový útočník Jan Mandát, který coby hráč čtvrté lajny výrazně přispěl k postupu přes Hradec Králové ve čtvrtfinále. Uslyšíte o tom, jak náročné bylo východočeského rivala vyřadit, jaké to je se připravovat na semifinále, když neznáte soupeře, nebo kdy si uvědomil ten výrazný rozdíl mezi zápasy v základní části a boji v play-off.

Před 3 týdny 25:42

Nechcete gratulovat soupeři, který vám vezme sen, říká asistent trenéra Vít Černohous

Hostem dalšího vydání magazínu Hokej speciál byl asistent trenéra pardubických hokejistů Vít Černohous. Uslyšíte třeba o tom, jak dlouho přemýšlel o nabídce jít k „A“ mužstvu, jak důležité je podle něj vyhrát základní část, jak se sledují možní soupeři pro play-off, nebo jak se trénuju mužstvo plné hvězd, jakým jsou Pardubice.

15. únor 2024 22:10

V New Yorku trefím líp než v Praze, směje se pardubický obránce Libor Hájek

Hostem dalšího vydání magazínu Hokej speciál byl pardubický obránce Libor Hájek. Uslyšíte o tom, jaký pro něj byl návrat do národního týmu, co všechno mu dalo angažmá v zámoří, kde si vyzkoušel i NHL, nebo jak dlouho mu trvalo zvyknout si na evropský hokej.

8. únor 2024 14:51

Udělám všechno pro to, abych byl v áčku, říká pardubický brankář Tomáš Vomáčka

Hostem dalšího vydání magazínu Hokej speciál byl pardubický brankář Tomáš Vomáčka. Uslyšíte o tom, proč se rozhodl v Dynamu prodloužit smlouvu, co mu dalo sedm let v severoamerických soutěžích, nebo jak moc by se chtěl dostat do „A“ týmu a co pro to musí brankář všechno udělat.

25. leden 2024 39:11

Nejsem střelec, spíš náhodný kolemjdoucí, směje se Lukáš Radil

Hostem dalšího vydání magazínu Hokej speciál byl pardubický útočník Lukáš Radil. Uslyšíte o tom, jak se týmu daří natahovat vítěznou sérii, co je potřeba zlepšit, co říká ke své střelecké formě, nebo jestli přemýšlel někdy nad tím, kdy hrál ve své kariéře ten nejlepší hokej.

11. leden 2024 21:28

Hodně sleduju videa a učím se i od mladších kluků, říká obránce Jan Kolář

Hostem dalšího vydání magazínu Hokej speciál byl pardubický obránce Jan Kolář. Uslyšíte otevřeně o tom, jak vidí chvilková polevení v zápasech, co je potřeba s tím udělat, jak sleduje trendy v hokeji, nebo jak ho baví předávat zkušenosti mladším hráčům.

4. leden 2024 23:02

Týmovost je naší silnou stránkou, myslí si pardubický hokejový útočník Martin Kaut

Hostem dalšího vydání magazínu Hokej speciál byl pardubický útočník Martin Kaut. Uslyšíte, jaký byl Spengler Cup, jak bilancuje svou misi v NHL a kam ho posunula, nebo na čem pracuje a kdo mu dává zpětnou vazbu, nebo co by ve své hokejové kariéře udělal jinak.

21. prosinec 2023 17:24

Kapr a salát jsou tradice, říká pardubický hokejový obránce Peter Čerešňák

Hostem dalšího vydání magazínu Hokej speciál byl pardubický obránce Peter Čerešňák. Uslyšíte, jak hodnotí dvě výhry po reprezentační přestávce, jak se těší na Spengler Cup, nebo jak vypadá jeho štědrovečerní večeře a kolik si toho hokejista může dopřát.

7. prosinec 2023 35:25

Posouvám se, každý den se učím něco nového, říká pardubický hokejový útočník Jan Mandát

Hostem dalšího vydání magazínu Hokej speciál byl pardubický útočník Jan Mandát. Uslyšíte třeba o tom, jak hodnotil poslední nepovedený zápas v lize mistrů, kam on sám se posunul od svého prohřešku, nebo jak se těší na blížící se zápas se Spartou a proč je pro něj výjimečnější, než derby s Hradcem.

30. listopad 2023 15:45

Týmový výsledek je to nejdůležitější, říká pardubický obránce Tomáš Dvořák

Hostem dalšího vydání magazínu Hokej speciál byl pardubický obránce Tomáš Dvořák. Uslyšíte třeba o tom, jak důležité je, nebo není sbírat kanadské body, jestli je před zápasem ještě někde nervózní, nebo jak nejlépe relaxuje a odpočívá od hokeje.