Digichef Podcast
Epizoda 239. listopad 2020

Poslechněte si podcast: 🎤 David Procházka: „V lidské dobro určitě věřím,“ říká zakladatel projektu Donio | Digichef Podcast

15 % Čechů pravidelně přispívá na charitu. "Chceme lidi naučit, aby se to dostalo na 30, 40 %," říká David Procházka, zakladatel projektu Donio. Projekt, do kterého vstoupila skupina Miton jako investor. "Dva roky zpět bych neřekl, že budu mít projekt, který během jednoho roku přerozdělí 60 milionů lidem, kteří to potřebují." 
Rozhovor je k dispozici i na YouTube.  
𝗪𝗘𝗕 ➡ https://www.digichef.cz 𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗟 ➡ @digichefcz   
 
👉 Digichef je internetový magazín ze světa digitálního marketingu. Přináší obsah jak pro úplné začátečníky, tak experty napříč odvětvími digitálního marketingu. Snaží se inspirovat i učit specialisty, pracovníky marketingových oddělení firem, studenty, veřejnost. Zkrátka všechny, koho zajímá digitální marketing a touží zjistit, jak se co dělá.
 
📧 Na vaše feedbacky, připomínky, názory a komentáře se těšíme na: redakce@digichef.cz  🙏🏻 Napište nám! 

22:16

Digichef Podcast

Vydává: Digichef

👨‍🍳 Digichef je internetový magazín ze světa digitálního marketingu. Snaží se inspirovat i učit specialisty, pracovníky marketingových oddělení firem, studenty, veřejnost. Zkrátka všechny, koho zajímá digitální marketing a touží zjistit, jak se co dělá.

📧 Na vaše feedbacky, připomínky, názory a komentáře se těšíme na: redakce@digichef.cz

Web

Epizoda 89Před 3 týdny 12:54

🎤 Nálož SEO novinek #březen24 | Digichef Podcast

Bard se mění v Gemini a OpenAI přichází s novým nástrojem umělé inteligence, nejen to jsou SEO novinky uplynulých týdnů. Co dalšího se v oboru událo, vám shrnou v SEO novinkovém podcastu David Bureš a Lukáš Lipovský ze SEO oddělení agentury Taste.𝗪𝗘𝗕 ➡ https://www.digichef.cz 𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗟 ➡ @digichefcz    👉 Digichef je internetový magazín ze světa digitálního marketingu. Přináší obsah jak pro úplné začátečníky, tak experty napříč odvětvími digitálního marketingu. Snaží se inspirovat i učit specialisty, pracovníky marketingových oddělení firem, studenty, veřejnost. Zkrátka všechny, koho zajímá digitální marketing a touží zjistit, jak se co dělá. 📧 Na vaše feedbacky, připomínky, názory a komentáře se těšíme na: redakce@digichef.cz 🙏🏻 Napište nám!

Epizoda 889. únor 2024 28:12

🎤 Jindřich Fáborský a Honza Makovička | „Chceme, aby kvalitní výstup řečníků byl páteří našich akcí." | Digichef Podcast

Marketing Festival není jen další událostí v kalendáři. Je to setkání, které přináší kvalitní vzdělávací obsah a inspiraci pro všechny marketingové nadšence, kteří chtějí sledovat trendy a posouvat hranice svého oboru. Chcete se o něm dozvědět víc? Poslechněte si rozhovor jeho zakladatele, Jindřicha Fáborského, a Honzy Makovičky, CEO digitální agentury Taste.𝗪𝗘𝗕 ➡ https://www.digichef.cz 𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗟 ➡ @digichefcz    👉 Digichef je internetový magazín ze světa digitálního marketingu. Přináší obsah jak pro úplné začátečníky, tak experty napříč odvětvími digitálního marketingu. Snaží se inspirovat i učit specialisty, pracovníky marketingových oddělení firem, studenty, veřejnost. Zkrátka všechny, koho zajímá digitální marketing a touží zjistit, jak se co dělá. 📧 Na vaše feedbacky, připomínky, názory a komentáře se těšíme na: redakce@digichef.cz 🙏🏻 Napište nám!

Epizoda 8723. leden 2024 28:43

🎤 Nálož SEO novinek #leden24 | Digichef Podcast

Rok 2023 byl pro marketingové specialisty plný zásadních novinek, což platilo i pro oblast SEO. Nástup jazykových modelů a různých AI služeb, více updatů Googlu než kdy dříve, to jsou jen vybrané SEO události uplynulého roku. Co důležitého se v oblasti optimalizace webů v uplynulém roce událo? Jaký to mělo vliv na práci SEO specialistů? A co můžeme očekávat v roce 2024? To vám prozradí kolegové z agentury Taste.𝗪𝗘𝗕 ➡ https://www.digichef.cz 𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗟 ➡ @digichefcz    👉 Digichef je internetový magazín ze světa digitálního marketingu. Přináší obsah jak pro úplné začátečníky, tak experty napříč odvětvími digitálního marketingu. Snaží se inspirovat i učit specialisty, pracovníky marketingových oddělení firem, studenty, veřejnost. Zkrátka všechny, koho zajímá digitální marketing a touží zjistit, jak se co dělá. 📧 Na vaše feedbacky, připomínky, názory a komentáře se těšíme na: redakce@digichef.cz 🙏🏻 Napište nám!

Epizoda 865. leden 2024 17:53

🎤 Nálož PPC novinek #leden24 | Digichef Podcast

Přinášíme pravidelnou nálož novinek ze světa PPC! Zahájení roku se nese ve znamení PPC Datu, který proběhne 30. 1. v Praze. Už máte svoji vstupenku? Neváhejte. O tohle randíčko je velký zájem. 🧡 Kromě toho si shrneme to nejzajímavější z konce minulého roku a podíváme se na cenu videoreklamy v čase, extra dlouhé popisky v reklamách na Googlu i na to jak nevyhořet. 🔥𝗪𝗘𝗕 ➡ https://www.digichef.cz 𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗟 ➡ @digichefcz    👉 Digichef je internetový magazín ze světa digitálního marketingu. Přináší obsah jak pro úplné začátečníky, tak experty napříč odvětvími digitálního marketingu. Snaží se inspirovat i učit specialisty, pracovníky marketingových oddělení firem, studenty, veřejnost. Zkrátka všechny, koho zajímá digitální marketing a touží zjistit, jak se co dělá. 📧 Na vaše feedbacky, připomínky, názory a komentáře se těšíme na: redakce@digichef.cz 🙏🏻 Napište nám!

Epizoda 856. prosinec 2023 23:32

🎤 Nálož marketingových novinek #listopad23 | Digichef Podcast

Chcete vědět, jaké novinky nám přinesl poslední měsíc? Nebo se zajímáte o nové marketingové strategie, které vám pomohou získat výhodu před konkurencí? Pak jste tu správně! 😉
Zůstaňte v obraze a využijte nejnovější trendy a nástroje pro svou práci. David Janoušek a Anna Mejsnarová přinášejí pravidelný update z marketingového světa. Servírujeme nejzajímavější novinky. Dnes na téma: Značka by měla dělat VÍC než jen generovat zisk!𝗪𝗘𝗕 ➡ https://www.digichef.cz 𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗟 ➡ @digichefcz    👉 Digichef je internetový magazín ze světa digitálního marketingu. Přináší obsah jak pro úplné začátečníky, tak experty napříč odvětvími digitálního marketingu. Snaží se inspirovat i učit specialisty, pracovníky marketingových oddělení firem, studenty, veřejnost. Zkrátka všechny, koho zajímá digitální marketing a touží zjistit, jak se co dělá. 📧 Na vaše feedbacky, připomínky, názory a komentáře se těšíme na: redakce@digichef.cz🙏🏻 Napište nám!

Epizoda 8428. listopad 2023 25:29

🎤 Nálož SEO novinek #listopad23 | Digichef Podcast

Nové funkce v ChatGPT nebo odhalení toho, s čím Google pracuje ve svých algoritmech vyhledávání. To jsou hlavní nedávné události v oblasti SEO. Co dalšího se v tomto oboru v uplynulých týdnech stalo? To v listopadovém vydání SEO podcastu probral Richard Klačko se svými kolegy Davidem Burešem a Lukášem Lipovským.𝗪𝗘𝗕 ➡ https://www.digichef.cz 𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗟 ➡ @digichefcz    👉 Digichef je internetový magazín ze světa digitálního marketingu. Přináší obsah jak pro úplné začátečníky, tak experty napříč odvětvími digitálního marketingu. Snaží se inspirovat i učit specialisty, pracovníky marketingových oddělení firem, studenty, veřejnost. Zkrátka všechny, koho zajímá digitální marketing a touží zjistit, jak se co dělá. 📧 Na vaše feedbacky, připomínky, názory a komentáře se těšíme na: redakce@digichef.cz🙏🏻 Napište nám!

Epizoda 8324. listopad 2023 25:35

🎤 Nálož PPC novinek #listopad23 | Digichef Podcast

Přinášíme pravidelnou nálož novinek ze světa PPC! Tentokrát na téma Black Friday a kreativy. 🚀
Připravili jste se dostatečně na Black Friday? Vytrácí se z reklam po čase efektivnost? Nahradí specialisty AI? To a mnoho dalšího v čerstvém podcastu od Davida a Honzy Janouška.𝗪𝗘𝗕 ➡ https://www.digichef.cz 𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗟 ➡ @digichefcz  
👉 Digichef je internetový magazín ze světa digitálního marketingu. Přináší obsah jak pro úplné začátečníky, tak experty napříč odvětvími digitálního marketingu. Snaží se inspirovat i učit specialisty, pracovníky marketingových oddělení firem, studenty, veřejnost. Zkrátka všechny, koho zajímá digitální marketing a touží zjistit, jak se co dělá
📧 Na vaše feedbacky, připomínky, názory a komentáře se těšíme na: redakce@digichef.cz 🙏🏻 Napište nám!

Epizoda 827. listopad 2023 32:37

🎤 Nálož PPC novinek #říjen23 | Digichef Podcast

Přinášíme pravidelnou nálož novinek ze světa PPC! Tentokrát na téma produktové segmentace. 🚀 Představíme vám zajímavé scripty, které tento rok proletěly PPC komunitou jako hurikán. 🌪️ I přes nástup Performance Max se vracíme k výrazné segmentaci kampaní, nebo je tomu úplně jinak? To a mnoho dalšího v čerstvém podcastu od Davida a Honzy Janouška.𝗪𝗘𝗕 ➡ https://www.digichef.cz 𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗟 ➡ @digichefcz    👉 Digichef je internetový magazín ze světa digitálního marketingu. Přináší obsah jak pro úplné začátečníky, tak experty napříč odvětvími digitálního marketingu. Snaží se inspirovat i učit specialisty, pracovníky marketingových oddělení firem, studenty, veřejnost. Zkrátka všechny, koho zajímá digitální marketing a touží zjistit, jak se co dělá. 📧 Na vaše feedbacky, připomínky, názory a komentáře se těšíme na: redakce@digichef.cz 🙏🏻 Napište nám!

Epizoda 8130. říjen 2023 32:58

🎤 Nálož marketingových novinek #říjen23 | Digichef Podcast

Chcete vědět, jaké novinky nám přinesl poslední měsíc? Nebo se zajímáte o nové marketingové strategie, které vám pomohou získat výhodu před konkurencí? Pak jste tu správně! 😉
Zůstaňte v obraze a využijte nejnovější trendy a nástroje pro svou práci. David Janoušek a Anna Mejsnarová přinášejí pravidelný update z marketingového světa. Servírujeme nejzajímavější novinky. Dnes na téma nejefektivnějších kampaní! 💼𝗪𝗘𝗕 ➡ https://www.digichef.cz 𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗟 ➡ @digichefcz    👉 Digichef je internetový magazín ze světa digitálního marketingu. Přináší obsah jak pro úplné začátečníky, tak experty napříč odvětvími digitálního marketingu. Snaží se inspirovat i učit specialisty, pracovníky marketingových oddělení firem, studenty, veřejnost. Zkrátka všechny, koho zajímá digitální marketing a touží zjistit, jak se co dělá. 📧 Na vaše feedbacky, připomínky, názory a komentáře se těšíme na: redakce@digichef.cz 🙏🏻 Napište nám!

Epizoda 8026. říjen 2023 32:33

🎤 Dan Tržil | „Loni se stal YouTube největší podcastovou platformou.” | Digichef Podcast

Denně bojujeme o pozornost naší cílovky. Co takhle místo pár vteřin získat sledujícího na celou hodinu? Podcast je odpověď.
Vítejte ve speciálním rozhovoru s Danem Tržilem, známým profesionálem ve světě podcastů. Poslechněte si, jak si vybrat ten správný podcast pro svou reklamu, jak uzavřít spolupráci, která bude skvěle fungovat, co dělá z reklamy v podcastu dobrou reklamu, jak to ovlivní váš brand a jakým směrem se budou podcasty ubírat do budoucna. Zjistěte, jak tato atraktivní forma marketingu může posunout vaše podnikání na další úroveň.𝗪𝗘𝗕 ➡ https://www.digichef.cz 𝗦𝗢𝗖𝗜𝗔𝗟 ➡ @digichefcz    👉 Digichef je internetový magazín ze světa digitálního marketingu. Přináší obsah jak pro úplné začátečníky, tak experty napříč odvětvími digitálního marketingu. Snaží se inspirovat i učit specialisty, pracovníky marketingových oddělení firem, studenty, veřejnost. Zkrátka všechny, koho zajímá digitální marketing a touží zjistit, jak se co dělá.📧 Na vaše feedbacky, připomínky, názory a komentáře se těšíme na: redakce@digichef.cz 🙏🏻 Napište nám!